|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
12-19-2010, 12:15
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Utolsó hozzászólásom, amiért nem értek egyet az "idegenajkú" -val:
"Takács Nikolas életrajzaBiográfiaDiszkográfia
KEZDETEK
A szlovákiai magyar énekes már 3 éves korában szórakoztatta a körülötte élőket, funky felvételek előadásával. 8 évesen megnyerte a Pop Aréna tehetségkutató versenyt fantasztikus adottságának köszönhetően, és ezután nem volt megállás! Zenei tanulmányait rögtön az általános iskola befejeztével Pozsonyban, a Fővárosi Zenei Konzervatórium hegedű és klasszikus ének szakán kezdte el.
Komolyzenei sikerei ellenére érezte, hogy a könnyebb zenei műfajokban tudja igazán kibontakoztatni kreativitását. Felvételt nyert a Budapesti Kőbanyai Zenei Stúdió jazzének szakára, ahol azonnal felfigyeltek nem mindennapi énekstílusára és hangszínére."
szlovákiai magyar énekes-szerintem ez a kulcs!
|
The Following 2 Users Say Thank You to kisboszi For This Useful Post:
|
|
12-19-2010, 12:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ki tudja a szülők, nagyszülők s egyéb felmenők milyen nyelveket beszéltek..
|
Nem úgy értettem, hogy ha beszélsz oroszul, akkor orosz vagy. Fentebb leírtam, hogy értettem.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
12-19-2010, 12:22
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nem úgy értettem, hogy ha beszélsz oroszul, akkor orosz vagy. Fentebb leírtam, hogy értettem.
|
Nem a Te gondolatmenetedre értettem.
|
12-19-2010, 12:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Nem a Te gondolatmenetedre értettem.
|
Akkor jó, csak megtévesztett, hogy először az én hszemet idézted be
|
12-19-2010, 12:24
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by kisboszi
Utolsó hozzászólásom, amiért nem értek egyet az "idegenajkú" -val:
"Takács Nikolas életrajzaBiográfiaDiszkográfia
KEZDETEK
A szlovákiai magyar énekes már 3 éves korában szórakoztatta a körülötte élőket, funky felvételek előadásával. 8 évesen megnyerte a Pop Aréna tehetségkutató versenyt fantasztikus adottságának köszönhetően, és ezután nem volt megállás! Zenei tanulmányait rögtön az általános iskola befejeztével Pozsonyban, a Fővárosi Zenei Konzervatórium hegedű és klasszikus ének szakán kezdte el.
Komolyzenei sikerei ellenére érezte, hogy a könnyebb zenei műfajokban tudja igazán kibontakoztatni kreativitását. Felvételt nyert a Budapesti Kőbanyai Zenei Stúdió jazzének szakára, ahol azonnal felfigyeltek nem mindennapi énekstílusára és hangszínére."
szlovákiai magyar énekes-szerintem ez a kulcs!
|
Szerintem meg nem az számít, mások mit írnak róla, hanem hogy Ő hogyan vélekedik saját magáról és ehhez mérten kellene magát ennek vagy annak vallania. Ennek az eldöntését talán inkább rá kellene bízni.
Rheia (#556175)
|
The Following 6 Users Say Thank You to Rheia For This Useful Post:
|
|
12-19-2010, 13:16
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Eléggé sajnálatos és számomra lesújtó lenne, hogy mivel folyékonyan beszéli a magyart és a vezetékneve is a magyar származására utal, mindezek ellenére szlováknak vallja magát. Habár én magam ilyen megnyilvánulást tőle még nem hallottam...
|
12-19-2010, 13:20
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
A Takács az mióta szlovák név?
|
12-19-2010, 18:08
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sami
Eléggé sajnálatos és számomra lesújtó lenne, hogy mivel folyékonyan beszéli a magyart és a vezetékneve is a magyar származására utal, mindezek ellenére szlováknak vallja magát. Habár én magam ilyen megnyilvánulást tőle még nem hallottam...
|
DD
Mostanába az ilyen müsoroknál az a jo ha nem magyarországi magyarnak vallod magadat, hanem szlovákiainak, ukrajnainak, vagy éppen erdélyinek stb stb
Akkor leszel sikeres, mivel most ez a divat csak körbe kell nézni és kiderül hogy igazam van
Mondom ugy hogy ilyen müsorokat nem nézek, még egyett se láttam, inkább megnézek egy jo filmet, aszonypajtáson keresztül ugyis olyan mintha én is nézném,
|
12-19-2010, 18:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
DD
Mostanába az ilyen müsoroknál az a jo ha nem magyarországi magyarnak vallod magadat, hanem szlovákiainak, ukrajnainak, vagy éppen erdélyinek stb stb
Akkor leszel sikeres, mivel most ez a divat csak körbe kell nézni és kiderül hogy igazam van
Mondom ugy hogy ilyen müsorokat nem nézek, még egyett se láttam, inkább megnézek egy jo filmet, aszonypajtáson keresztül ugyis olyan mintha én is nézném,
|
Nem arról van szó, hogy szlovákiai magyar, vagy magyarországi magyar. Hanem hogy egyáltalán magyarnak vallja-e magát
|
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|
12-19-2010, 20:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mar bocs de a szulei alig tudtak magyarul a bejatszason, szerintem ez mindent elmond.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|