|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-29-2007, 21:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
más
Körváltás előtt kiadok a piacon egy vásárlást. Elkezdődik a körváltás. Nyomogatom a gombot, hogy vegye már meg a cuccot. Körváltás végén helyesen meg is veszi. De a következő vásárlásomat nem hajtja végre, hanem kilép a piacról. Vissza kell lépnem és akkor már jól működik.
Nem lényeges dolgok, de azért felvetem.
|
Ezt én is tapasztaltam már, jópárszor.
04-29-2007, 21:18
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köszi a jelzéseket.
Már az első vásárlás is körváltásra esik? Tehát nincs kv, belépsz, beírod mit akarsz, elkezdődik a váltás, és ezután kattintasz a vásárlás gombra?
Ezt belegondolva nem kéne csinálnia, de ha reprodukálható, akkor megnézhetem.
|
Pontosan úgy van, ahogy írtad. Mindig így csinálja.
|
04-29-2007, 22:12
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Köszi, felírva, a hosszú-hétvége után meglesem, addig csak stand-by módban üzemelek...
|
04-30-2007, 20:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hali !
Nekem volna egy pár kérésem a párbajjal kapcsolatba:
Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni !
Másik, ha még nem indul el a párbaj akkor belök egy hibaüzenetes ablakot, onnan vissza kell lépni és megint mindent előről bepötyögni, nem lehetne esetleg, hogy amíg nem kezdődik el addig csak egy gombot kelljen nyomogatni, hogy belépés, ahhelyet, hogy beírjam 2x 3x a felhasználói nevet jelszót és a legördülőnél a belépés párbajba ?
|
05-01-2007, 01:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by opp
Hali !
Nekem volna egy pár kérésem a párbajjal kapcsolatba:
Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni !
Másik, ha még nem indul el a párbaj akkor belök egy hibaüzenetes ablakot, onnan vissza kell lépni és megint mindent előről bepötyögni, nem lehetne esetleg, hogy amíg nem kezdődik el addig csak egy gombot kelljen nyomogatni, hogy belépés, ahhelyet, hogy beírjam 2x 3x a felhasználói nevet jelszót és a legördülőnél a belépés párbajba ?
|
Jah ez engem is zavart amikor párbajoztam, hogy éphogy az első kv elött enged be 1percel
05-01-2007, 09:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Jah ez engem is zavart amikor párbajoztam, hogy éphogy az első kv elött enged be 1percel
|
Egyetértek a felvetéssel, éppen ezért próbálok csak óra 1perctől belépni, mert előtte úgyse enged be. Kb. 1.10-re be lehet érni, ami a tapasztalt játékosoknak pont elég, a kezdőket meg szivatja
|
05-01-2007, 13:36
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
13:09 kör történő körváltáskor történt egy furcsa hiba, support@hodito.hu cimre irtam meg, mert képeket is mellékeltem a jobb érthetőség miatt
|
05-01-2007, 18:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Üdvözletem
épp most történt, h már fentebb emlitett probléma lépett fel. A szövim épp most vette észre, h 1k pacija eltünt. Nem haltak meg, nem mentek támadni, és nem is írt a rendszer semmi üzenetett, h kevés lenne-e a hely, vagy tűzgolyó, szóval semmi válasz (ja meg nem is adta el őket)
nem tom h ez megoldható probléma-e, de nagyon remélem
a szövim telóról játszik már elég régóta, költözködés miatt, azért én irok
Last edited by Nyírbátor; 05-01-2007 at 19:02..
|
05-01-2007, 21:19
|
Banned
|
|
Longevity: 95%
|
|
Hasonló probléma volt a szövetséges országnál is.
Érthetelten okok miastt elment 6000 varija és 2000 tolija, pedig müködött mint két épület, foglalkoztatotság 64 % volt.. (szabad helyek is megvoltak a templomokban)
Képekkel együtt elküldtem, remélem sikerül kideriteni az okát.
|
05-01-2007, 22:42
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by emre33
Hasonló probléma volt a szövetséges országnál is.
Érthetelten okok miastt elment 6000 varija és 2000 tolija, pedig müködött mint két épület, foglalkoztatotság 64 % volt.. (szabad helyek is megvoltak a templomokban)
Képekkel együtt elküldtem, remélem sikerül kideriteni az okát.
|
Nem érthetetlen ok az emberhiány miatti elmenetel, lásd események magyarázata. Ez nem hiba, ez a játék helyes működése.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|