nah az eddigiekből nekem a következő jött le:
full elit:
csak erős idegzetűeknek... akarom mondani csak azoknak, akik ki tudják használni a csere-bere taktikát, de akkor aztán kegyetlen. a legerősebb, nem számolgatva, hanem a "most melyiket támadjam???" lélektani hatását felhasználva. szerintem nagyon összeszokott szövi kell hozzá, és csak olyanoknál működik akik éjjel-nappal a hódítón lógnak
elit-ló:
semmi értelme, senkinek nem ajánlanám. ha valakinek ellenérve van, kérem hogy írja meg!
íj-elit:
szerintem a legkevesebb értelme ennek van az elit-ló után (kivéve persze varikat). csak olyanoknak akik be akarják magukat bástyázni, nem gyakran néznek az orijukra (MF)
íj-elit-ló:
jómagam is ezt alkalmazom. alacsony hekinél nem hasznos, de feljebb annál inkább. olyanoknak, akik jelentős támadóerőt szeretnének, de nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket. nem igényel annyi odafigyelést mint a full elit vagy az íj-ló, mégsem gyenge. szerintem ez az aranyközépút
íj-ló:
olyan szövikbe, ahol senki sem sajnálja az országát (mert így nem sok védelem küldhető, ha mégis elküldik akkor az adott ország védelme lesz gyenge). kicsit több odafigyelés kell mint az íj-elit-lónál, de lényegesen egyszerűbb mint a full elit felállás
szubjektív véleményem, nem kell a torkomnak esni
:P
u.i.: csak lovas csak ork szövit alapítanék, jelentkezőket várok (egyszer mindent ki kell próbálni
)