|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Ki a kedvenc karaktered?
|
Frodó
|
|
3 |
4.76% |
Gandalf
|
|
17 |
26.98% |
Legolas
|
|
17 |
26.98% |
Gimli
|
|
17 |
26.98% |
Aragorn
|
|
22 |
34.92% |
Boromir
|
|
5 |
7.94% |
Théoden
|
|
1 |
1.59% |
Szarumán
|
|
2 |
3.17% |
Gollam
|
|
6 |
9.52% |
Samu
|
|
4 |
6.35% |
10-29-2006, 22:59
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Ez kész öngyilkosság. Mire várunk még?
|
05-09-2009, 12:22
|
Banned
|
|
Longevity: 89%
|
|
Piskoták vagytok
És eljött közétek a Gyűrűk Ura rajongó
Nazgúlra miért nem lehet szavazni?Egy olyan fajt személyesít meg ami félelmet és legyőzhetetlenséget sugároz,és végig a filmben félelmet kelt mindenkiben!Én mindig megborzongtam,pedig ilyeneken nőttem fel!Az összes részt láttam vagy 30-szor,bár a könyvet nem olvastam!Lehet érdemes lenne!
Amúgy a filmben van elég sok gagyi jelenet,sajnos!És túl sokat fektettek bele Frodó útjába,valamint Aragorn szerelmi életébe!Sokkal több harcot vittem volna bele,sokkal több város bemutatásával!Hiszen mindössze két városból láttunk pár házat,és semmi harcot!Meg igazából ha többször megnézed, a részek között nincsen olyan nagy különbség,a nagy csatákban sem!Ja és a holtak seregét kihagytam volna,így túl egyszerű volt a győzelem a végén!
A végén csak annyit: A Nazgúlt férfi ember meg nem ölheti
|
05-11-2009, 00:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Bátyám szerint azért van benne a szerelmi szál, mert különben csak a fiúk vennének a mozira jegyet...
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
The Following User Says Thank You to Grabi For This Useful Post:
|
|
05-11-2009, 00:51
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Piskoták vagytok
|
Arcátlanság úgy rajongónak nevezni Magad,hogy csak az átalakított,limonádé filmet láttad és nem olvastad a könyvet.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
05-11-2009, 05:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Piskoták vagytok
Nazgúlra miért nem lehet szavazni?Egy olyan fajt személyesít meg ami félelmet és legyőzhetetlenséget sugároz,és végig a filmben félelmet kelt mindenkiben!Én mindig megborzongtam,pedig ilyeneken nőttem fel!Az összes részt láttam vagy 30-szor,bár a könyvet nem olvastam!Lehet érdemes lenne!
Amúgy a filmben van elég sok gagyi jelenet,sajnos!És túl sokat fektettek bele Frodó útjába,valamint Aragorn szerelmi életébe!Sokkal több harcot vittem volna bele,sokkal több város bemutatásával!Hiszen mindössze két városból láttunk pár házat,és semmi harcot!Meg igazából ha többször megnézed, a részek között nincsen olyan nagy különbség,a nagy csatákban sem!Ja és a holtak seregét kihagytam volna,így túl egyszerű volt a győzelem a végén!
|
ha elolvastad volna a könyvet, nem írtál volna ilyet
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|
05-11-2009, 07:11
|
Banned
|
|
|
|
Miért kötelező?Star Wars-ból van könyv?Mégis akkora fanok vannak,hogy csak na!Nem értem az összefüggést!
|
05-11-2009, 08:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ehh Faramirra se lehet szavazni...
Könyvben ő volt a kedvenc, de a filmben egy buta nyálgépet csináltak belőle...
|
The Following User Says Thank You to Goldy For This Useful Post:
|
|
05-11-2009, 08:52
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Piskoták vagytok
|
Olvasd el
A film szerintem sem adta vissza hitelesen a történetet.
Pippinre miért nem lehet szavazni?
|
05-11-2009, 09:31
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Miért kötelező?Star Wars-ból van könyv?Mégis akkora fanok vannak,hogy csak na!Nem értem az összefüggést!
|
Ööö, igen van. Különben szerinted miért pont a negyedik résszel kezdődött volna a film? Gondoltak egyet, és forgattak egy negyedik részt? Nem, hanem van egy könyv(sorozat), aminek van 6 része...
|
05-11-2009, 10:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Naz, ha olvastad volna, akkor tudnád, hogy a könyvben is nagyrészt Frodó, és a bandukolása van, mivel ARRÓL SZÓL A KÖNYV! A gyűrűről, a gyűrű pedig Frodónál van. Mi a frászt mutassanak? Egyébként pedig az egy dolog, hogy te mit hagynál ki, és mit fűznél bele, az megint másik, hogy a rendező miket hagyott ki, és rakott bele, és a harmadik meg az, hogy az író mit írt! Szerintem az a legfontosabb. Olvasd el!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|