|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a 2012-es foci EB-t?
|
Anglia
|
|
2 |
9.09% |
Spanyolország
|
|
6 |
27.27% |
Németország
|
|
3 |
13.64% |
Franciaország
|
|
1 |
4.55% |
Portugália
|
|
1 |
4.55% |
Oroszország
|
|
0 |
0% |
Olaszország
|
|
3 |
13.64% |
Hollandia
|
|
6 |
27.27% |
Csehország
|
|
0 |
0% |
nem fér ki több, más nyer (írd le)
|
|
0 |
0% |
06-23-2012, 00:53
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Nincs a világon olyan csapat, aki ellen tudnék a franciáknak drukkolni...
|
Nálam azért van egy pár, pl az egyik úgy kezdődik, hogy "R", a másik meg úgy, hogy "Sz", és ezek még csak a "szomszédok"...
|
|
06-23-2012, 06:46
|
Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Nálam azért van egy pár, pl az egyik úgy kezdődik, hogy "R", a másik meg úgy, hogy "Sz", és ezek még csak a "szomszédok"...
|
Ezen nem fogunk összeveszni, ha ők játszanak a franciákkal, akkor inkább nem drukkolok senkinek... mondjuk azt is a franciák intézték anno, hogy egyáltalán a térképen vannak ezen "kedves" szomszédaink...
|
06-23-2012, 12:07
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Nincs a világon olyan csapat, aki ellen tudnék a franciáknak drukkolni...
|
A spanyol focitól kicsit megundorodtam, mert nekem nem jön be ez a kismillió passz 1m2-en/passzoljunk a gólvonalig játék, amit a válogatott átvett a Barcelonától...
inkább a Real szélvész játékát nézném náluk...
de mivel a középpálya Barcás, így nincs mit tenni...
ezért bízom benne, hogy a franciákban emberükre akadnak, mint eddig már jó párszor...
|
06-23-2012, 12:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
a középpálya Barcás, így nincs mit tenni...
|
Éppenséggel van, idén megcsinálta a Chelsea, tavaly majdnem az Arsenal (RvP piros lapja...), tavalyelőtt az Inter. Persze ilyenkor mindig jön a sok okos antifocis komment.
06-23-2012, 18:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Persze ilyenkor mindig jön a sok okos antifocis komment.
|
Miért, nem egyértelmű, hogy az, hogy a görögök 2004-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az maga a megtestesült antifoci, de az, hogy a spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az a totális futball diadala?
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following 4 Users Say Thank You to Von For This Useful Post:
|
|
06-23-2012, 20:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Miért, nem egyértelmű, hogy az, hogy a görögök 2004-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az maga a megtestesült antifoci, de az, hogy a spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az a totális futball diadala?
|
attól, hogy egy csapat mindenkit egy nullára ver, nem biztos, hogy antifocit játszik.
|
06-23-2012, 20:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
attól, hogy egy csapat mindenkit egy nullára ver, nem biztos, hogy antifocit játszik.
|
De én például azt meg nem értem, hogy a görögök játékát miért hívják antifocinak? Miért antifoci szerény képességgel jócskán felülteljesíteni?
A focit az eredményesség határozza meg, és szerintem akik a görögök 2004-es produkcióját becsmérlik, azok a nyomukba sem érnek eredményesség/képesség relációban.
Röviden: szerintem az az antifoci, mikor egy csapat sokkal tetszetősebb, kreatívabb, szebb játékkal is elérhetné ugyanazt az eredményt, mint amit egyébként elér.
Afelől nincs kétségem, hogy a 2004-es görögökre ez nem áll, afelől inkább van, a 2010-es spanyolokra ez áll-e, viszont pl el nem ítélem őket azért, ha esetleg beáldoztak egy kis szépséget csak azért, hogy minél biztosabb legyen a győzelem. Ha a magyarok lennének ott, pont lesz*rnám, hogy minden meccset 1-0-ra nyerünk kínkeservesen, mert az nevet, aki utoljára nevet...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
06-23-2012, 20:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
De én például azt meg nem értem, hogy a görögök játékát miért hívják antifocinak? Miért antifoci szerény képességgel jócskán felülteljesíteni?
A focit az eredményesség határozza meg, és szerintem akik a görögök 2004-es produkcióját becsmérlik, azok a nyomukba sem érnek eredményesség/képesség relációban.
Röviden: szerintem az az antifoci, mikor egy csapat sokkal tetszetősebb, kreatívabb, szebb játékkal is elérhetné ugyanazt az eredményt, mint amit egyébként elér.
Afelől nincs kétségem, hogy a 2004-es görögökre ez nem áll, afelől inkább van, a 2010-es spanyolokra ez áll-e, viszont pl el nem ítélem őket azért, ha esetleg beáldoztak egy kis szépséget csak azért, hogy minél biztosabb legyen a győzelem. Ha a magyarok lennének ott, pont lesz*rnám, hogy minden meccset 1-0-ra nyerünk kínkeservesen, mert az nevet, aki utoljára nevet...
|
valamelyik vb-én már nem emlékszem, a skótok asszem a hollandokkal játszottak az első csoportmeccsen. 0:0-a lett a meccs, de tele volt tartalommal, csak a gól nem jött össze egyik csapatnak sem. A skótokban vagyok biztos, a hollandokban nem
|
06-23-2012, 22:44
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Mekkora szar meccs volt...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
06-23-2012, 23:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
|
Konkrétan arra gondoltam, hogy amikor a Barca idén és tavalyelőtt kiesett a BL-ből, a sok (divat)barcás telespammelte az összes létező fórumot, hogy győzött az antifoci. Pedig az ellenfél támadásainak hatástalanítása és a saját helyzetek nagy százalékban történő gólra váltása szerintem sokkal kevésbé "antifocis", mint gurigázni 2x90 percen át, és akkor is ezt erőltetni, ha nem vezet eredményre.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|