Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-06-2006, 19:32
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ezzel ugye ha jólértem azt mondod, hogy az ujrázásnál a felfedezésszámláló ne ujrázódjon? Sztem ez teljesen felesleges macerálása lenne a játékosoknak. Ha ujrázik akkor nullázódjon az is. Sztem.
Valami olyasmire gondoltam valóban, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről is
Old 10-06-2006, 19:33
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ha jól emlékszem te kissé hátrább voltál Akkor te bénább lennél mint én?
Na most lebőgtem
Igazad van én még hátrébb voltam, bár az én álláspontom mindig az volt,hogy vannak az elsők és vannak akik nem azok Ilyen módon nem mondanám, hogy még bénább csak azt, hogy ugyanaz a kategória Nem sokkal jobban hangzik?
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 19:35
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 20%
Longevity: 100%

Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat?
Old 10-06-2006, 19:37
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat?
Sorry Próbálom megvezetni a topot, hogy a "bénák" ne szóljanak bele komoly dolgokba De érzem én is, hogy tán nem itt kéne
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 19:58
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb
Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 20:15
Serg Serg is offline
Member

Activity: 6%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.
Mivel én innen már egyáltalán nem fedezek fel sehová pont a kicsik helyzetét nehezíted meg hogy befogjanak
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 20:36
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Érdekes nekem úgy tűnik folyamatosan azon töröd a fejed, hogy a "nagyoknak és gazdagoknak" nehezebb legyen, és elvegyék a lehetőséget egy hasonló stratégiát követő kezdőtől.

Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.

Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 20:37
-Fegya-'s Avatar
Member

Quote:
Mivel én innen már egyáltalán nem fedezek fel sehová pont a kicsik helyzetét nehezíted meg hogy befogjanak
De katonát képezel!
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 20:45
-Fegya-'s Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.
Nekem az szúrja a szemem, ha az egyszer megkeresett pénzt sokszor használja fel.

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)
Úgy emlékszem, én mindig támogattam a nehezítéseket, valamint egyedül javasoltam, hogy ne szűnjön meg a malusz.
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 20:45
Serg Serg is offline
Member

Activity: 6%

Vazze nem hiszem el hogy nem fogod fel!Minél több katona van a piacon annál olcsóbb tehát annál könnyebb áthidalni az üthetetlen távolságokat felfedezéssel tehát a kicsik helyzetét nehezíted
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules