Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2006, 16:05
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
ja de 1k hekinnél ha gyujt akkor a varim is tud segiten én is feltudom magam ütniés ott nincs is 20 kőr a 10k pont de mint irtam már 7károl is minimális a kár amit okoz 5be meg gyujtogason az semmi ott de ép az első 10be vagyok az egyik 5-ös szinten és 6 kör a 10kás ponthatár ja és az auto védelmet se feledjük mert ugye az is van nem csak a 100pontonként -1% hanem az akciók automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik. Szóval aki nem tud védekezni a toli ellen az még tanuljon csak szépen ne a hódítót irjuk át. Van még sok más amivel akár hosszú távon is eredményesen tönkre lehet tenni egy tolist:P De ez csak tatktika vagy stratégia Szerintem inkább erősíteni kellene őket mert egy kihaló félbe lévő faj. Ha kiveszik teljesen az semmi féle képpen nem a játék szinesedéséhez igazalmaságához tesz hozzá.

Igazából nem tudom ki vagy ! nem is tudom hol és melyik szinten játszol! De nem is fontos én játszottam már mind3 műfajba tolis,hadi,vari és a tolis nagyon tudja szívatni a hadist és a varist És hiába mondod védekezzen ellene egy óriás varis nem tarthat 6k tolit csak mert ölik a varijait 7-8 körröl! És amúgy butaságnak tartom amit leírtál És a tolisok nincsenek kihaló félbe sőőőt egyre több a tolis szövi
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-05-2006, 16:49
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Alapvetően az a baj, hogy nagyon sokan játszanak gnómot, óriást. Felsőbb szinteken meg pláne...
Ennek az a következménye, hogy a tolvajok kvázi használhatatlanok Mert nem tudják maguknak alapból megtermelni a spécizés miatti veszteségüket (tanyafreeség, tekercskopások, állandó fedezés, stb, stb).

Viszont azért választja a játékosok nagy része a gnómot, illetve az óriást, mert a többi faj nagyon sebezhető, mégpedig toli szinten és a tekercsei miatt... Lsd gnómból is sok van, tolizható, mégis nagyon sok hadis gnóm!

Erre ugyanis nem indul be semmilyen autóvédelem, mint minden más ártó akció esetén.

Ezért ezt a részét a tolvajlásnak szerintem gyengíteni kellene.
Egyfajta autóvédelmet arra is be kell vezetni, hogy 2-3 félelf ne tudjon tönkrezúzni egy embert aki megpróbál játszani.
Hiszen ha látnak egy "hadielfet", egy orkot, egy törpét, vagy egy embert (hadi), széttekizik, ráadásul úgy, hogy többen rászállnak, körváltás előtt leszedik a tekercseit 10%-ra, így elmegy minden egysége, védelme.

Szeretncsétlen újraveszi, majd ismét, akár 2-3 órával később is...

Ezért legközelebb nem választja majd ezen fajok valamelyikét - legalábbis ahhoz a stílushoz...

Ha lenne ilyen autóvédelem, ami alapból a tekercslopást normál működésében nem sokat módosítaná, de a 2-3 félelfes mókánál már nagyon aktív lenne, talán többen kockáztatnának meg egyet a fent említett fajok közül.

És akkor vegyesebbek lennének a fajok, így többet számítana a tolvajok jelenléte is

Ez hasonló, mint az adók... Lehet bevételt növelni adócsökkentéssel is, meg növeléssel is
....
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 16:50
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Igazából nem tudom ki vagy ! nem is tudom hol és melyik szinten játszol! De nem is fontos én játszottam már mind3 műfajba tolis,hadi,vari és a tolis nagyon tudja szívatni a hadist és a varist És hiába mondod védekezzen ellene egy óriás varis nem tarthat 6k tolit csak mert ölik a varijait 7-8 körröl! És amúgy butaságnak tartom amit leírtál És a tolisok nincsenek kihaló félbe sőőőt egyre több a tolis szövi
Csak a 2. illetve az 1 szinten használhatatlanok...
Sajonos sok ott az óriás, meg a gnóm...
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 17:14
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Lehetne hadit játszani emberrel, elffel és orkkal is kényelmesen, ha tudnának bármit is tenni az 5 körről tolizókkal szemben. Még B-ben is szépen belefér az 5 kör, mikor ott tolis voltam, loptam 13-17 körökre is, és hoztam tekit.
És mint mondtam, sérül az alapelv. Egy varis ha messziről ártóz, az ellen se tudok semmit tenni, de ő meg nem tud egyszerre 5 rengést rám tenni, mert rég 05% alatt van a készülije. A tolisnak mindegy a távolság, csak ne haladja meg a 10k értéket, neki lesz zsákmánya. A varisnak ráadásula távolság függvényében a hatékonysága is csökken, azaz a tolis vagy hadis kettős védelemben részesül
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:07
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Lehetne hadit játszani emberrel, elffel és orkkal is kényelmesen, ha tudnának bármit is tenni az 5 körről tolizókkal szemben. Még B-ben is szépen belefér az 5 kör, mikor ott tolis voltam, loptam 13-17 körökre is, és hoztam tekit.
És mint mondtam, sérül az alapelv. Egy varis ha messziről ártóz, az ellen se tudok semmit tenni, de ő meg nem tud egyszerre 5 rengést rám tenni, mert rég 05% alatt van a készülije. A tolisnak mindegy a távolság, csak ne haladja meg a 10k értéket, neki lesz zsákmánya. A varisnak ráadásula távolság függvényében a hatékonysága is csökken, azaz a tolis vagy hadis kettős védelemben részesül
emberrel hadit? az érdekes.

