|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi legyen az elfek specvarijával szabadság alatt?
|
Szabin lévő elf ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
5 |
5.81% |
Az elf specvarija szabi alatt is fentmarad, körönként levonva bizonyos rúnamennyiséget.
|

|
18 |
20.93% |
A súgóba írjuk be hátránynak a specvari hiányát szabi alatt.
|

|
16 |
18.60% |
Jó úgy ahogy most van.
|

|
27 |
31.40% |
Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
20 |
23.26% |

02-19-2006, 12:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Én pontosítok: Egy jó félelf nem is tart tanyákat. És nem csak a plusz lakásteki miatt jobb tolvaj a félelf.
|
najó, azért azt is vedd hozzá hogy a jó hadis, a jó varis se tart és akkor kell a jó etető elf és a jó termelő törp aki meg a termelést is pótolja. de akkor a jó varis és a jó tolis meg elmehet a búsba mert nincs az a védelem ami megállítja a jó hadist hogy elvigye a jó varis és a jó tolis földjét, vagy ha van akor meg már gyenguszok, azaz nincs értelme ilyet tartani....... de ez az 1/A főleg... szóval ha azt vesszük mindent szét lehet élezni, és megint oda jutunk, hogy a körülmének határozzák meg mi a legjobb... szóval értelmetlen a 'legjobb tolis' és a legjobb bármi más címet aggatni akármelyik fajokra is... azon múlik kinek mi fekszik legjobban, és hol van. az Elf meg főleg MFnek való faj, olyannak aki azt akarja hogy békén hagyják. a hulla is ilyesmi, csak azt szétlopják, akkor is ha már nem akarják beütni... szóval felesleges ilyeneken vitázni szerintem... (ha meg mégis fel akarunk állítani rangsort akkor azta körülmények függvényében lehetne megtenni de az meg értelem szerűen nem lenne iylen egyszerű mint ez a kijelentés: "az ork a legjbb hadis faj" 
|

02-20-2006, 09:15
|
 |
Member
|
|
|
|
"az ork a legjbb hadis faj"
Csak hogy kotekedjek egy kicsit....
Majd akkor is ezt mond ha fent vagy 8-10k hekin!
Meg mielott vita kezdodne ebbol es az egekbe lenne az ork is magasztalva, nincs olyan hogy legjobb...

02-20-2006, 12:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wanax
Meg mielott vita kezdodne ebbol es az egekbe lenne az ork is magasztalva, nincs olyan hogy legjobb...
|
igaz, igy van 
|

02-20-2006, 20:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
fenének kellett kötekedned, nem mondtam ki hogy a legjobb, csak azt hogy ez egy egyszerű kijelentés.... GRRRR!
különben meg én orkkal mennék, fel a gnómra nem áll rá a kezem. utálom azt a marha nagy veszteségét. és nem számít hogy az ork nem véd annyit, de bever egy elfet. és passz. az ember ha ekkora agresszív támadóerő halmot visz fel oda, akkor számoljon rá hogy vagy sereget cserél vagy őrködik. 
|

02-21-2006, 00:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
fenének kellett kötekedned, nem mondtam ki hogy a legjobb, csak azt hogy ez egy egyszerű kijelentés.... GRRRR!
különben meg én orkkal mennék, fel a gnómra nem áll rá a kezem. utálom azt a marha nagy veszteségét. és nem számít hogy az ork nem véd annyit, de bever egy elfet. és passz. az ember ha ekkora agresszív támadóerő halmot visz fel oda, akkor számoljon rá hogy vagy sereget cserél vagy őrködik. 
|
Igen, meg a non-stop 36 kör viharra, napi 20 rengésre és -400 házra is kell számolni orknál, 10k heki esetén  . Jelenleg ehhez nem árt napi 2 milliárd az 1/a-ban.
|

02-21-2006, 06:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Igen, meg a non-stop 36 kör viharra, napi 20 rengésre és -400 házra is kell számolni orknál, 10k heki esetén  . Jelenleg ehhez nem árt napi 2 milliárd az 1/a-ban.
|
Mindent meg lehet oldani 
|

02-28-2006, 10:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Mindent meg lehet oldani 
|
Igen! Pl azt is meg lehet oldani hogy ha az elfet beutod akkor 2 sereggel megy vissza hozzad ugy hogy csak a teljes oribontas ment meg attol hogy megalazza az orkot! :P

02-28-2006, 10:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen! Pl azt is meg lehet oldani hogy ha az elfet beutod akkor 2 sereggel megy vissza hozzad ugy hogy csak a teljes oribontas ment meg attol hogy megalazza az orkot! :P
|
Ez csacsiság, és értelmetlen is ezen vitatkozni, ha te jössz 3-mal én megyek 4-gyel, et cetera...
|

02-28-2006, 10:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Ez csacsiság, és értelmetlen is ezen vitatkozni, ha te jössz 3-mal én megyek 4-gyel, et cetera...
|
Miert ertelmetlen? Fejtsd mar ki bovebben!
1/A-rol van szo! Ahhoz hogy egy elfet beferjen egy ork tobbnyire full sereg szukseges! Az az NEM marad otthol senki meg a sereg elhagyas es ijasz vasarlas eseten is keves az orknak a vedo erje a kitamadasi bonusszal egyutt ahhoz hogy megfogja az elfet aki szerencses esetben meg artozni es gyujtani is tudja az orkot! Es a 2 sereggel torteno sikeres tamadas utan annyira elugrik a pontlistaban, hogy lefokozassal se tudja utol erni!
Csak azert mertem mondani mert volt mar illyen!
De talan Eszakek Zolija tud ebben is nyilatkozni mivel ő jaccot elffel sokat...

02-28-2006, 10:35
|
 |
Member
|
|
|
|
De ez bármilyen más faji beállítottság esetén is igaz lehet  Pénz számít, idő, szövi és tudás. A legnagyobb butaság egy fajt szembeállítani egy másikkal, one on one.
Last edited by Davalon; 02-28-2006 at 10:38..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|