|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
11-05-2013, 21:10
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 77%
|
|
Quote:
Originally Posted by rocchess
Igy már értem
igy talán már elég pénzt tud lopni
|
csak tudna lopni... ha nem létezne a 10k értékű zóna... mert "biztos" fokozni, vagy bontani fog azért, hogy lopjon, a hadi meg csak röhög rajta, hogy odamegy két körre hozzá az ellenséges alvilágos, hogy leüsse mint egy taxiórát...
kell még tolni neki kis-sok hadibónuszt, hogy hadi faj legyen, akkor lesz játszható a fenti csoportokban... (ha a hadi akciókhoz képest nem könnyebb, és nem is olyan eredményes az alvilági akciózás)
|
11-05-2013, 21:21
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
csak tudna lopni... ha nem létezne a 10k értékű zóna... mert "biztos" fokozni, vagy bontani fog azért, hogy lopjon, a hadi meg csak röhög rajta, hogy odamegy két körre hozzá az ellenséges alvilágos, hogy leüsse mint egy taxiórát...
..
|
reális.. a hadis minden percben benéz az oriba nem fokozott-e oda egy toli és kell-e sereget indítani..
azért nem fog fokozni, mert pénzügyileg nem éri meg, de hogy nem nagyon lehetne lereagálni, ha vki jól csinálja az is biztos..
11-05-2013, 21:26
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
azért nem fog fokozni, mert pénzügyileg nem éri meg
|
Értem, én is így gondolom, és még ott a kockázat amit írtam. Tehát akkor hogyan legyen a felső csoportokban alvilági játékkal játszható, ha ezzel a 10k-s zónával ki van herélve? Van rá javaslatod? (ha már az enyémet teljesen rossznak tartod)
|
11-05-2013, 22:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Értem, én is így gondolom, és még ott a kockázat amit írtam. Tehát akkor hogyan legyen a felső csoportokban alvilági játékkal játszható, ha ezzel a 10k-s zónával ki van herélve? Van rá javaslatod? (ha már az enyémet teljesen rossznak tartod)
|
szerintem 4k heki felett nem lesz játszható a feles.. a te javaslatod valahol b toptól jobb mint a 10k-s rendszer.. alatta csak ront a tolik helyzetén..
szóval sztem a 10k pont maradhat, mert nem oszt nem szoroz.. Aban a föld az érték, azt meg a feles nem tudja megszerezni és megvédeni sem a legjobb..
11-05-2013, 22:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az összeg ugyanakkora, de sokkal nagyobb területen van szétszórva, hiszen az ország különböző pontjain laknak emberek. Amíg közel laknak egymáshoz, addig egyszerű a dolog, könnyű mindenkinek bejárni a bankba és betenni a pénzét, mert ott van egy utcányira a házától. Amikor viszont át kell gyalogolnia a szomszéd faluba, sőt még azon is túlra, akkor nem fogja a napi bevételt mindig betenni, sokkal több pénz marad a bankon kívül. Persze ha ilyenkor mindenki közelébe építesz bankot, akkor már inkább beteszik a pénzt a biztos helyre.
|
Ez az érv már akkor se tetszett amikor először leírtad, abban valami sorbanállás is szerepelt Nem a népé a bank hanem az enyém, nem az ő pénzeiket kezelni hanem az enyémet. Ők befizetik az adót ahhoz a pénzhez nekik semmi közük Ez a "messze van a szomszéd falu" nem hinném, hogy meggyőző érv lenne a területarányos bankvédelem bevezetésére. Engem legalábbis nem győzött meg
|
11-05-2013, 22:27
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
szóval sztem a 10k pont maradhat, mert nem oszt nem szoroz.. Aban a föld az érték
|
ezért nem értem, hogy a nagyobb akciózónát miért sajnálnád a tolvajoktól... hiszen állításod szerint (amit már mások is írtak) csak értéktelen dolgokhoz juthatnak a lopással.
eldönthetnéd azt is, hogy jelentéktelen ("nem oszt nem szoroz"), vagy túl erős (megborítja az A-t) lenne attól az alvilág, mert felváltva hol az egyiket, hol a másikat írod a javaslatra.
...meg illene tisztázni, hogy a "fenti csoportoknak"-ba beletartozik az A csoport is? Annak felső fele is?
|
11-05-2013, 22:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ezért nem értem, hogy a nagyobb akciózónát miért sajnálnád a tolvajoktól... hiszen állításod szerint (amit már mások is írtak) csak értéktelen dolgokhoz juthatnak a lopással.
eldönthetnéd azt is, hogy jelentéktelen ("nem oszt nem szoroz"), vagy túl erős (megborítja az A-t) lenne attól az alvilág, mert felváltva hol az egyiket, hol a másikat írod a javaslatra.
...meg illene tisztázni, hogy a "fenti csoportoknak"-ba beletartozik az A csoport is? Annak felső fele is?
|
félelfnek nem oszt, nem szoroz, elfnek meg indokolatlan segítség, erre írtam hogy erős lenne Aban.. ha csak felesre érvényes, akkor meg csak rontja a helyzetüket, mert használhatatlanabb lesz, mint volt, meg mint más fajok..
11-13-2013, 18:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 59%
|
|
Hmm nagyon leállt a téma. Ati mikor léphetnek életbe a változások, egyáltalán most csak a bankok lopása maradt, mint nyitott kérdés?
|
11-13-2013, 18:57
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomka
most csak a bankok lopása maradt, mint nyitott kérdés?
|
Már az se igazán. Nem érkezett eddig ellenérv a legutóbbi területarányos javaslatra.
|
11-13-2013, 19:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már az se igazán. Nem érkezett eddig ellenérv a legutóbbi területarányos javaslatra.
|
Lehet senki sem érti. Pl én sem, milyen 5%-ról van szó benne, meg az hogy jön ide.
|
|
Posting Rules
|