|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-16-2006, 20:58
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Milyen 24 óra telik le?
Jaaa, most már értem... Asszem...
Szóval kiteszed a cuccot, nem irreálisan magas áron, és 1 napig már kinn van, tehát jön vissza, akkor elviszik-e a rablók a cuccot?
Nem!
Valóban csak akkor, ha irreálisan magas összegért tetted ki... (erre vannak képletek, amit ebben a topicban is megtalálsz)
|
 Kösz! 
|

12-16-2006, 21:53
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
sztem ezt utalja a legjobban ati... ezzel most sztem eleg jol elvagtad magad nala. 1altalan minek irod ide le? 
|
valahogy jobban érdekel az h a szövim jobban menjen. és nem tudtam h ez ennyire anti téma
|

12-20-2006, 12:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Hali! Ismét egy kérdés, ami leginkább a piachoz kapcsolódik.
Egy hete építgetem kis országomat, és talán nem a legrosszabbak közé tartozom.  Ezt abból gondolom, hogy egy hét alatt csak egyszer loptak le...  Vagy csak szerencsém volt?  No, a kérdés : Piacozgatok, hogy a nehezen összelopott pénzem ne vesszen kárba, és arra lettem figyelmes, hogy pl. egyfajta tekercsből alkalmanként többszázezer (!!!) darab van kint ugyanazon az áron. Számomra ez azt jelenti, hogy azt egy ember tette oda. Lehetséges ez? Vagyis vannak olyan országok, amik több milliárdos vagyonnal rendelkeznek?  Mert akkor még van hová fejlődnöm  Köszi!
|

12-20-2006, 12:46
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fradical
Hali! Ismét egy kérdés, ami leginkább a piachoz kapcsolódik.
Egy hete építgetem kis országomat, és talán nem a legrosszabbak közé tartozom.  Ezt abból gondolom, hogy egy hét alatt csak egyszer loptak le...  Vagy csak szerencsém volt?  No, a kérdés : Piacozgatok, hogy a nehezen összelopott pénzem ne vesszen kárba, és arra lettem figyelmes, hogy pl. egyfajta tekercsből alkalmanként többszázezer (!!!) darab van kint ugyanazon az áron. Számomra ez azt jelenti, hogy azt egy ember tette oda. Lehetséges ez? Vagyis vannak olyan országok, amik több milliárdos vagyonnal rendelkeznek?  Mert akkor még van hová fejlődnöm  Köszi!
|
Nem biztos, hogy egy emberé az egyforma árú tekercs, ez nyugodtan lehet 10-20-sok ember is. Az egyforma áron levő áruk összevonva jelennek meg a piacon.
Ettől függetlenül ez minden további nélkül elképzelhető. Nem egy hét összehozni ennyi tekercset, de akár írni lehet sokáig, akár piacozással összeszedni. Néha akár lopni is, bár ennyit összelopni nagy szerencse kérdése. 
|

12-20-2006, 12:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Értem... Mert ha én vmit. mindenáron elakarok adni, és mondjuk 2000 aranyért van kint, akkor 1999-ért teszem ki. Csak innen gondoltam, hogy egyvalakié az "anyag"...
|

12-20-2006, 12:52
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fradical
Értem... Mert ha én vmit. mindenáron elakarok adni, és mondjuk 2000 aranyért van kint, akkor 1999-ért teszem ki. Csak innen gondoltam, hogy egyvalakié az "anyag"...
|
Minimum fél, maximum 3 óra, amíg kiér az árud. Ezalatt más is gondolhatja ugyanígy, hogy mindenképp el akarja adni, úgyhogy kiteszi 1999-ért.
|

12-20-2006, 12:55
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nem mindenki
Nem mindenki akar minden áron eladni!
meg vannak olyanok akik 1900-ér megveszik és egyből vissza is rakják 2000 ért.
|

12-20-2006, 12:56
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minimum fél, maximum 3 óra, amíg kiér az árud. Ezalatt más is gondolhatja ugyanígy, hogy mindenképp el akarja adni, úgyhogy kiteszi 1999-ért.
|
Mindig tanulok Tőled vmi. újat!  Köszi! 
|

12-20-2006, 13:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ettől függetlenül ez minden további nélkül elképzelhető. Nem egy hét összehozni ennyi tekercset, de akár írni lehet sokáig, akár piacozással összeszedni. Néha akár lopni is, bár ennyit összelopni nagy szerencse kérdése. 
|
Hát az 5V beli top országok, azért milliárdokat tudnak összeírni egyetlen hét alatt is. Bár tény, hogy nem egy hét alatt jutottak oda. Nekik simán megíri jóval a fellépési határ fölött rostokolni jó sokáig.
|

12-20-2006, 16:41
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
kinek nem??
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|