|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-20-2006, 11:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
2-3 körön belül jobb 1 kiépített hadi, mint 1 kiépített toli (1v1; szöviben más a helyzet). szóval ha a hadi kezdi szívatni a tolit, akkor a toli miért ne tudjon visszavágni? (igaz, óriás ellen így sem sokat tehet, de az más)
|

04-20-2006, 12:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
2-3 körön belül jobb 1 kiépített hadi, mint 1 kiépített toli (1v1; szöviben más a helyzet). szóval ha a hadi kezdi szívatni a tolit, akkor a toli miért ne tudjon visszavágni? (igaz, óriás ellen így sem sokat tehet, de az más)
|
Amit spec én javasoltam, az az volt, hogy ha egyszerre 3 félelf száll rá egy országra, akkor ne veszítse el a tekercsei 95%-át
Tehát 1 vs 1-ben ennek a módosításnak nem sok jelentősége lesz...
Akkor jönne be ez az autóvédelem, amikor nagyon sok tekercsakciót indítanak egy ország ellen!
|

04-20-2006, 12:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szemes224
Szerintem pedig nagyon jó ötlet ....na persze csak egy kis mértékéű csökkentéssel értek egyet. Így megmaradna a tolisnak is a lopás élménye és az áldozat sem kerül rögtön a padlóra.
|
Akkor leírom újra... 
NEM a tekercsek jelentőségének csökkenéséről koptatjuk itt a szánkat Kisbérrel és a többiekkel, hanem a tekercs lopásának hatékonyságának csökkentéséről... 
A teki rendszert átdolgozni túlságosan nagy falat lenne most és nem is lesz megcsinálva, mégha a tömeg is ezt akarná... a teki lopás hatékonysága viszont egy teljesen más kérdés, hisz nem kell hozzá megreformálni az egész játékot...
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 12:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Amit spec én javasoltam, az az volt, hogy ha egyszerre 3 félelf száll rá egy országra, akkor ne veszítse el a tekercsei 95%-át
Akkor jönne be ez az autóvédelem, amikor nagyon sok tekercsakciót indítanak egy ország ellen!
|
nekem is jó megoldásnak tűnik ez...
még az ellen kellene vmi, hogy 8 körröl ne lehessen megfelezni a tekiket. ha olyan jónak hiszi magát a tolis, akkor kelljen felzárkóznia 3-4 körre kb. és akkor 50-50. 
|

04-20-2006, 12:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Miért lenne más az óriás?
Pontosan erről szól a téma! A tekercsek lopása miatt használhatatlan most nagyon sok faj és ezért annyira népszerű a gnóm és az óriás. Ha a tekercs lopás értelmes keretek közé lesz szorítva, akkor minden faj játszható lesz és színesebb lesz a játék is... de mint írtam, ne azon vitatkozzatok, hogy 1v1-ben a hadis legyőzi e a tolist, illetve a tolis messziről mit fog csinálni, mert ez teljesen játékostól, csoporttól, fajtól és ori felépítéstől függ.
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 12:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Kisbér, most is autóvédelem van, ami nagyon sok tekizésnél beindul, ha azt egy ország ellen indítják... és nem ér semmit, mert 10-11 lopással símán meg lehet felezni már most egy ori tekikészletét és ezzel általában a %-ait is és ez az amin változtatni kéne...
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 12:25
|
Member
|
|
|
|
ne csak azt olvasd el, amit a zárójelekbe írtam...
|

04-20-2006, 12:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ne csak azt olvasd el, amit a zárójelekbe írtam...
|
Olvastam... de az nem visszavágás, hogy az országát megölöm 11 lopással, mert nem gnóm, vagy óriás az ellenfél... hisz mit csinálsz egy gnómmal vagy egy óriással... tekizni nem igazán fogod, ha vissz akarsz vágni, hanem inkább felgyújtod, leölöd azt a kevés variját ami van és elkezded ártózni is... ez ezután sem változna, hisz csak a tekercs lopást gyengítenénk, nem az egész tolizást...
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 13:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Kisbér, most is autóvédelem van, ami nagyon sok tekizésnél beindul, ha azt egy ország ellen indítják... és nem ér semmit, mert 10-11 lopással símán meg lehet felezni már most egy ori tekikészletét és ezzel általában a %-ait is és ez az amin változtatni kéne...
|
nincs autóvédelem...
|

04-20-2006, 13:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nincs autóvédelem...
|
Lopás ellen van elvileg...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|