|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
11-10-2009, 13:26
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Igazából az ork az ami meglepett kicsit engem. %-ban ide tettem kb., de azt hittem több lesz mint a gnóm. Pontosabban fordítva gondoltam az arányokat.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
11-10-2009, 13:44
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Igazából az ork az ami meglepett kicsit engem. %-ban ide tettem kb., de azt hittem több lesz mint a gnóm. Pontosabban fordítva gondoltam az arányokat.
|
Engem az óriások is megleptek. Az a 7%-nyi fejlődés az elfeknél nem kevés. Más fajoknak összesen nincs annyi.
|
11-10-2009, 14:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
45% volt az elfek aránya több mint 2 éve az A-ban. Ahhoz képest a mostani 57% nem is olyan sokkal magasabb.
|
majd 26,67%
Sztem azért az sok. Főleg ha a tendencia folytatódik és jelenleg ugye ennek elég nagy az esélye.
Kiváncsi vagyok a többi faj 2 év alatt mennyit erősödött vajon?
|
11-10-2009, 14:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Engem az óriások is megleptek. Az a 7%-nyi fejlődés az elfeknél nem kevés. Más fajoknak összesen nincs annyi.
|
45 és 57% között nem 7% a különbség hanem majd a duplája
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
11-10-2009, 16:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
nem lehet az oka ennek a jelenségnek a görcsösen ragaszkodás a top30hoz A-ban? csak ne verjenek be, csak ne veszítsek földet, csak maradjak biztonságban?
11-10-2009, 16:39
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
eddig nagyon kardoskodtatok, hogy csak elfek vannak... most már hogy "csak" a fele elf, ezért már azt a 2 év alatti 12%os fejlődést tartjátok soknak... nem tudom miért nem tudtok megbirkózni a feladattal, és hagyjátok abba a folyamatos siránkozást...
tisztelet a kivételnek...
|
11-10-2009, 16:45
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
eddig nagyon kardoskodtatok, hogy csak elfek vannak... most már hogy "csak" a fele elf, ezért már azt a 2 év alatti 12%os fejlődést tartjátok soknak... nem tudom miért nem tudtok megbirkózni a feladattal, és hagyjátok abba a folyamatos siránkozást...
tisztelet a kivételnek...
|
Dyno,Te vagy A-ban?
|
11-10-2009, 16:48
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
nem lehet az oka ennek a jelenségnek a görcsösen ragaszkodás a top30hoz A-ban? csak ne verjenek be, csak ne veszítsek földet, csak maradjak biztonságban?
|
Valószínünek tartom
De szerintem evvel nincs is semmi baj!
Sokan elfelejtik azt, hogy nem mindenki játszik ám évek óta, örülnek, ha egyáltalán eljutnak valahogy a toppig! Az A-ban elég nehéz haladni hadival, ha valaki nem sokszor járt még ott és kevesebb a tapasztalata, pláne ha nem tud non-stop lenni
Szerintem igenis meg kell adni a lehetőséget azoknak akik nem olyan régóta játszanak, hogy fordulni tudjanak. 7300 heki elérése igy se olyan könnyü!
Azok a profik akik itt sirdogálnak, hogy milyen erős az elf, azoknak eddig sem jelentett gondot a haladás szerintem.
Nem értem hogy miért kellene gyengiteni!
Nem hinném, hogy mind 57% elf átüthetettlen lenne
Szerintem a tendecia nem fog irreálisan növekedni!
|
11-10-2009, 17:14
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Dyno,Te vagy A-ban?
|
szerintem tudod, hogy nem vagyok...
de az eddigi itten HSZ-ekben olyasmiket írtatok, hogy a gömbök 80-90%-a elf, és a többi és a többi... (boccs, de most nem érek rá konkrétan kikeresni, de emlékszem, hogy voltak ilyenek... )
ehhez képest "csak" 57% van, amiknek valószínű, hogy egy jó nagy százaléka nem csak ott csücsül, mert lenn forog hanem aktívan (már amennyire egy elf ugye aktív) játszik a klánjában erősítve azt.
Quote:
Originally Posted by Troll
Nem hinném, hogy mind 57% elf átüthetettlen lenne
|
egyetértek!
Ati: ha nagyon ráérsz, akkor talán érdekes lenne megnézni, hogy az alsóbb csoportokban is sokasodtak-e az elfek... de szólok holnap is, ha kell
lehet, hogy csak egyszerűen az emberek szeretik ezt a fajt... akkor miért ne játszanak vele az A-ban is? (valószínű nem fog ekkorát nőni az elfek száma az alsóbb csoportokban, de ugye az A van a csúcson, végül mindenki odaér, lehet ott is marad... )
|
11-10-2009, 19:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
szerintem tudod, hogy nem vagyok...
de az eddigi itten HSZ-ekben olyasmiket írtatok, hogy a gömbök 80-90%-a elf, és a többi és a többi... (boccs, de most nem érek rá konkrétan kikeresni, de emlékszem, hogy voltak ilyenek... )
ehhez képest "csak" 57% van, amiknek valószínű, hogy egy jó nagy százaléka nem csak ott csücsül, mert lenn forog hanem aktívan (már amennyire egy elf ugye aktív) játszik a klánjában erősítve azt.
|
Épp a gömbök szó jelentése hordozza a lényeget: egy ország körüli sávról van szó. Minden bizonnyal a top30% feletti sávról.
Quote:
Ati: ha nagyon ráérsz, akkor talán érdekes lenne megnézni, hogy az alsóbb csoportokban is sokasodtak-e az elfek... de szólok holnap is, ha kell
lehet, hogy csak egyszerűen az emberek szeretik ezt a fajt... akkor miért ne játszanak vele az A-ban is? (valószínű nem fog ekkorát nőni az elfek száma az alsóbb csoportokban, de ugye az A van a csúcson, végül mindenki odaér, lehet ott is marad... )
|
Semmi olyan nem történt, ami a lejjebbi csoportokban indokolná a faji eloszlás eltolódását, szerintem ez a statisztika teljesen felesleges. A kötelező A-s ország bevezetése óta növekszik ott töretlenül az elfek aránya ha jól tudom.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|