|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
07-04-2006, 23:41
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Elképesztő mérkőzés! 118 percig jó iramú, néhány helyzetet is hozó játék. Ez az utolsó két perc pedig azt hiszem futballtörténelembe illő. Sajnálom természetesen a németeket, de az olaszok nem adták fel, hajtottak a végéig. Ennek köszönhetik, hogy nyertek. Legalább ilyen legyen a döntő! Legalább!
|
nagyon nagy volt a vége.. nagyonnagyon:) ezt nem vártam
|
07-05-2006, 22:55
|
Guest
|
|
|
|
A szinészválogatott nem jutott a döntőbe
|
07-05-2006, 23:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem volt jó a meccs, de döntőbe jutott az a csapat, amelyiknek be kellett jutni. Miután a franciák kiejtették Brazíliát, kutya kötelességük megnyerni a vb-t
|
07-05-2006, 23:29
|
Member
|
|
|
|
az a baj a színészkedéssel, hogy a bíró majd akkor sem fog fújni, amikor télleg botlasztás történt. a portugál csapatnak nagyon szép lenne a játéka, ha nem szabálytalankodnának meg színészkednének annyit...
az első félidő még ahhoz képest szép volt. a másodikban a franciák beálltak védekezni, és oda a meccs szépsége. megértem őket, a világbajnoki döntő volt a tét. na meg Deco sem alakított ma valami nagyot. igazat mondott az, aki azt állította, hogy a portugálok "Deco-függők".
grat az olaszoknak meg a franciáknak. most már remélem, az utóbbiak nyerik. ez az olasz csapat nagyon ellenszenves.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
07-05-2006, 23:31
|
Member
|
|
|
|
már várom az indexen a kommentárokat. Ronaldo-t tutira nem fogják kímélni.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
07-06-2006, 01:13
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Örülök, hogy ilyen szakértő vagy, és pontosan tudod, hogy lehet megverni egy 9 emberrel védekező csapatot. Sztem jelentkezz edzőnek a magyar válogatottnál.
|
Ööö, bocs, h ilyen későn reagálok, de sajna nem tudtam előbb.
Örülök, h örülsz, de szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét, ki így, ki úgy. Amúgy meg jobban is kifejthettem volna, csak nem akartam annyit írni. Nézed a mecsseket? Hallgatod is? Mert akkor tudod, h a szakkomentátorok olyan hülyeségeket szoktak mondani (talán Urbán Flórián kivételével), h az embernek sírni lenne kedve.
A portugál-francia mecssről meg csak annyit, h a bíró egész mecssen jól helyt állt és így biztosította a franciák számára a továbbjutást. 12 emberrel csak könyebb játszani nem?
|
07-06-2006, 09:20
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Nem volt jó a meccs, de döntőbe jutott az a csapat, amelyiknek be kellett jutni. Miután a franciák kiejtették Brazíliát, kutya kötelességük megnyerni a vb-t:D
|
á, de ilyen alig-tizenegyessel nyerni.. ennyi rúgdosás volt a túloldalon is bőven, a szinészkedés mellett.. a második félidő már nagyon szr volt így.
|
07-06-2006, 10:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
á, de ilyen alig-tizenegyessel nyerni.. ennyi rúgdosás volt a túloldalon is bőven, a szinészkedés mellett.. a második félidő már nagyon szr volt így.
|
Én ezt nem vitatom, hogy ritka szar meccset láttunk. De ezen a vb-n már hozzászokhattunk sajnos ehhez az érzéshez.
|
07-06-2006, 16:30
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Én ezt nem vitatom, hogy ritka szar meccset láttunk. De ezen a vb-n már hozzászokhattunk sajnos ehhez az érzéshez.:(
|
én már csak azt várom, hogy a döntőben pénzfeldobással dőljön el az első hely sorsa.. :P
|
07-07-2006, 15:38
|
Guest
|
|
|
|
ennek örömére a döntőre x-et tettem:) a bronzmeccset meg talán hozzák a németek..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|