|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
06-06-2011, 19:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy újabb lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy a Chrome legyen a fő böngészőm. Windows összeomlás után a Firefox elfelejtette az összes mentett adatomat... Tudom, ott a Sync, amit már ez is tud, de nem állítottam még be... Katasztrófa nem történt, mert pár napja húztam át az összes könyvjelzőt és jelszót Chrome-ba, úgyhogy ott megvan minden. Kicsit olyan puritán lett az egész ffox, minden egyéni beállításom és extension eltűnt. Brrrrr.
|
Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál ugyanis a Róka az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\
De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...
|
06-06-2011, 19:11
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál ugyanis a Róka az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\
De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...
|
Van valahol egy mentésem, de ez most annyira lehangolt......... Az egésznek a kinézete teljesen megváltozott (alap kinézet lett, amit én már nagyon testreszabtam eddig). Másik gépről is át tudnám hozni a legtöbb jelszót és könyvjelzőt, de ez most valahogy egy olyan löketet adott, hogy jelen pillanatban is Chrome alól fórumozok, pedig az eddig még Ffox volt. Egyelőre egy ablak maradt Ffox-ban... Lehet arra jó, hogy egy 5-ös firefoxot most már aztán mindenféle következmény nélkül kipróbálhassak.........
|
06-06-2011, 19:25
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én szívesen használnék plugineket, akár többszázat is, ha attól a 6-tól, amit használok, nem zabálna fel mindent a firefox.
|
Nem akarok a világ minden kincséért sem vitát generálni inkább berakok egy képet amit most csináltam de otthon ha van egy kis szabadidö TE is kipróbálhatod
http://kep.ivpicture.hu/542796.N.jpg
Csak annyi a dolog, hogy összaadod az SRWARE.iron cuccokat és az FF -eket..most nem csináltam végig de plugin nélkül mindkettö kb 30 perc használat után a különbség olyan 80-100 mega a Iron javára..FF 240-250 megát fogyaszt míg az IRON 150-180 mega ..DE ha lesz idöm akkor mindkét böngészöre elérhetö ugyanazon pluginekkel és 5 nyitott tabbal is megismétlem a tesztet..DE lehet csak hétvégén lesz belöle valami..
Szal szerintem az FF fogyasztása sem olyan vészes/ mondjuk mihez képest.. /
|
06-06-2011, 19:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Szal szerintem az FF fogyasztása sem olyan vészes/ mondjuk mihez képest.. /
|
(Most, hogy már csak egy darab oldal van benne nyitva, már csak 120 megát eszik nálam. )
|
06-06-2011, 19:30
|
Administrator
|
|
|
|
Mi az az Iron különben?
|
06-06-2011, 19:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
1036k-át eszik az ff4 nekem, mondjuk én használok mellette firefox ultimate optimizert is
5-6 ablak van mindig megnyitva a firefoxba nekem, plusz van pár plugin is, de nem számottevő
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|