Tiszteletem a régi - új kollegáknak!
Olvasgatva itt a dolgokat, meg hallva a fejleményeket csak az ötlött fel bennem, hogy ugyan kinek is drukkoljak?
Nehéz kérdés, ugyebár...
Tulajdonképpen ha azt nézem, hogy az egyik fél ott tesped már tudja az ég mióta, a másik meg eddig tökéletesen megvolt mellette, de most hirtelen... ömmm.... hirtelen... mi is... jaaa, a becsvágy.... most hirtelen előtört...
, akkor nem is tudom
Aztán eszembe jut, hogy tulajdonképpen annyi ott a kapott ori (érdem alapján történhetett
), meg a bár én nyomtam meg a gombot, de telefonos segítséget nyújtottak, és skypen elmagyarázták mit, hogy csináljak (becézve: "stratégiai tanács"), de én csak a kezét vezettem, ő csinálta (persze vagy igen, vagy nem)... ori, hogy ez alapján is nehéz dönteni, ki is érdemelné meg igazán, hogy valóban ott legyen...
Talán a 2 klánban lévő cirka 5, a játékhoz valóban piszkosul konyító játékosnak kéne egy klánt csinálnia. Nekik drukkolnék!
A többieket meg meg lehetne csapdosni földre
Hmm?
Sztem remek ötlet! Fontoljátok meg...
Távol álljon tőlem, h vkit is megbántsak negatív kritikámmal, pusztán az A toppal kapcsolatos, szkepticizmussal vegyített cinizmusom kívántam megosztani a nagyérdeművel. Habár ez annyira sötét vetülete a dolgoknak, hogy ilyen bizonyára nem létezik.
Sok sikert a harchoz.. vagy mit szokás ilyenkor mondani