|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

01-04-2008, 14:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köze nincs egymáshoz a két esetnek.
|
jah mer hogy akkor az nem földleadás volt ???? Jah akkor ebben az esetben Grabit és Tuvalut kéretik visszarakni normál csopiba  ha már másnak is lehet büntetlenül
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-04-2008 at 14:56..
|

01-04-2008, 14:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köze nincs egymáshoz a két esetnek.
|
Köszönöm szépen az egyértelmű indoklást, kiszáltam a vitából.
|

01-04-2008, 15:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Köszönöm szépen az egyértelmű indoklást, kiszáltam a vitából.
|
nincs itt vita! Atinak mindig igaza van  
u.i.: a pirosat pedig köszönöm, sajnos épp nem tudom viszonozni 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-04-2008 at 15:07..
|

01-04-2008, 15:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Előfordult már, hogy azt hittem egy eseményről, hogy az egyértelműen csalás. Aztán a megvádolt elmagyarázta itt a fórumon, hogy hogyan történt az eset. Engem a magyarázata meggyőzött, hogy nem volt csalás. Sőt, a vádaskodó vesztes fél is elismerte, hogy nem volt csalás.
Jó lenne, ha a most vádolt 4 ország is elmagyarázná, hogy szerintük hogy történt ez az eset. Én meggyőzhető vagyok arról, hogy itt semmi csalás sem történt.
Egér a sajton... (#3744)
|

01-04-2008, 15:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Előfordult már, hogy azt hittem egy eseményről, hogy az egyértelműen csalás. Aztán a megvádolt elmagyarázta itt a fórumon, hogy hogyan történt az eset. Engem a magyarázata meggyőzött, hogy nem volt csalás. Sőt, a vádaskodó vesztes fél is elismerte, hogy nem volt csalás.
Jó lenne, ha a most vádolt 4 ország is elmagyarázná, hogy szerintük hogy történt ez az eset. Én meggyőzhető vagyok arról, hogy itt semmi csalás sem történt.
|
Vádolt 15 ország...

01-04-2008, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
|
Ezzel egyetértek. Aki nem játszik az X csoportban, bár a beírások alapján már kezdem azt hinni, hogy a fórumozók 99%-nak van ott országa, az soha nem fogja megtudni pontosan mi történt, úgyhogy jó lenne, ha a másik oldal is képviselné magát a vitában, vagy nyílvános lenne az eseménylista.
*Amúgy jó látni, hogy embereknek mennyi idejük és energiájuk van széllel szemben pisálni.  *
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

01-04-2008, 18:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Az jutott eszembe, hogy az életképtelen topos országok ellen megoldást jelenthetne, ha a körtávolságszámítás módosulna a fenti régiókban kicsit és senki nem lenne elérhetetlen.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

01-04-2008, 18:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Az jutott eszembe, hogy az életképtelen topos országok ellen megoldást jelenthetne, ha a körtávolságszámítás módosulna a fenti régiókban kicsit és senki nem lenne elérhetetlen.
|
Nyiss neki egy topicot és meglátjuk ki mit gondol róla.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

01-04-2008, 19:39
|
Member
|
|
|
|
21.században valahol
[x kör] xxxxxxxx elfoglalt 110 hektárt yyyyyyyyy országától.ebben ugye még nincs semmi érdekes viszont X is szövetségben van és Y is. Elég jó játékosok mind a nyolcan.
X még mindig 9-10k pontra van Y-tól tehát az ütés kb 18-20k pontról indult ami nem 2 kör hanem olyan 9kör és még se küldtek segítséget a szövetségesei akik állítólag tapasztalt játékosok ... másképpen hogy kerültek olyan magas hekire egy olyan csoportban ahol alig van katonai egység a piacon tehát felfedezéssel nem.
No akkor lehet gondolkozni...
|

01-04-2008, 19:55
|
Member
|
|
|
|
Idézet:
Eredeti szerző: Deni Üzenet megjelenítése
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés?
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Igen.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|