Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Lehessen e 0%ra állítani a szövetségesi segítség arányát?
Ne, rossz ötletnek tartom 10 11.63%
Igen, jó ötletnek tartom. 76 88.37%
Voters: 86. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-26-2007, 08:27
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
OFF: Csak ,hogy enyém legyen ennek a topicnak a 100. hozzászólása ON:
egyáltalán nem lenne létszükséges,mert ahogy már többen is írtk,ha kiküldi bármelyik fél(behívó vagy behívott) a pacijait akkor nem fog jönni tőle...
viszont amikor 2 perced van cselekedni, küld ki a pacikat, valami olyan célpontra, ami nem ver utána szét, vagy esetleg be is birod ütni, és nem mészároltatod a pacijaid(persze ezt a célpontot meg kell keresni), utána szövihelpet hívsz be
vagy másik lehetőség a szövi legeyen full online, mind1ik szövitag 0.5percen belül legyen gépnél ha kell, és küldjék ki a lovaikat, mielőtt te hívod a helpet, persze nekik is kell egy célpontot keresni, mert az aki téged támad nem feltétlen jó célpont!
egy szövetségnek meg bizalmon kéne alapulnia, nem az h mivan ha ő nem küld segítséget, és kikéri a seregünket 36órára?!(lehet én tudom rosszul de én max24órára emlékszem, legalábis ez volna logikus)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-26-2007, 09:57
mennyelhej mennyelhej is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Hali! Nem olvastam teljesen vegig, de jo otletnek tartom.
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 10:01
Dus Dus is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
viszont amikor 2 perced van cselekedni, küld ki a pacikat, valami olyan célpontra, ami nem ver utána szét, vagy esetleg be is birod ütni, és nem mészároltatod a pacijaid(persze ezt a célpontot meg kell keresni), utána szövihelpet hívsz be
vagy másik lehetőség a szövi legeyen full online, mind1ik szövitag 0.5percen belül legyen gépnél ha kell, és küldjék ki a lovaikat, mielőtt te hívod a helpet, persze nekik is kell egy célpontot keresni, mert az aki téged támad nem feltétlen jó célpont!
egy szövetségnek meg bizalmon kéne alapulnia, nem az h mivan ha ő nem küld segítséget, és kikéri a seregünket 36órára?!(lehet én tudom rosszul de én max24órára emlékszem, legalábis ez volna logikus)
ha van fél perced akkor örülj ,hogy egyáltalán kivédd a támadást és ne legyen már gondd ,hogy akkor most 6-10 körig nincsenek otthon a lovasainak a 10%-a
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 11:55
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
Lehet csak én vagyok hülye, de ha engem támadnak, akkor nem hiszem hogy sokat keresgetném a célpontot, hogy kire is menjenek a pacik
Amúgy meg ahol ez megtörténik, hogy van 2perced cselekedni, ott még nem jelent túl nagy gondot az a 10%, feljebb meg már úgyis előre megvannak tervezve, hogy mit is csinálnak segitségnél, mert ott már senki nem küld 2percel kv elött sereget, úgyhogy ott csak sejteni lehet,hogy mikor fognak jönni...

Reply With Quote
Old 07-26-2007, 13:44
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
ha van fél perced akkor örülj ,hogy egyáltalán kivédd a támadást és ne legyen már gondd ,hogy akkor most 6-10 körig nincsenek otthon a lovasainak a 10%-a
Nem tudom nálatok hogy megy de én 5 mp kv előtt nézek egy távolt és ha jönnek hívok vagy küldök segítséget. És bizony ha 3 szövimnek 6-10 körig kiesik a lovasainak 10 %-a az számít, főleg akkor ha támadnak és háború van kilátásban. Igazából az ellenkezésednek az okát nem látom... 1 érvet hallottam csak miért NE lehessen 0% hogy ne tudjon a szövid megszivatni. De ha már erről szól egy szövi régen baj van. Ráadásul más módon simán megteheti pl elcibálja az összes sereged 10 körre. Jobban lehetne taktikázni is. Lehet olyan helyzet, hogy csak eliteket akarsz hívni, hogy a tornyokban levő ijasok ne jöjjenek el. Szóval szerintem nagyon jó lenne a 0 %...
Reply With Quote
Old 07-26-2007, 19:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Bizony -ha neked nincsen 25k lovad, akkor nem jön hívásonként 2500 ló.
Amelyikőtöknek a 10%-a kevesebb, az fog érvényesülni
Az övének a beállított százalékát, de max a Tied felét.
Old 07-26-2007, 19:38
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Trek View Post
Tegyük fel, hogy nekem van 5000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi, de maximum az én lovasaimnak a felét (ami jelen esetben ugyanaz), és nem az én lovasaimnak a 10%át. Nem?
De igen, ez így a helyes. Bár a példa nem az igazi, mert mindkét értékre a 2500 paci jön ki, így nem igazán szemléletes.
Old 07-26-2007, 20:09
Trek Trek is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
De igen, ez így a helyes. Bár a példa nem az igazi, mert mindkét értékre a 2500 paci jön ki, így nem igazán szemléletes.
Tegyük fel, hogy nekem van 7000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi (jelen esetben 2500), mivel az kevesebb mint az én lovasaim fele (jelen esetben 3500).
Ha nekem csak 4000 lovasom lenne, akkor csak 2000 lovas jönne el, mert ekkor a behívott pacik számának határt szab, hogy csak az én egységeimnek az 50%át hívhatom be egyszerre.
Remélem ez így érthető, és szemléletes
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 02:57
yenkie yenkie is offline
Member

Longevity: 98%

Támogatom
Támadásnál védő egységet( íj ), védekezésnél támadó egységet ( ló ) lehessen nullára venni.
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 18:22
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by yenkie View Post
Támogatom
Támadásnál védő egységet( íj ), védekezésnél támadó egységet ( ló ) lehessen nullára venni.
Hát igen ezt már régen meg lehetett volna tenni. Én is jó gondolatnak tartom.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules