|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-04-2011, 07:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
2011-02-04 03:01:06 Kis malac (#4079) támadást indított Mindent bele Csárli Firpó! (#3562) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3437 hektár földet.
Grat 
|
Köszönjük a klán nevében
Bár azért egy hiéna sereg befért közben ..
|

02-04-2011, 08:48
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 92%
|
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-02-03 22:01:01 Veronia (#39320) elfoglalt 344 hektárt Land of Destruction (#228688) országától.
Gratula 
|
The Following 5 Users Say Thank You to lacy For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 12:50
|
Member
|
|
|
|
2011-02-04 03:01:06 Kis malac (#4079) támadást indított Mindent bele Csárli Firpó! (#3562) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3437 hektár földet.
2011-02-03 22:01:03 Kis malac (#4079) támadást indított "Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért" (#3155) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3196 hektár földet.
2011-02-03 16:01:02 Kis malac (#4079) támadást indított Őrült nők ketrece (#2999) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2966 hektár földet.
Ezúton is szeretném megköszöni a kisklán csapatmunkáját ami nagyban hozzájárult ehez a sikersorozathoz 
Mert érzésem szerint idáig nem sokmindenkinek volt része ilyenben ilyen rövid idő alatt
Köszönöm Totya
|

02-04-2011, 14:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
attól hogy itt sztárolod magad, még mindenki láthatta az események között
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 15:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Bár azért egy hiéna sereg befért közben ..
|
Szomorú...., hogy csak egy. 
|
The Following 8 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 15:17
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
én nem is értem a környék orijait, várható, hogy klánban fognak kimenni, én lazán tartanék mindre kaput 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 17:22
|
Member
|
|
|
|
Szimplán megköszöntem a klánnak a csapatmunkáját .......
Igen nekünk sikerült az ami keveseknek és erre büszke vagyok 
Lássák az alsóbb csopikban , hogy ilyet is lehet és így is lehet haladni ha kellő motiváció van ....
Ez nem sikerülhet mindenkinek én tisztában vagyok vele
Viszont szájkaratékáknak, he nem a szájuk járna talán menne nekik is ... talán ...
Totya
|

02-04-2011, 17:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Szimplán megköszöntem a klánnak a csapatmunkáját .......
Igen nekünk sikerült az ami keveseknek és erre büszke vagyok 
Lássák az alsóbb csopikban , hogy ilyet is lehet és így is lehet haladni ha kellő motiváció van ....
Ez nem sikerülhet mindenkinek én tisztában vagyok vele
Viszont szájkaratékáknak, he nem a szájuk járna talán menne nekik is ... talán ...
Totya
|
Szép-szép, aláírom. Viszont ha a "szájkaratékáknak", ahogy hívod őket, akorra országaik vannak, hogy nem feltétlenül egyszerű már taláni olyan szövetséget, amire megéri kimenni a méretkülönbség miatt. Ha találnak, akkor is 1-2 ütés, és vége. Ti kis országokkal kezdtétek el. Gyakorlatilag kizárólag csak abból állt a célpontkeresés, hogy mekkora %-ban elf az adott klán.
Ha pl tőlünk kiválna pár ország, akkor az első lépés az lenne, hogy mekkora országok vannak az adott klánban, mekkora a klánvédelmük, tehát nykkora arányban elfek, majd ha ezek jók, akkor megnézni, hogy esetleg van-e utánuk még célpont, vagy egy ütés az egész, és a földleadás miatt majdnem felesleges kimenni.
Hidd el, lehet volna még mit tanulni akár tőlünk is, attól, hogy nem tudjuk nagyon mutogatni. (na meg amíg 1kör alatt kidobálható a klán 90%-a addig nem is feltétlen éri meg egy kidobálásos klántámadás.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 17:37
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Totya, nem tudom mi nem tetszik ezekben a hozzászólásokban, mikor Ti is ugyanezt csináljátok.. 
|
The Following 5 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

02-04-2011, 18:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szép-szép, aláírom. Viszont ha a "szájkaratékáknak", ahogy hívod őket, akorra országaik vannak, hogy nem feltétlenül egyszerű már taláni olyan szövetséget, amire megéri kimenni a méretkülönbség miatt. Ha találnak, akkor is 1-2 ütés, és vége. Ti kis országokkal kezdtétek el. Gyakorlatilag kizárólag csak abból állt a célpontkeresés, hogy mekkora %-ban elf az adott klán.
Ha pl tőlünk kiválna pár ország, akkor az első lépés az lenne, hogy mekkora országok vannak az adott klánban, mekkora a klánvédelmük, tehát nykkora arányban elfek, majd ha ezek jók, akkor megnézni, hogy esetleg van-e utánuk még célpont, vagy egy ütés az egész, és a földleadás miatt majdnem felesleges kimenni.
Hidd el, lehet volna még mit tanulni akár tőlünk is, attól, hogy nem tudjuk nagyon mutogatni. (na meg amíg 1kör alatt kidobálható a klán 90%-a addig nem is feltétlen éri meg egy kidobálásos klántámadás.)
|
Vityu igen ebben igazad van .... Mert ha fejben sem tudtok csatát nyerni akor tényleg fölösleges kimeni 
Szivesen tanulok bárkitől .
Szerencsére le lehet majd fordulni ha egy nagy tohonya orim lesz amihez nem találok célpontot , hogy újra tudjak játszani 
Szerintem ez a játék a harcoktól lesz hódító , hallottam egy másik játékról is valami farmer cuc volt .. nem tudom pontosan ....nem is érdekelt 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
|
|
Posting Rules
|