|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-12-2011, 10:41
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ha felhozom a
masik orim akkor meg a lamakkal sem lesz semmi
haversag mindenki egyforma elenfel lesz.
|
ez eddig fel sem tűnt, de azért ez is sokat elárul rólatok és tudd, ha nekem írod azt a levelet, jelentve nem lettél volna, de már minimum 500 hektárral könnyebb lennél.
|
02-12-2011, 14:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? ...
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez JKSZ.
|
|
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.
Ezt mondod, Ati?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
02-12-2011, 17:19
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.
Ezt mondod, Ati?
|
Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről
Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod
A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán
Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne
Neked ez szerintem nem menne ...
Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért DD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok
|
02-12-2011, 17:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről
A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán
Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne
Neked ez szerintem nem menne ...
Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért DD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok
|
Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.
Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
02-12-2011, 18:00
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Totya nekem semmi bajom Veled de a vezéremet ne sértegesd ad1.
Ad 2. A Tőletek való félelem vicckategória, mert ha még ide is értek leírtam a véleményemet
KISÜTJÜK A ZSÍROTOKAT ÉS MEGÍSSZUK A DISZNÓVÉRT IS Aztén majd beletelik kevés időtökbe mire újra felhízlaljátok magatokat
|
The Following 2 Users Say Thank You to Wolfi For This Useful Post:
|
|
|
Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Kaptal egy patkot es mar is vezeted a lovat hol ott lovad sincs ez jo
|
The Following 3 Users Say Thank You to papp2 For This Useful Post:
|
|
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.
Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..
|
Vityu, ne vedd fel. Totya ismét bizonyította, hogy a játékhoz nem ért.
|
|
02-12-2011, 18:13
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Esetleg---->Ne OFF-oljunk máshol II.?
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
02-13-2011, 13:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Tiszteletben tartjuk egymás egyéni játékát, és hagyjuk hogy önerőből szülessen meg a csaták eredménye. Az ENAH-nál úgy láttam, erre még anarchban is megvan a nyilvánvaló igény. Szabály nem volt rá, de alkottatok magatoknak. Totya is talán jobb belátásra tér, pedig ugye az értelmezgetés illetve a válaszképtelenség miatt nyugodtan folytathatná amit eddig. Én ezeket látom.
|
szevasztok
csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban
|
The Following 5 Users Say Thank You to Totya&Törpe For This Useful Post:
|
|
02-13-2011, 13:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Totya&Törpe
szevasztok
csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban
|
Szia, a fentinél Jack anarchos hátterére apelláltam, mivel neki szólt a válasz, de biztos ami biztos, jó hogy szóltál.
----
Ha már hsz, akkor egy grat is.
2011-02-12 03:01:09 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 345 hektárt Maracatiara (#442849) országától.
Last edited by Princ; 02-13-2011 at 13:38..
|
The Following 3 Users Say Thank You to Princ For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 56 (0 members and 56 guests)
|
|
Posting Rules
|