|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-04-2014, 20:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Mert a nagy klánok bizonyos heki felé nem engednek senkit, ha nem akarnak.. de már bőven leírtam a véleményem, ha úgy gondolod butaság, akkor hagyd figyelmen kívül.. én félek, ha ez így bekerül erősen megcsappanhat a létszám Aban..
|
ez nem anarch, hogy határok legyenek megszabva
|
04-04-2014, 20:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Olyan szinten biztosan érdemes külön kezelni, hogy a "rövid szabiról visszatérés után 12 óráig ne lehessen szabira menni" javaslat mindenhova egyformán vonatkozik. Nem látok semmit, ami ez ellen szólna, és úgy emlékszem, hogy itt a fórumon is csak egyetlen ellenvetés volt, de ő sem tudta megmagyarázni miért.
Ezzel gyönyörűen biztosítani lehet, hogy a rövid szabi arra legyen hazsnálva, amire való, miközben a hosszú szabit egyáltalán nem befolyásolja.
Ez a rész szerintem pipa, lehet félretenni, és lépni tovább. Szerintem ez további megbeszélést nem igényel.
Ami még szabi volt, az 1/A specifikusan a 12 és 72 óra közötti visszajövetel megakadályozása. A fenti, általános szabis módosítás után ennek még van egyáltalán jelentősége?
|
van. mert az eredeti felvetésben a probléma az volt, hogy a klánokból 3-4 tag is elmehet szabira büntetlenül, mert 5 óra múlva már játékban is lehet egy esetleges klántámadás miatt amit ugye a szövik észlelnek. eddig azért nem mentek szabira az országok, mert féltek, hogy a 72 óra alatt (ami elég idő egy klántámadás kidolgozásához) valaki rájuk áll és csökkentett védő/támadó erővel tudnak csak kiállni. az éjszakai alvásnak nem ez volt a célja, szerintem aki 12 óra alvással nem elégszik meg, az legyen 72 óráig szabin. aki rendeltetés szerűen használja annak ez semmilyen hátrányt nem fog okozni.
|
04-05-2014, 02:48
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tegyük fel, hogy kis klánokról beszélünk. Összeállnak egy jó klánba (mert nem kell 30% földet leadniuk, csak 1-2%-ot az új javaslat szerint), és megtámadnak valakit.
Miért baj, hogy nem tudja a megtámadott klán rögtön kiléptetni a tagjait?
Pláne a javaslat szerinti sokkal kedvezményesebb klánbalépés mellett?
|
Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem, bár már korábban leírtam.. 1 éves tapasztalat szerint és jó 50-100 klánütés után az elmúlt 1 évből.. a kis klánok nem találkoznak szétdobással..
Tehát a szétdobás megszűnésével hosszú távon nem lesz több klánütés, csak rövidtávon 1-2-3 nagyobb klán javít a helyzetén, aztán picit lecsökken a csoportlétszám, jó 10-20%-al és minden beáll a jelenlegihez hasonló állapotra..
Last edited by none; 04-05-2014 at 02:56..
|
04-05-2014, 11:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem, bár már korábban leírtam.. 1 éves tapasztalat szerint és jó 50-100 klánütés után az elmúlt 1 évből.. a kis klánok nem találkoznak szétdobással..
Tehát a szétdobás megszűnésével hosszú távon nem lesz több klánütés, csak rövidtávon 1-2-3 nagyobb klán javít a helyzetén, aztán picit lecsökken a csoportlétszám, jó 10-20%-al és minden beáll a jelenlegihez hasonló állapotra..
|
másold már be azt az 50-100 klánütést az elmúlt egy évből az heti kettőt jelentene illetve ha a kisklánok nem találkoztak szétdobálással, akkor az azt jelenti, hogy csak a nagyklánok dobálnak szét. ha a ti értékrendetek szerint vannak kis és nagy klánok és a kisklánokat akarjátok megvédeni mindenképpen akkor ezzel a változtatással igazából az ő helyzetük nem változik.
|
04-05-2014, 11:32
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
(átmozgattam ide egy pár bejegyzést)
|
04-08-2014, 11:12
|
Administrator
|
|
|
|
Az 1/A szabadság kibővítésével (12-72 óra közötti visszajövetel korlátozása) kapcsolatban van-e még utolsó pillanatbeli hozzászólás?
|
04-08-2014, 13:53
|
Member
|
|
|
|
Ugye azt várjuk ettől, hogy kevesebb szabis lesz, főleg Aban?
Akkor, csak viszonyítás miatt: jelenleg 32 szabis van 217 oriból.. nézzük, ha ez bekerül, mi lesz 1-2 hónap múlva..
04-08-2014, 14:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
főleg Aban?
|
Most CSAK az A-ról van szó.
Quote:
Ugye azt várjuk ettől, hogy kevesebb szabis lesz, főleg Aban?
|
Nem ez a célja. Az a célja, hogy arra legyen használva a rövid szabadság, amire ki lett találva, és ezáltal a klántámadások kiszámíthatóbbak legyenek mind a támadó, mind a védő oldaláról.
|
04-08-2014, 15:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most CSAK az A-ról van szó.
Nem ez a célja. Az a célja, hogy arra legyen használva a rövid szabadság, amire ki lett találva, és ezáltal a klántámadások kiszámíthatóbbak legyenek mind a támadó, mind a védő oldaláról.
|
Ergo kevesebben legyenek szabin..
04-08-2014, 15:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ergo kevesebben legyenek szabin..
|
mitől lennének kevesebben szabin? akinek szabiznia kell az úgyis szabizni fog. aki meg este alvás alatt szabizni akar azt most is megteheti majd.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|