Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-23-2007, 20:00
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
azért ez nagyon nagy túlzás hogy mindenkinek egyszerre kell fent lenni... nagy előnye van annak ha majnem minden orában tud lőni valaki egy távolt,esetleg szembemenni az ellennel ha már nem tud segitséget küldeni... és elég csak a föbb időszakban bent lenni mind a 4en... nem olyan könnyen sebezhető egy szvöi ha leverik az egyik tagot, persze mindenkinek van gyenge pontja, de azért ha levernek vkit a szöviben nem kell eltemetni rögtön őket, mert úgyanúgy ők is visszavernek vkire és akkor hol is tartunk??? ha meg egy szöviben ha le is vernek vkit és maradék 3 nem tud visszaütni egy értelmeset, akkor nagy gondok vannak
én mai napig azt mondom hogy egy közepesen erős orikból álló szövi, egy erős mf-et simán lever, ha normálisan jáccanak (nem csak napi 1 belépés meg hasonlók...),
a klasszikus felállást nézve is az 1toli,1vari 2hadiban. a hadik rögtön
erősebbek 10%al, mint az mf még akkor is ha a vari meg a toli betonozodik... egy közepesvari simán tudja ártozni az mf-et és egy közepestoli is simán befér egy mfhez. a másik pedig ami nem elhanyagolható, hogy egy szövinél a hadik felváltva tudnak támadni, így ha csak 1szövi sereggel férnek be, akkor is általában megoldható hogy óramű pontosággal vmelyikük inditsa a szövi sereget 4körönként, míg egy mfnél mindig van szinte holt időszak, amikor nem tud indulni/kisérni
Az mf beveri földre a szövi tolisát, egyik le, másik felfele távolodik, és vége a stratégiádnak. Ha a hadisok visszaütik a földet, akkor meg még rosszabb a helyzet... Ne írjátok le az mf-et.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-23-2007, 20:06
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Az mf beveri földre a szövi tolisát, egyik le, másik felfele távolodik, és vége a stratégiádnak. Ha a hadisok visszaütik a földet, akkor meg még rosszabb a helyzet... Ne írjátok le az mf-et.
heki függő, de 4-5ön ha beveri földre a tolist attól tolis úgyanúgy tudja szivatni, és ezzel csak feljebb kerül megadva a hadisoknak felfele támadást... ha én vagyok az egyik hadis hülye lennék leütni földre, mészár/puszti csoport függö hogy melyik inkább...
nem irom le az mf-et,mert kiválóan lehet vele lenni, pénzigényesebb mint egy szövi, de inkább mf mint egy szar szövi

Reply With Quote
Old 04-26-2007, 10:39
Rudi Rudi is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Én is szövi párti vagyok. Annak idején nagyon sokat tanultam tőlük elég ütőképesek voltunk és sokszor kihúztuk egymást a kakiból.
Reply With Quote
Old 05-04-2007, 21:57
oggy oggy is offline
Junior Member

Longevity: 94%

Hát én úgy vagyok vele, hogy eddig ahányszor bekerültem egy szövibe, mindig megszivtuk. A társaság jó volt, de senki se azt csinálta, amit kellett volna, úgyhogy hamar elnáspángoltak minket. Ezért is maradok MF, és nem kell idegeskednem más hibája miatt, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom
Tehát nálam az MF a befutó
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 09:27
Dus Dus is offline
Member

Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 09:48
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Én is inkább az mf mellett szavazok,de az tény hogy egy jo szövi sokkal erősebb tud lenni(de csak egy viszonylag jo szövi)...
A közepes szövi is erős tud lenni, abból kifolyólag, hogy az ellenfél nem tudja, hogy ez jó szövi vagy sem

Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 09:56
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by oggy View Post
, Na meg a pénzt se kell senkivel megosztanom

A szöviben sztem több pénzt lehet kaszálni, legalábbis én jobban éltem úgy mint mf-ként
Meg a karaván se rossz, amit küldenek, ha nem vagyok és kajáért kiállt a nép

A Száműzött visszatér! (#708833)

Last edited by Fefe013; 05-06-2007 at 09:59..
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 09:58
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
A közepes szövi is erős tud lenni, abból kifolyólag, hogy az ellenfél nem tudja, hogy ez jó szövi vagy sem

Előbb megyek neki egy mf-nek, mint egy olyan szövinek, ahol a tagok közel vannak egymáshoz
Ez igaz, ha már közel vannak egymáshoz, abból annyi lejön, h nem teljesen amatőrök, de ez még nem jelent semmit, de én se az ilyenekbe kötök bele szívesen

A Száműzött visszatér! (#708833)
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 14:06
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Quote:
Originally Posted by System View Post
Arra a kérdése várnám a választ és az érveléseket,merthogy nehezen tok dönteni,hogy sztetek szöviben érdemes-e nyomulni?Vagy a magányosok vannak előnyben?
Én általában mf-t játszom (hadis-varist), bár próbáltam szöviben is de nekem nem jött be. Nehéz volt összehangolni egy-egy közös akciót. Máshol is lehet ez gond, mert 3 éves hódos pályafutásom alatt 3, azaz három olyan jól együttműködő profi kiélezett szövetséggel volt dolgom akik tényleg jól kombináltak. (Ebböl következőleg "kicsit" meg is izzasztottak ) Viszont jó sok egymástól messze lévő, nem együtműködő szövivel találkoztam. (felsőbb szinteken is).

Márpedig ha tudod hogy mit, miért, mikor csinálsz akkor igen jó szövi kell, hogy kicsináljanak. A szövis hadi fölény (+150% vs +40%) az esetek 95%-ban csak elmélet. Valami mindig közbejön nekik. Hol a táv, hol a seregösszetétel stb.

Ezért én azt mondom ha az alapokat kitanultad nyugodtan tolhatod szólóban. A legfontossab talán a jó célpont kiválasztása.

Persze nem mindegy milyen fajjal játszol + egyéb tucatnyi szempont.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.

Last edited by Artúr; 05-06-2007 at 14:10..
Reply With Quote
Old 05-06-2007, 14:23
Kill
Guest

Longevity: 0%

Jaja ne nézzétek le az mfeket, mert én is az vagyok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules