|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Lehessen e 0%ra állítani a szövetségesi segítség arányát?
|
Ne, rossz ötletnek tartom
|

|
10 |
11.63% |
Igen, jó ötletnek tartom.
|

|
76 |
88.37% |

07-26-2007, 08:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
OFF: Csak ,hogy enyém legyen ennek a topicnak a 100. hozzászólása  ON:
egyáltalán nem lenne létszükséges,mert ahogy már többen is írtk,ha kiküldi bármelyik fél(behívó vagy behívott) a pacijait akkor nem fog jönni tőle...
|
viszont amikor 2 perced van cselekedni, küld ki a pacikat, valami olyan célpontra, ami nem ver utána szét, vagy esetleg be is birod ütni, és nem mészároltatod a pacijaid(persze ezt a célpontot meg kell keresni), utána szövihelpet hívsz be
vagy másik lehetőség a szövi legeyen full online, mind1ik szövitag 0.5percen belül legyen gépnél ha kell, és küldjék ki a lovaikat, mielőtt te hívod a helpet, persze nekik is kell egy célpontot keresni, mert az aki téged támad nem feltétlen jó célpont!
egy szövetségnek meg bizalmon kéne alapulnia, nem az h mivan ha ő nem küld segítséget, és kikéri a seregünket 36órára?!(lehet én tudom rosszul de én max24órára emlékszem, legalábis ez volna logikus)
|

07-26-2007, 09:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Hali! Nem olvastam teljesen vegig, de jo otletnek tartom.
|

07-26-2007, 10:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
viszont amikor 2 perced van cselekedni, küld ki a pacikat, valami olyan célpontra, ami nem ver utána szét, vagy esetleg be is birod ütni, és nem mészároltatod a pacijaid(persze ezt a célpontot meg kell keresni), utána szövihelpet hívsz be
vagy másik lehetőség a szövi legeyen full online, mind1ik szövitag 0.5percen belül legyen gépnél ha kell, és küldjék ki a lovaikat, mielőtt te hívod a helpet, persze nekik is kell egy célpontot keresni, mert az aki téged támad nem feltétlen jó célpont!
egy szövetségnek meg bizalmon kéne alapulnia, nem az h mivan ha ő nem küld segítséget, és kikéri a seregünket 36órára?!(lehet én tudom rosszul de én max24órára emlékszem, legalábis ez volna logikus)
|
ha van fél perced akkor örülj ,hogy egyáltalán kivédd a támadást és ne legyen már gondd ,hogy akkor most 6-10 körig nincsenek otthon a lovasainak a 10%-a 
|

07-26-2007, 11:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
|
Lehet csak én vagyok hülye, de ha engem támadnak, akkor nem hiszem hogy sokat keresgetném a célpontot, hogy kire is menjenek a pacik
Amúgy meg ahol ez megtörténik, hogy van 2perced cselekedni, ott még nem jelent túl nagy gondot az a 10%, feljebb meg már úgyis előre megvannak tervezve, hogy mit is csinálnak segitségnél, mert ott már senki nem küld 2percel kv elött sereget, úgyhogy ott csak sejteni lehet,hogy mikor fognak jönni...

07-26-2007, 13:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
ha van fél perced akkor örülj ,hogy egyáltalán kivédd a támadást és ne legyen már gondd ,hogy akkor most 6-10 körig nincsenek otthon a lovasainak a 10%-a 
|
Nem tudom nálatok hogy megy de én 5 mp kv előtt nézek egy távolt és ha jönnek hívok vagy küldök segítséget. És bizony ha 3 szövimnek 6-10 körig kiesik a lovasainak 10 %-a az számít, főleg akkor ha támadnak és háború van kilátásban. Igazából az ellenkezésednek az okát nem látom... 1 érvet hallottam csak miért NE lehessen 0% hogy ne tudjon a szövid megszivatni. De ha már erről szól egy szövi régen baj van. Ráadásul más módon simán megteheti pl elcibálja az összes sereged 10 körre. Jobban lehetne taktikázni is. Lehet olyan helyzet, hogy csak eliteket akarsz hívni, hogy a tornyokban levő ijasok ne jöjjenek el. Szóval szerintem nagyon jó lenne a 0 %...
|

07-26-2007, 19:37
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Bizony -ha neked nincsen 25k lovad, akkor nem jön hívásonként 2500 ló.
Amelyikőtöknek a 10%-a kevesebb, az fog érvényesülni
|
Az övének a beállított százalékát, de max a Tied felét.
|

07-26-2007, 19:38
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
Tegyük fel, hogy nekem van 5000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi, de maximum az én lovasaimnak a felét (ami jelen esetben ugyanaz), és nem az én lovasaimnak a 10%át. Nem?
|
De igen, ez így a helyes. Bár a példa nem az igazi, mert mindkét értékre a 2500 paci jön ki, így nem igazán szemléletes. 
|

07-26-2007, 20:09
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De igen, ez így a helyes. Bár a példa nem az igazi, mert mindkét értékre a 2500 paci jön ki, így nem igazán szemléletes. 
|
Tegyük fel, hogy nekem van 7000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi (jelen esetben 2500), mivel az kevesebb mint az én lovasaim fele (jelen esetben 3500).
Ha nekem csak 4000 lovasom lenne, akkor csak 2000 lovas jönne el, mert ekkor a behívott pacik számának határt szab, hogy csak az én egységeimnek az 50%át hívhatom be egyszerre.
Remélem ez így érthető, és szemléletes 
|

08-01-2007, 02:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Támogatom
Támadásnál védő egységet( íj ), védekezésnél támadó egységet ( ló ) lehessen nullára venni.
|

08-01-2007, 18:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by yenkie
Támogatom
Támadásnál védő egységet( íj ), védekezésnél támadó egységet ( ló ) lehessen nullára venni.
|
Hát igen ezt már régen meg lehetett volna tenni. Én is jó gondolatnak tartom.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|