|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-14-2006, 16:03
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
770 körül valahol
DE én kihasználom a hekit  Jobb volna nem keménykednél itt magaddal miylen orid volt az L-ben is ???
Meg hozod itt nekem a csalás témát.
Spy kinek is adta le a hekit?  Nekem boszi irta ezt még,hogy ő leadta neked ugyhogy nem is én találtam ki....
DE jelentettem és az sem ért semmit mint ahogy a ti jelentésetek sem ellenem 
De ez tetszik amikor irom,hogy nem irok akkor mersz csak beszélni de mostmár csönd:P
|
nah vissza jöttem a tíltásomból 
Harcosok!
engem hadj ki a beszélgetésetekből, meg ha már rólam írsz, kérlek nagybetüvel kezd a nevet!!!
És Ati!!
Elolvastam a szabályokat mostmár 
|

11-14-2006, 16:23
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Meg ha nem romlik el a géped, nem megy el a neted, nem éppen reggel 8 óra és du. 4 közé esik, a csillagok is úgy állnak ahogy kell, nagymamád épp nem megy sehova, meg ha kedved is van éppen.
|
hehe
jaja sokszor át kell kisérnie a zebrán a nagymamáját a zebrán, és ezért nincs a gépnél amikor megy a párbaj mondjuk 
|

11-14-2006, 18:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
különben is mintha arról lett volna szó hogy felviszed 1200 hekire 
|
de ahogy látom gyula hanyagolja a témát irtam neki levelet (még tegnapelött) és ahogy látom őt már nem érdekli a dolog 
Ugyhogy amiröl nem tudod a dolgokat ne szolj bele pls
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-14-2006, 18:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Igazat szol a Never 
Harcosok, orulj ha 1 vipert eladod.
|
eszmei érték 
inkább rámmarad de az eszmei érétke felbecsülhetetlen 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-14-2006, 18:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
eszmei érték 
|
Ja... nem tudsz olyan kis szamot mondani....

11-14-2006, 18:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
eszmei érték 
|
Annak a ténynek az eszmei értéke is felbecsülhetetlen, hogy megtanulsz írni és olvasni, de az ajánlatom sajnos már nem él.
Oppó ...

11-14-2006, 18:43
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
de ahogy látom gyula hanyagolja a témát irtam neki levelet (még tegnapelött) és ahogy látom őt már nem érdekli a dolog 
Ugyhogy amiröl nem tudod a dolgokat ne szolj bele pls
|
Már bocs de miért kell bunkónak lenned ha normálisan kérdeztem mi ? én arról honnan tudnék ?? 
|

11-14-2006, 18:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Már bocs de miért kell bunkónak lenned ha normálisan kérdeztem mi ? én arról honnan tudnék ?? 
|
DE megkérdem töled is ezt amire szecsa enm adott választ:
Mi közöd van ahoz,hogy én mit csinálok hol kivel hogyan ? 
|

11-14-2006, 18:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
DE megkérdem töled is ezt amire szecsa enm adott választ:
Mi közöd van ahoz,hogy én mit csinálok hol kivel hogyan ? 
|
hmmm nos mivel jeleztem hogy én is ütnélek, anarchba ezért gondolom így már rám is tartozik, részben a dolog, de nem baj Harcosok tudjuk hogy nem az eszedről vagy híres  De akkor visszakérdezhetek én is millió dologra  mi közöd ahhoz hogy hogyan építem fel az orimat ? Mi közöd ahhoz kit hány sereggel ütök egy hv-n ? mi közöd ahhoz hogy mennyi pénz van a zsebemben ? mi közöd ... stb.!
Last edited by Dragi; 11-14-2006 at 18:58..
|

11-14-2006, 18:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hmmm nos mivel jeleztem hogy én is ütnélek, anarchba ezért gondolom így már rám is tartozik, részben a dolog, de nem baj Harcosok tudjuk hogy nem az eszedről vagy híres 
|
Ütnéd te a lábnyomom azt de inkább nem kezdem el megint sorolni az egymás ellen vivott csatákat (ja és most jönnek ,hogy ez volt akkor ekkor meg ez kifogások csak tudod mint ahogy te irtad msn-en nekem  )
Ja és én megirtam egyszer ,hogy mihelyts be leszek vippelve én elindulok ugyhogy innentöl már nem rajtam áll szerintem  (ezt ő ajánlotta nem én kértem)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|