|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-14-2007, 00:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by PeeTee`
de az ijjaszhoz nem inkább a lovas passzolni?mert nagyobbat üt...
|
íjászt nem tartasz 
|

01-14-2007, 00:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by PeeTee`
de az ijjaszhoz nem inkább a lovas passzolni?mert nagyobbat üt...
|
Ha hadis vagy igen. De mintha itt varázslóról lenne szó. Javaslatom: 30% templom, 30% barakk(tele elittel, továbbá tartsanak a szövetségeseid is elitet). Tudsz ütni, és a magas katmorálnak köszönhetően jól tudsz majd gömbözni is.
Vagy esetleg 40% templom, 10-10% torony és barakk. Ebben az esetben csakis íjászról beszélhetünk. De így egyrészt könnyen üthető vagy, és nem is vagy sokkal erősebb mágiában, mivel nehezen tudod fent tartani a katmorált.
Illetve vannak állat varisok, 45-50% templommal. De ennek igazából csak 5. szinten van értelme, fentebb ha észrevesznek, halomra vernek(én is így jártam első nekifutásra  ).
u.i.: persze mindehhez óriás tudós.
|

01-14-2007, 00:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha:
Te nyitottál térkaput az ellenfélre,
az ellenfél nyitott Rád térkaput,
ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra,
ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre,
ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput,
ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd.
na látom te se 
|
nem ugyan az!!:Pgondold végig!a mi esetünkben nem rád van nyitva hanem a szövidre!!ha a szövidre van nyitva kapu te azon a kapun keresztül csak azt tudod lopni aki nyitotta a szövijét már nem!!!
|

01-14-2007, 00:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
nem ugyan az!!:Pgondold végig!a mi esetünkben nem rád van nyitva hanem a szövidre!!ha a szövidre van nyitva kapu te azon a kapun keresztül csak azt tudod lopni aki nyitotta a szövijét már nem!!!
|
tudom, már rájttem h így értetted s bocsánatot is kértem 
|

01-14-2007, 00:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
tudom, már rájttem h így értetted s bocsánatot is kértem 
|
én meg végigolvastam,mostanra!  
köcce!
|

01-16-2007, 20:51
|
Banned
|
|
|
|
Volna egy extrém kérdésem.
Mfként 40% segítséget kapok szövi támadással szemben.
A segítséget úgy kell értelmezni, hogy a védőerő pontjait (mindent beleszámolva) 1,4 szorzom, vagy a meglévő íjjászaimhoz kapok 40% segítséget, mint szöviben? Mert akkor, ha 40%-al több a tornyom akkor más értékkel kell számolni. A betornyozott íjjász mint tudjuk több pontot ér.

|

01-16-2007, 21:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szorzol 1,4-gyel.
|

01-17-2007, 07:15
|
Banned
|
|
|
|
köszi a választ

|

02-16-2007, 22:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Megy a vihar...
Azt szeretném megtudni, hogyan lehet az, hogy valakin fennt van a vihar, és mégis nő a népessége, pedig tolvja sincs, hogy embert lopjon, meg a gömbök alapján nem is fokozódott vissza 1 katona sem.
Én mindig kifogom az ilyeneket... 

02-17-2007, 00:53
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Te azt írtad, hogy 30% barakk + 15% torony. Ez már a teljes földterületed 45%-a. E mellé hogy szeretnél még kellő számú varázslót is tartani? 15-20% templommal jó, hogy ha az ember tolvajokat és a kiélezett hadisokat le tudod gömbözni.
|
ez se teljesen igaz. egy 20% templommal rendelkezö oriás tudos, simán meggömböl 10 oribol legalább 8-t, és valoszinüleg ártozni is tudja öket az extravédelmü jól kiépitett elfek kivételével.
emellett még simán tarthat 30% barakkot, és 10-12% tornyot.
ez persze ugyanugy üthetö, de max 1 sereggel.
viszont mivel 2 hadistol kap segitséget, ezért ha jól van felállitva sereg, akkor simán kiküldhet annyi támadoegységet, mint amit kiállit egy két jól kiépitett hadis, full varis, tolis felállásu szövi.
(ház18%, barakk30%, tanya14%,könyvtár1%, torony12%,kocsma1%,templom20%,bank1%még marad is 1%)
Last edited by TDK; 02-17-2007 at 01:09..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|