Viszont ami még előkerült a fiókból, az a Magic the Gathering játék...
nagyon kemény, mert ugye csak az első 5 szériás kártyalapok vannak benne, amik überdurvák voltak.
(nem véletlenül lettek nagyon gyorsan kitiltva minden versenyről azok a lapok, amint kijöttek az új szériák....)
annyira durva fekete paklit lehet rakni, hogy tulajdonképpen halhatalan vagy.
Olyan kombót lehet nyomni, hogy 1-en megáll az életerőd száma, és nem lehet lejebb csökkenteni...
Ez az igazi "játék megnyerése gomb".
(persze le lehet verni egy ilyen paklit is, mert van rá lehetőség, hogy az összes olyan lapot eldobasd velem, ami ahhoz kell, hogy halhatatlan legyek. De persze csak akkor, ha tudod, hogy ezt fogom játszani, és olyan paklit raksz...)
Mindenesetre nagyon jó, kár, hogy az összes létező gépen akadozik a játék (valószínűleg optimalizálási hibák miatt).
Régen is akadozott a 486-oson, aszittük mert jobb gép kell. aztán még mindig akadozik...
Mindegy.
Magic the Gathering.
Ez fontos!
A Steam most rendkívüli lehetőséget kínál: május 24-ig bárki letöltheti az első Portal játékot PC-re vagy Mac-re, ráadásul mindezt teljesen ingyen! Nehogy lemaradj róla!
A Valve 2007-es minijátéka csupán egy kísérleti rész volt, ám azóta igazi klasszikus lett és több, mint 70 évjátéka-díjat kapott. Idén karácsonykor érkezik a második része, így ha valaki eddig nem tette volna, most ingyen beszerezheti az előzményeket. Ez nem kamu!
Köszönöm, épp pár napja gondolkodtam, hogy megveszem, mielőtt kijön a 2, nehogy úgy járjak, hogy nem lehet majd kapni....
Az utóbbi 2 hónapban kb 25.000-ret költöttem játékra, úgyhogy most spórolok 1.999 Ft-ot, hogy le lehet tölteni ingyen, legálisan!
Más: FEAR 2 - Project Origin. Igencsak jó játék, 999 Ft-ért vettem meg... El volt írva az ára a Media Markt-ban...
Bolti ára 6000 körül mozog. - Egyszer én is járhatok jól...
regisztráltam és letöltöttem ezt a steam nevű programot is, hogy tudjak játszani, erre akármit is csinálok, nemtörténik semmi.
fogom és rákattintok, hogy playgame...semmi, arra hogy download demo akkor kijön, hogy: Igen van steamem. Nem, nincs steamem. és hiába nyomom hogy van, semmi nem történik
regisztráltam és letöltöttem ezt a steam nevű programot is, hogy tudjak játszani, erre akármit is csinálok, nemtörténik semmi.
fogom és rákattintok, hogy playgame...semmi, arra hogy download demo akkor kijön, hogy: Igen van steamem. Nem, nincs steamem. és hiába nyomom hogy van, semmi nem történik
letöltöd a steam nevü progit, installálod, majd egy steam fiókot nyitsz és steamen keresztül lefogod tudni tölteni
az volt a baj, hogy megnyitotta, ugyan, csak a tálcán nem mutatta, az asztalt meg nem néztem meg, így nem láttam hogy nyitva van már
mindenesetre, most úgy tűnik, hogy jó, csak annyi a gond, hogy túl vannak terhelve a szerverek, ezért várni kell egy kicsit..
de köszönöm a segítséget
nálam elsőre letöltötte a játékot, és azonnal futtatni is tudtam. már játszottam is vele 12 percet
most konfigurálgatom, és lövöldözöm a teleportkapukat tovább
nálam elsőre letöltötte a játékot, és azonnal futtatni is tudtam. már játszottam is vele 12 percet
most konfigurálgatom, és lövöldözöm a teleportkapukat tovább
a 14. pályával megizzadtam, mire rájöttem, hogy hogy kell csinálni