|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
05-10-2011, 19:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wolfi
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!
De...
Senki nem tudta előre hogy Dvá nem tud gép elé jönni. Igen Katival én beszéltem és azért írtam valószínű nem tud gép elé jönni mert
1. nem jött szembe (ellenben a klántársával)
2. nem akarok infót kiadni de a hullot seregekből egyértelműen erre lehetett következtetni
Az meg, hogy Kati ütögetéseit másoljátok be mégis mire jó?
Akkor nem így volt a mi bandánk sem nem volt túl nehéz dolga, és igen én pl fociztam nem beszélve az akkori éplistámról Valljuk meg az nem volt nagy teljesítmény!
Persze nem akarom én Kati érdemeit elorozni de valószínűsíthetően most ugyanez a kép alakult volna ki csak fordított előjellel
ennyit szerettem volna
|
szia.
Én nem másoltam ki semmilyen ütést. ha mind a 6 (nem szabis) országnak a gazdája gépnél tudott volna lenni, nem tudom elképzelni, hogy veszítünk. jó játék lett volna abban biztos vagyok, de két nagy előnyünk lett volna veletek szemben, az egyiket szerintem már sejtitek a fent említett seregelhullásból is.. mondom ezt úgy, h nem ismerem a dragon tartalékait, csak saccolni tudnám. az első két támadásotok sem volt kiforrot. kijöttetek és vártátok mi történik. ezzel nem a dragont akarom bántani, csak egy meglátás. aztán lehet olyan kártyákat húztok elő amire nem számítok, de ezt már sosem tudjuk meg sajnos.
|
05-10-2011, 19:45
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wolfi
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!
|
koszi mi is sajnáljuk
nekunk is volt tervunk a ti tervetek megakadályozására
ami pár honapja az egyik tagunk kiesése miatt nem lett 100%ig végrehajtva
ha ket tuz kozé kerultetek volna nem biztos hogy olyan konnyu falat lettunk volna foleg ha alulrol az előre tervezett létszám szorongatja a minket szorongatókat
majd egyszer még talán osszejon az a harc ha kipihenjuk magunkat
addig pedig jo játékot nektek
|
The Following 4 Users Say Thank You to NewJackCity For This Useful Post:
|
|
05-10-2011, 20:44
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Ugyan nem vagyok túl aktív mostanában , meg nem is sokmindenre figyelek játékon belül ....
De ez az egész kicsit hasonlít arra amikor én megcsináltam a kismalacot és utána meg jött ts , hogy már ütőtávban volt .....(2 hete 10 körrel lefelé )
Hát nekem úgy tünik kb itt is ez a helyzet van egy klán aki pihizik egy kicsit és van egy másik aki markában érzi a világot DDDDDDD
Vityu markoljátok mint az álat a játékföldet
Hajrá megalománok és üssetek minimum fél évente 1-et .... ez ám a játék
Totya
|
05-10-2011, 20:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Persze, játszak veled anarchban... Egy olyan anarchossal, aki évek óta ott játszik... Jó vicc.
|
és mi van akkor, ha évek óta ott játszik? 10 vs. 10-et mondott ,ergó kapsz kölcsönbe 10 felépített, full pénzes orit és ő is elővesz 10 ilyet és mehet a móka...
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|
05-10-2011, 21:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
és mi van akkor, ha évek óta ott játszik? 10 vs. 10-et mondott ,ergó kapsz kölcsönbe 10 felépített, full pénzes orit és ő is elővesz 10 ilyet és mehet a móka...
|
Akkor rutin nélkül simán menne? Én jelenleg azt sem tudom, hogy mi milyen áron szokott lenni a piacon pl ott. Azt se tudom, hogy milyen a csoportlétszám, azt sem tudom, hogy a 10 oszággal hogy segítsem magam... Sose voltam még 2 országgal sem egy csoportban, nemhogy tízzel.
Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-10-2011, 21:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Akkor rutin nélkül simán menne? Én jelenleg azt sem tudom, hogy mi milyen áron szokott lenni a piacon pl ott. Azt se tudom, hogy milyen a csoportlétszám, azt sem tudom, hogy a 10 oszággal hogy segítsem magam... Sose voltam még 2 országgal sem egy csoportban, nemhogy tízzel.
Nem értem az anarchosokat, akkor elvileg egy anarchban játszó játéktudása, tapasztalata egy cseppet se több, mint egy egyországos normálosnak?
|
bőven több olyan szempontból, hogy több országot hogyan kell összehangolni (pl. klánütésnél is előny lehet, persze oda kellenek a többiek is, mert ugye a tiszta játék alap)
én annó 30 orit vittem egyszerre és mindig tudtam melyikkel mi van. Úgy hogy teljesen inaktív vagyok mostanában igy is több orit viszek, mint ami neked van, mivel ugye te csak normálban játszol.
|
05-10-2011, 23:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!
Sajnalom a Pannont, de azt kell mondjam, leginkabb Serget. O rengeteget tett ezert a klanert. Sajnos anno a Gun vs Pannon harc sem ugy alakult, ahogy vartam, vartuk.
Vityu: mindenkinek jogaban all akkor es annyi idora szkra lepni, amikor es ameddig szeretne, ezen kar vitazni. En is eltudok kepzelni olyan elethelyzetet, amikor akar kedvem, akar idom nem lenne jatszani.
Es ezert nem szeretnek megrovast kapni senkitol, vagy ha kapnek is, nem tulsagosan izgatna.
Last edited by Remedy; 05-10-2011 at 23:31..
|
The Following 7 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|
05-11-2011, 21:56
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától.
Gratula Hapci
|
The Following 4 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
05-11-2011, 22:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-05-10 01:01:06 magikushapci (#549907) elfoglalt 490 hektárt Tutti-Frutti (#77777) országától.
|
Gratu!!
|
The Following User Says Thank You to Dew For This Useful Post:
|
|
05-13-2011, 13:14
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
2011-05-12 22:01:12 Olümposz (#3735) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette.
Ez az ütközet senkit nem érdekel?
engem igen!
élménybeszámolók?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 30 (0 members and 30 guests)
|
|
Posting Rules
|