|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-28-2008, 18:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
megkerestem a témát )
van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot
Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok
Köszike
|
01-28-2008, 19:01
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
megkerestem a témát )
van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot
Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok
Köszike
|
Egyik helyen sem. Valaki már jelzett hasonlót, úgyhogy már felvettük a kapcsolatot a PayPallel, hogy mi ez. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy tudnak a problémáról, náluk van a hiba, és dolgoznak rajta.
Másoknak működik, úgyhogy vagy próbáld meg ilyenkor később, vagy próbáld addig a WorldPay fizetési rendszert.
Ha nem is megy, és nem is akarsz mást használni, akkor a probléma elhárításáig vármi kell.
Az a tapasztalat, hogy eddig Te vagy a második ember, akinek nem megy, de ennél többen használták ezidő alatt is sikeresen.
|
01-28-2008, 19:41
|
Member
|
|
|
|
akkor várok, max addig nem ujrázik az ori, kissebb a kár )
köszönöm a tájékoztatást
|
01-29-2008, 19:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról...
|
01-29-2008, 19:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dzso
remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról...
|
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.
|
01-29-2008, 20:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.
|
a megszokás hatalma...
|
01-29-2008, 20:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dzso
a megszokás hatalma...
|
Sajnos csak a fentit tudom mondani. A legtöbb embernél ez semmi problémát nem okoz, továbbra is gond nélkül tudják használni ezt a módozatot. Ezek szerint abba a pár emberbe tartozol, akiknek nem megy a fizetés. Majd egyszercsak, ez rajtunk kívülálló hiba, úgyhogy sem sürgetni, sem más módon beleszólni nem tudunk. Csak ezzel egyenértékű alternatívát ajánlani átmenetileg.
|
01-29-2008, 20:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Jah ne értsd félre, semmi kötekedés jellege nem volt a dolognak, csak megszoktam a paypalt és meglepődtem, hogy nem megy.
Nem aggódom emiatt amúgy, mert vannak alternatívák bőven, ami nagyon jó dolog!
|
01-29-2008, 20:58
|
Member
|
|
|
|
nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.
Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip ) egyelőre semmi
|
01-29-2008, 21:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.
Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip ) egyelőre semmi
|
Tegnap válaszoltak, ha 2 nap múlva is ugyanez a helyzet, akkor küldök mégegy érdeklődést, hogy mi a helyzet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|