az igaz hogy a vari nem tud mesziről 5 rengetést rámrakni de kicsit közelebrő igen ami még hadi ütőtávján kivül van. viszont a toli mesziről mit lop mondjuk egy embertő mondjuk 7500pont távolságból tekizzen nem hal be az orim tőle ha feljebb ütöm magam akkor max elkezd felfedezgetni akkor tud utánam jönni. Ami fontos egy jó szövi meg simán szétszed bármilyen tolit bármilyen távból, ha okosan csinálják esélytelen a toli. Aki tud játszani azok tudják hogy hogy kell. AZ első orim hadi volt tönkre tett egy toli utána kb 2 évig tolit játszottam mikor egy jó szövi bemutatta a nagy arcomnak hogy egy 0 vagyok A toli egy semmire való azóta ismét hadi vagyok :P Na jó ez Mfekre nem igaz de az mf másut is gyengébb mint a szövik.
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:11
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:

az igaz hogy a vari nem tud mesziről 5 rengetést rámrakni de kicsit közelebrő igen ami még hadi ütőtávján kivül van. viszont a toli mesziről mit lop mondjuk egy embertő mondjuk 7500pont távolságból tekizzen nem hal be az orim tőle ha feljebb ütöm magam akkor max elkezd felfedezgetni akkor tud utánam jönni. Ami fontos egy jó szövi meg simán szétszed bármilyen tolit bármilyen távból, ha okosan csinálják esélytelen a toli. Aki tud játszani azok tudják hogy hogy kell. AZ első orim hadi volt tönkre tett egy toli utána kb 2 évig tolit játszottam mikor egy jó szövi bemutatta a nagy arcomnak hogy egy 0 vagyok A toli egy semmire való azóta ismét hadi vagyok :P Na jó ez Mfekre nem igaz de az mf másut is gyengébb mint a szövik.
Amúgy tök szép hogy a tolikat egyszerűen le0-zod! ezzel elnyerted hogy ne szeresselek! Első orim tolis volt és nekem is verték le az arcom 1-2* De akkor is és amúgy nem érted meg hogy pl. 200 hekin nem kell 7500 pont hogy egy tolis 20 körre kerüljön pl. egy varistól és vígan lopkodja és öldökli a varijait!
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:23
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Amúgy tök szép hogy a tolikat egyszerűen le0-zod! ezzel elnyerted hogy ne szeresselek! Első orim tolis volt és nekem is verték le az arcom 1-2* De akkor is és amúgy nem érted meg hogy pl. 200 hekin nem kell 7500 pont hogy egy tolis 20 körre kerüljön pl. egy varistól és vígan lopkodja és öldökli a varijait!
De ezt értem és igen 5 szinten tényleg a tekilopáson kivűl hatalmas károkat csinál a tolis és a szövi meg szerinted tehettlen ellene ölbetett kézzel kell türnijük. Értem én csak ezek szerint nem ugyan azt a játékot játszuk. Nem a tolis az egy jó felépítésü szövivel szemben tehettlen, ja hogy van aki ugyjátszik hogy 3hadi+egy félig hadi félig vari azért nem kell a hódot átírni szerintem.
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:23
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:

az igaz hogy a vari nem tud mesziről 5 rengetést rámrakni de kicsit közelebrő igen ami még hadi ütőtávján kivül van.
Te jó ég... az embernek a legerősebb a varivédelme, hogyan ártanák már le
Egyszer a hadi a jó, aztán meg a tolis, utána megint a hadi? Egy bukás után ítélsz, azaz mikor megmutatta valaki, hogy az adott beállítást hogyan kell kihasználni helyesen? Ezek után szerintem fogadd el, hogy nincsen egyensúly a 3 oldal között, és hogy a tolik távolságba való lopását valahogy korlátozni kell
Old 12-05-2006, 19:28
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
De ezt értem és igen 5 szinten tényleg a tekilopáson kivűl hatalmas károkat csinál a tolis és a szövi meg szerinted tehettlen ellene ölbetett kézzel kell türnijük. Értem én csak ezek szerint nem ugyan azt a játékot játszuk. Nem a tolis az egy jó felépítésü szövivel szemben tehettlen, ja hogy van aki ugyjátszik hogy 3hadi+egy félig hadi félig vari azért nem kell a hódot átírni szerintem.
hogy került ide a 3hadi és 1 vari hadi ? És amúgy igen meg lehet oldani nehézségek árán hogy a hadisok lebontsanak X körre és szétgyilkolják a tolist
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:29
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Te jó ég... az embernek a legerősebb a varivédelme, hogyan ártanák már le
Egyszer a hadi a jó, aztán meg a tolis, utána megint a hadi? Egy bukás után ítélsz, azaz mikor megmutatta valaki, hogy az adott beállítást hogyan kell kihasználni helyesen? Ezek után szerintem fogadd el, hogy nincsen egyensúly a 3 oldal között, és hogy a tolik távolságba való lopását valahogy korlátozni kell
azt nem az emberre irtam hanem általánosságab azért volt uj bekezdésben. Csak szerintem az ember nem jó hadinak de az a mondani valomtól fügetlen volt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules