|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
05-16-2010, 14:36
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
hja, 1,4 MB/s letöltési sebességgel jött lefelé, szóval annyira nem voltak túlterhelve a szerverek.
|
05-16-2010, 16:20
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
|
05-16-2010, 16:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
hajrá, a 11. pályán tartok, pedig közben még ebédet is főzök...
kíváncsi vagyok a 14-esre, hoy meg tudom-e csinálni.
ha meg tudom, elárulom hogy csináltam, oks, Hex?
|
05-16-2010, 16:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én a Supreme Commander 2-vel játszanék most legszívesebben, ha nem melegedne olyan iszonyat mód a laptopom. Addig oké, hogy beleoktrojáltak egy erős procit és egy bivaly videókártyát, de a hűtésről miért nem gondoskodtak?
Nem tud valaki valami jó módszert laptophűtésre? Esetleg valami jó külső laptophűtőt ajánlani, ami nem lesz traktor hangerejű egy hónap alatt?
|
05-16-2010, 16:40
|
|
Senior Member
|
|
|
|
téli kabátod van. laptopod is van. hűtőd van.
fogsz egy széket, és odaviszed a fridzsider elé. kinyitod az ajtót, a laptopot beteszed, te elé ülsz, a kabátot pedig felhúzod.
voi'la.
|
05-16-2010, 16:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
téli kabátod van. laptopod is van. hűtőd van.
fogsz egy széket, és odaviszed a fridzsider elé. kinyitod az ajtót, a laptopot beteszed, te elé ülsz, a kabátot pedig felhúzod.
voi'la.
|
Megsütné a hűtőt
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
05-16-2010, 16:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
14. pálya
Hex, a 14-es map nagyon egyszerű volt. Az előttelévők számomra nehezebben mentek.
A 14-es mapot úgy tudod megcsinálni, hogy bemész, elmész balra, felmész a lépcsőkön amik kijönnek a padlóból.
megvárod amíg lemegy a lépcső.
fent egy sarokban van egy kocka.
a fejed fölött egy kis fal rész, a kockával szemben. oda nyitsz egy portált. aztán visszamész a már leereszkedett lépcsőhöz (ami most egy mély padlót alkot), lenézel, és oda is nyitsz egy portált. (mindegy melyik színűt)
fogod, és leugrassz, bele a portálba, a lendület miatt átesel a kockához.
megfogod a kockát, és leviszed onnan, visszamész a pálya elejéhez, és ráteszed a gombra, hogy lenyomva tartsa neked.
bemész az ajtón, átugrálsz a víz felett a túloldalra, és nyitsz egy kaput az energiagolyó útjába, majd visszaugrálsz a pálya elejére, és odanyitod a portált a narancssárga fényhez a plafonon, így az energiagolyó beleesik a fogadó modulba (a lépcsős rész felett van a modul).
ez aktiválja azt a kis teherliftet, amire ráállsz, és az felvisz a pálya végéhez.
|
05-16-2010, 17:13
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Hex, a 14-es map nagyon egyszerű volt. Az előttelévők számomra nehezebben mentek.
A 14-es mapot úgy tudod megcsinálni, hogy bemész, elmész balra, felmész a lépcsőkön amik kijönnek a padlóból.
megvárod amíg lemegy a lépcső.
fent egy sarokban van egy kocka.
a fejed fölött egy kis fal rész, a kockával szemben. oda nyitsz egy portált. aztán visszamész a már leereszkedett lépcsőhöz (ami most egy mély padlót alkot), lenézel, és oda is nyitsz egy portált. (mindegy melyik színűt)
fogod, és leugrassz, bele a portálba, a lendület miatt átesel a kockához.
megfogod a kockát, és leviszed onnan, visszamész a pálya elejéhez, és ráteszed a gombra, hogy lenyomva tartsa neked.
bemész az ajtón, átugrálsz a víz felett a túloldalra, és nyitsz egy kaput az energiagolyó útjába, majd visszaugrálsz a pálya elejére, és odanyitod a portált a narancssárga fényhez a plafonon, így az energiagolyó beleesik a fogadó modulba (a lépcsős rész felett van a modul).
ez aktiválja azt a kis teherliftet, amire ráállsz, és az felvisz a pálya végéhez.
|
kétszer kell portált nyitni, nekem úgy sikerült a 15-ös is érdekes volt, de az könnyebben ment már és így nem kellett gyalogolni, de a lendület miatt jó ötlet a tiéd is
|
05-16-2010, 17:43
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Akkor most én kérek segítséget
A 18. pályát hogy kell megcsinálni? Eljutottam a nagy terembe, ahol 4 automata ágyú van.
Lelövettem mind a 4-et egy energiagolyval, majd eljuttattam a célba az energiagolyót, így elkezdett mozogni egy vízszintes lift.
Viszont akárhogy próbálkozom, a kockához nem jutok át!
Már mindent megpróbáltam, a lehető legnagyobb lendületet vettem, amit a teremben lehet, de úgy se megy...
|
05-16-2010, 17:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
15-ös pálya tényleg poén... Pont ma csináltam meg az utolsó 2 pályát, és elkezdtem megint a 14-est, mert mondtad, hogy megizzasztott. A 15-öst meg nem tudom megcsinálni :/ hogyan csináljátok meg, hogy a két ajtó egyszerre legyen nyitva? most támadt egy sejtésem, hogy anno hogyan csináltam meg, de nincs kedvem kipróbálni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|