|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-06-2007, 22:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Éreztem én, hogy ezért sokan fognak "szeretni".
|
No offense, de a teljes ötlet nagyon messze van a fórum indításakor kitűzött céloktól.
Egyedül a fejlesztések részleg témanyitásának korlátozásán gondolkodnék.
De ez sem annyira fekete és fehér ...

05-06-2007, 22:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
A választás szabadsága a Tiéd 
|
viszont ott a gond, hogy néha első ránézésre nem lehet megkülönöztetni az ökörséget az értelmes dolgoktól, avagy az értelmes topicok háttérbe szorulnak, a homályba vesznek 
és még talán nem is az a zavaró, hogy pl a javaslatokhoz baromságot nyitnak, hanem hogy az utolsó pillanatig makacsul ragaszkodnak egy mindneki által baromságnak tartott dologhoz
na itt a megoldás, vonjuk meg az írásjogot minden témában, 30 hozzászólás alatt      sry, kezdek fáradni 
|

05-06-2007, 22:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Azt látom. 
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-06-2007, 22:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
és még talán nem is az a zavaró, hogy pl a javaslatokhoz baromságot nyitnak, hanem hogy az utolsó pillanatig makacsul ragaszkodnak egy mindneki által baromságnak tartott dologhoz
|
Egy kérdés, akkor minek állsz le vitatkozni, egy, ha nem érdekel, kettő, ha szerinted hülyeség? 
Nah nemsokára meglesz a 30 hozzászólásom, és megyek nyitni egy új topikot.  (Bocs de én is kezdek fáradni és ilyenkor már kezd belőlem is jönni a hülyeség!  )
|

05-06-2007, 22:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Silence
Egy kérdés, akkor minek álsz le vitatkozni, egy, ha nem érdekel, kettő, ha szerinted hülyeség? 
Nah nemsokára meglesz a 30 hozzászólásom, és megyek nyitni egy új topikot.  (Bocs de én is kezdek fáradni és ilyenkor már kezd belőlem is jönni a hülyeség!  )
|
De te nem baromsággal indítottál, nem baromsággal szereztál, 21 hozzászólást, hanem elmondtad a véleményedet egy bizonyos dologról...
Javaslom olvasd el azt a témát, amit derék kollégád indított első hozzászólásaként, javítok, második, mert elsőre bezárták a témáját. És utána mond, hogy az ilyeneket nem kell valahogy gátolni. Nem feltétlenül az általam leírt módok valamelyikén...
(A témanyitó hozzászólásomban találod a linket. )
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-06-2007, 22:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
De te nem baromsággal indítottál, nem baromsággal szereztál, 21 hozzászólást, hanem elmondtad a véleményedet egy bizonyos dologról...
Javaslom olvasd el azt a témát, amit derék kollégád indított első hozzászólásaként, javítok, második, mert elsőre bezárták a témáját. És utána mond, hogy az ilyeneket nem kell valahogy gátolni. Nem feltétlenül az általam leírt módok valamelyikén...
(A témanyitó hozzászólásomban találod a linket. )
|
egyszerűen félelmetes volt az a topic  
ráadásul a másik gond, hogy mivel emberek vagyunk, mi sem vagyunk tökéletesek, és egy naaaagy offtopic kerekedett belőle 
|

05-06-2007, 22:24
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Egy kérdés, akkor minek állsz le vitatkozni, egy, ha nem érdekel, kettő, ha szerinted hülyeség?  ...
|
Hogy miért ? Hát mert mint majdnem minden gyarló ember (figyelted az alliterációt?  ) az aktívan fórumozók többsége is megpróbálja meggyőzni a kezdő,saját véleményéhez görcsösen ragaszkodó kérdezőt,hogy hogy helyes,s mint jó,ami szerinte rossz ...
|

05-06-2007, 22:25
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
egyszerűen félelmetes volt az a topic  
ráadásul a másik gond, hogy mivel emberek vagyunk, mi sem vagyunk tökéletesek, és egy naaaagy offtopic kerekedett belőle 
|
Az olyanból szerintem ne is váljon más 
|

05-06-2007, 22:27
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Javaslom olvasd el azt a témát, amit derék kollégád indított első hozzászólásaként, javítok, második, mert elsőre bezárták a témáját.
(A témanyitó hozzászólásomban találod a linket.)
|
Már elolvastam régebben, de nem sokat foglakoztam az ilyen és hasonló értelmetlen kérdésekkel. Nekem "csak" az a bajom, hogy pl engem is kiszűrnétek, holott én mielőtt regisztráltam volna már majdnem minden topikot végigolvastam. (Persze a nagyon régieket nem.)
|

05-06-2007, 22:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Már elolvastam régebben, de nem sokat foglakoztam az ilyen és hasonló értelmetlen kérdésekkel. Nekem "csak" az a bajom, hogy pl engem is kiszűrnétek, holott én mielőtt regisztráltam volna már majdnem minden topikot végigolvastam. (Persze a nagyon régieket nem.)
|
Konkrétan mire gondolsz? Mivel lennél te kiszűrve? Nem tudnál még vagy 3 napig témát nyitni egy-két fórumon és annyi...
Semmivel nem tudnál kevesebbet csinálni, mint amit most is teszel.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|