|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

11-08-2007, 13:25
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Bár nem tudom, hogy ezt el tudod-e olvasni, mert ha jól tudom, letiltottál valami miatt régebben.
|

11-08-2007, 13:30
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Bár nem tudom, hogy ezt el tudod-e olvasni, mert ha jól tudom, letiltottál valami miatt régebben.
|
Hihi  
Szóval tiltva vagy 
Szerintem nem tiltana le senkit Bogár ,de majd megmondja ő 
|

11-08-2007, 13:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
én? hogy letiltsak valakit itt a fórumon? fél éve még így gondolkoztam.
igaz, hogy fél éve még nem hittem volna, hogy valaki ennyire semmitmondó szófosásban tud szenvedni. már többször is fárasztottam magam Gee olvasmányaival, de a tesztoszteronos topicban írtak nagyon betették az ajtót. soha többé...
"Ez az üzenet el van rejtve, mert [HTPA]GeeForce szerepel a Tiltó listádon."
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

11-08-2007, 13:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Attila
Feltételezem Bogár minden szavának világmegváltó súlya van..
Egyébként meg az a topic viccből volt létrehozva nem? Azért, hogy mindenki állatságokat írjon nem? Ki hitte volna, hgoy pont az zavar bárkit is... Mellesleg ha nem akarta olvasni, tiltson le simán. És ne küldözgessen lekicsinylő, sértően lenéző üziket, meg pirosakat, és utána tiltson le...  Ez a 'pofán váglak, majd befutok anyu szoknyája alá' műsor valóban sokkal jobb, mint az én szófosásom.  Mert ugye az üzik jönnek, csak épp reagálni nem lehet.
Hozzáteszem rengetegen mondták, hogy ha nem lett volna szófosásom, unalmas lenne a topic/fórum. Hozzáteszem azt is, hogy kevés értelmetlen hsz-t tud mutatni az új nickemmel, ami szintén tiltva van, mivel egy rakás topicba nem írok, amibe eddig írtam.
Sőt! Még monro-val is egyet értettünk. KÉTSZER IS! Ami sokkal durvább tény, mint az, hogy ki kit tilt le a külsőn. Hozzáteszem leszarom, mivel én tök máshogy ismertem őt meg, nem úgy, hogy bárkivel is ilyet tegyen, hogy a letiltás 'védelme' mögül fikázzon olyan magas lórol, hogy még a patájához sem érek fel.... De csalódnom kellett. Szóval ez van. nem foglalkozom vele. Most is csak azért jegyeztem meg, mert az ő hsz-ére reagáltam, és elfelejtettem, hogy tiltva vagyok, tehát tök fölösleges.... Utána hoztam fel a tiltós dolgot.
|

11-08-2007, 14:10
|
Member
|
|
|
|
ha nagyon szerettél volna válaszolni, megtehetted volna úgy, hogy írsz vmelyik orimba. sztem legalább 6 orimat ismered te is. 
szóval ne gyere azzal, hogy nem tudtál válaszolni. inkább írd azt, hogy nem akartál.
az engem nem érdekel, hogy kivel értesz egyet, és kivel nem. egyszerűen unom azt a hülye stílust, amit produkálni szoktál. az aranyalmás dolog nagyon jó ötlet volt, de nagyon sok helyen borzasztóan fárasztóak a hsz-eid. nem vagyok kíváncsi rá. a megbeszélések részben elolvasom a te hsz-eidet is, mivel mindenkinek a véleményére adok ott.
és ha lehet, akkor anyu szoknyáját mellőzd.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

11-08-2007, 14:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Őő.
Hát ha te itt letiltassz, akkor az lett volna a normális reakció, hgoy írok az orijaidba? :O
Szerintem az kifejezetten pofátlan zaklatás lett volna... Mivel a tudtomra adtad (még akkor is ha számomra kedvezőtlen körülmények között), hogy nem kívánsz tőlem üzeneteket fogadni...
Ennek nyomán úgy véltem, igen nagy bunkóság lenne ezt a kinyilvánításodat áthágva kihasználni azt a kiskaput, hogy ismerem az orijaidat.... Ezért nem írtam.
A szoknyát mellőzhetem, ha szeretnéd... (Vedd úgy, hogy mivel szóltál, mellőzve van innentől kezdve.) De ez az én szemszögömből úgy nézett ki, hogy egyik pillanatban még semmi gond nincs közöttünk, a másik pillanatban pirostégla, becsmérlő üzenet, tiltás. Ilyen sorrendben. Ezt nem tudtam mire vélni, egész egyszerűen annyit akartam írni, hogy "Ezt most miért?" Erre annyit írhattál volna, hogy "Mert nem akarom olvasni a hsz-eidet, és kész...". Itt felkaptam a vizet, és visszalöktem a pirosat pillanatnyi elborultságomban.. De még így is odafigyelve arra, hogy egy olyan üzenetre adjam, amiért nem kár, ha kitörlöd, ezáltal ledobva a pirosamat... (Asszem egy viccre adtam? Vagy valami hasonló kaliberű megmozdulásra.)
Na mindegy. Szerintem hagyjuk a dolgot.
Szerintem elég korrekt magyarázatot adtam, hogy miért nem zöldeltem bele az országaidba.
|

11-08-2007, 14:24
|
Senior Member
|
|
|
|
|

11-08-2007, 14:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Posted by | Comment
csunyabogar | fogd vissza magad, mert szánalmas vagy
|

11-08-2007, 14:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Igaz. Ennyi vagyok..
|

11-08-2007, 15:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
De még így is odafigyelve arra, hogy egy olyan üzenetre adjam, amiért nem kár, ha kitörlöd, ezáltal ledobva a pirosamat...
|
Ilyen nincs -nem dobja le a pirosat.
10 perc alatt 4 komment más hozzászólása nélkül? Szép 
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|