|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
10-19-2007, 14:16
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
szerintem meg ezt David-ékre kellett volna bízni, aki(k) egyáltalán nem gondolták hogy lehetetlen, csak épp nekik sokkal hosszabb időbe telt volna ha sikerül. többet ért volna ha őket segítitek páran, na arra büszke lehetnél tényleg.
|
De sokkal jobb másoktol átvenni 1/A-s országokat és verni a mellünket
Gyulaword (#79796)
|
10-19-2007, 14:17
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
De sokkal jobb másoktol átvenni 1/A-s országokat és verni a mellünket
|
Ezt kifejtenéd?
|
10-19-2007, 17:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt kifejtenéd?
|
Ne ebből ki hogy jön ki jól
|
10-19-2007, 17:39
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
|
Közben Remy kifejtette nekem priviben. De félreértéseket elkerülendő ha valaki másra utal valaki, különösen szabálytalansággal kapcsolatban, akkor célszerű nem első személyt használni.
|
10-19-2007, 17:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Közben Remy kifejtette nekem priviben. De félreértéseket elkerülendő ha valaki másra utal valaki, különösen szabálytalansággal kapcsolatban, akkor célszerű nem első személyt használni.
|
Ok. Pedig kiváncsi lettem volna.
|
10-19-2007, 18:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
már többször is történt utalás erre itt a fórumon (a résztvevők tollából is), így én eddig meg voltam győződve róla, hogy szándékosan hagytad.
|
10-20-2007, 16:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
már többször is történt utalás erre itt a fórumon (a résztvevők tollából is), így én eddig meg voltam győződve róla, hogy szándékosan hagytad.
|
Nekem az volt a celom, nehogy Gyula olyan miatt keruljon at anarchba, amit nem is csinalt, csak azert, mert esetleg felreerthetoen fogalmazott.
Vegulis a (vélt) orszagatadasokkal nekem semmi bajom nem lenne, ha utana a forumon nem lenne ez a nagyarcuskodas....(hogy en vertem szet, en tettem jatszhatova 1/A-t, stb...) Ez kb olyasmi lehet, mint ha most beulne mondjuk Alonso autojaba Michael Schumacher, es megnyerne a forma1-et. Igen, nagyon jo volt, es ugyes, es effektive o nyerte meg a vbt, de elotte mas dolgozott meg a jo helyzetert, sokaig. Persze nagy valoszinuseggel ha Schumacher az ideny elejetol csinalja ezt, akkor is nyert volna....
Ha jol emlekszem Goldi inditott egy topicot, hogy ez legyen szabalyos, de (az en velemenyem szerint) szerencsere nem lett az. Vhogy nem tetszik az az otlet, ami anarchban van, hogy kimaxolt orik jelennenek meg szabin szerte a csoportokban, es kereskedni lehetne veluk...
10-20-2007, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Vegulis a (vélt) orszagatadasokkal nekem semmi bajom nem lenne, ha utana a forumon nem lenne ez a nagyarcuskodas....(hogy en vertem szet, en tettem jatszhatova 1/A-t, stb...) Ez kb olyasmi lehet, mint ha most beulne mondjuk Alonso autojaba Michael Schumacher, es megnyerne a forma1-et. Igen, nagyon jo volt, es ugyes, es effektive o nyerte meg a vbt, de elotte mas dolgozott meg a jo helyzetert, sokaig. Persze nagy valoszinuseggel ha Schumacher az ideny elejetol csinalja ezt, akkor is nyert volna....
|
ez jó példa, kerek, benne van minden. SZVSZ jó zárszó erre a résztémára.
|
10-21-2007, 03:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem az volt a celom, nehogy Gyula olyan miatt keruljon at anarchba, amit nem is csinalt, csak azert, mert esetleg felreerthetoen fogalmazott.
Ha jol emlekszem Goldi inditott egy topicot, hogy ez legyen szabalyos, de (az en velemenyem szerint) szerencsere nem lett az. Vhogy nem tetszik az az otlet, ami anarchban van, hogy kimaxolt orik jelennenek meg szabin szerte a csoportokban, es kereskedni lehetne veluk...
|
Én úgy emléxem, hogy ezek mind egytől egyig újrázott orik voltak a szkarabban, szal nagyon messze a "kimaxolt" oriktól.
Ha Schumi beülne alonso autójába, ez a példa nem állja meg a helyét, mert Schumacher másik csapat kocsijába is beült akkor (itt nem akarok ori neveket írni).
Sztem ezt hagyjuk, nincs értelme személyeskedni, és vitatkozni hülyeségeken. Remy féle klánban már jó rég óta nem volt motiváció, Arwylék pedig szépen kihasználták ezt.
|
10-21-2007, 08:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Én úgy emléxem, hogy ezek mind egytől egyig újrázott orik voltak a szkarabban, szal nagyon messze a "kimaxolt" oriktól.
Ha Schumi beülne alonso autójába, ez a példa nem állja meg a helyét, mert Schumacher másik csapat kocsijába is beült akkor (itt nem akarok ori neveket írni).
Sztem ezt hagyjuk, nincs értelme személyeskedni, és vitatkozni hülyeségeken. Remy féle klánban már jó rég óta nem volt motiváció, Arwylék pedig szépen kihasználták ezt.
|
inkább ne írjon senki ebben a (rész)témában aki szeretné ha lezáródna, mert te most jól kijavítottad remyt, és mondtál mást ami nem állja meg a helyét de mivel én nem szeretném ha folytatódna, így inkább nem kötök bele
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|