|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
01-17-2007, 21:51
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Mellesleg ha végigolvastad az eddigieket, akkor volt egy hozzászólásom, amiben már irtam erről, de senki nem reagált rá, csak egy zöldet kaptam rá...
Lehet, hogy hülyeség volt, de akkor teccetek volna ezt megirni, és megérvelni, hogy miért nincs igazam!
|
01-17-2007, 21:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Ha kapsz egy országot ismerőstől aki megunta, vagy vmi más okból nem tud
A témát azért vetettem fel mert máshol jelentkezett hogy ismerősöm megunta én viszont szivesen tovább vinném ha összekötöm a sajátommal lehet-e? probléma.
|
2 dolgot vontam ki belőle, merülj bele az elolvasásába.
|
01-17-2007, 21:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
2 dolgot vontam ki belőle, merülj bele az elolvasásába.
|
Figye! én ebben egy deka érvet nem látok... ez annyi hogy vki szeretne vinni tovább más oriját! lehet-e? jelenleg nem lehet! ennyi! hol van az megindokolva, hogy erre miért van szükség???? Miért kéne hagyni hogy bárki is más oriját irányitsa?? Miért lenne jó ez a szabály??? Mivel lenne jóbb ettől a Hóditó?
|
01-17-2007, 22:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Figye! én ebben egy deka érvet nem látok... ez annyi hogy vki szeretne vinni tovább más oriját! lehet-e? jelenleg nem lehet! ennyi! hol van az megindokolva, hogy erre miért van szükség???? Miért kéne hagyni hogy bárki is más oriját irányitsa?? Miért lenne jó ez a szabály??? Mivel lenne jóbb ettől a Hóditó?
|
Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi. Nekem is konkrét esetben jó lett volna ha megoldható, de mivel nem törlésre került az ori, és szerintem a hódító pont attól jó, hogy sok benne az ország, persze ami legaláis keretek között tartott.
Az hogy egy embernek 1 csopiba legyen egy orija, miért is baj amíg legális?
Én most például queosiáznék ha lehetett volna, így nem, ez most kinek is jó?
Ja, és az ország amit vittem volna törlésre került.
|
01-17-2007, 22:03
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Bocsika de elolvastam! És akkor mondj egy érvet lécci!!!
Mert én nem találtam!
|
Érv, azért mert lehet h valaki úgy gondolja h ne vesszen kárba több éves munkája ha ő már nem is tud játszani vele.
példa: az egyik csopiban van egy ori előttem kis sorszámmal 3 személyiséggel, az eredeti gazdája egy középkoru uriember aki sajnos beteg lett és kisebb gondja is nagyobb votl annál hogy hódítózzon, valaki átvette az oriját és játszik vele, szerencsére nem votlak kis orik ezért aki most viszi gond nélkül tudta csatolni a sajátjához. kár lett volna törölni az országot.
Gyulaword (#79796)
|
01-17-2007, 22:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi. Nekem is konkrét esetben jó lett volna ha megoldható, de mivel nem törlésre került az ori, és szerintem a hódító pont attól jó, hogy sok benne az ország, persze ami legaláis keretek között tartott.
Az hogy egy embernek 1 csopiba legyen egy orija, miért is baj amíg legális?
Én most például queosiáznék ha lehetett volna, így nem, ez most kinek is jó?
Ja, és az ország amit vittem volna törlésre került.
|
Így miért nem játszol a queosiában?
|
01-17-2007, 22:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi.
|
Erre én is válaszolok. Semmi! Csak az a baj, hogy az egész egyáltalán nem erről fog szólni! Ez annyira biztos, mint ahogy itt ülök a gép előtt pizsiben és citromos teát iszok.
Ne adjon át senki senkinek semmit! Én amellett vagyok, hogy aki orit akar az indítsa 0-ról és tolja ameddig tudja, akraja, élvezi stb.
|
01-17-2007, 22:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Erre én is válaszolok. Semmi! Csak az a baj, hogy az egész egyáltalán nem erről fog szólni! Ez annyira biztos, mint ahogy itt ülök a gép előtt pizsiben és citromos teát iszok.
Ne adjon át senki senkinek semmit! Én amellett vagyok, hogy aki orit akar az indítsa 0-ról és tolja ameddig tudja, akraja, élvezi stb.
|
Ez így mind nagyon szép
a gyakorlat viszont nem ez...
|
01-17-2007, 22:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
|
Ha valaki akar csalni annak mindegy h lehet orit átvenni vagy nem, hidd el hogy megoldja. Igy lehetne legálisan is csinálni. Nem jksz-ezni, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat.
Gyulaword (#79796)
|
01-17-2007, 22:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ha valaki akar csalni annak mindegy h lehet orit átvenni vagy nem, hidd el hogy megoldja. Igy lehetne legálisan is csinálni. Nem jksz-ezni, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat.
|
Ott a pont!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|