|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

02-16-2006, 16:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Holnap 4kor tali a Turefelnel  DD

02-21-2006, 19:02
|
Member
|
|
|
|
tárgytalan 

03-06-2006, 12:05
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
csak tood nem mindenki olyan pénzes...először is...kb 4 éve nicns gépem, mert nincs lóvém hogy vegyek, nemhogy még anynit adjak ki egy oprendszerre, de a linuxot is elhasználgatnám, de mivel ahhoz egyenlőre baromi hülye vagyok, emiatt nem használom (nincs is min) szval érted, hogy miért nem veszem meg??? de sztem ezt inkább hagyjuk, nem éppen a témába illik
|
Ezek szerint ha mész az utcán, és leütnek, azért, hogy ellopják az órád, cipőd, ruhád, akkor az teljesen normális, hiszen neki ezekre nem lett volna pénze? Így megszerezte, minden a legnagyobb rendben van? Végre van neki cipője, órája, ruhája. Szuper.
|

03-06-2006, 12:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezek szerint ha mész az utcán, és leütnek, azért, hogy ellopják az órád, cipőd, ruhád, akkor az teljesen normális, hiszen neki ezekre nem lett volna pénze? Így megszerezte, minden a legnagyobb rendben van? Végre van neki cipője, órája, ruhája. Szuper.
|
ez azért egy kcisit más...mert így nem hiszem, hogy valakinek baja esne...nem??? és hogy is mondják...okos ember ésszel él szval abban spórol, amiben csak tud, nem? Bár ezt nem arra értem, hogy most menjen mindenki bankot rabolni, de nem mind1, hogy egy progit megszerzel 200Ft-ért vagy 20000Ft-ért
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-06-2006, 12:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ez azért egy kcisit más...mert így nem hiszem, hogy valakinek baja esne...nem??? és hogy is mondják...okos ember ésszel él szval abban spórol, amiben csak tud, nem? Bár ezt nem arra értem, hogy most menjen mindenki bankot rabolni, de nem mind1, hogy egy progit megszerzel 200Ft-ért vagy 20000Ft-ért
|
Nem mindegy, az egyik legális, a másikat pedig lopásnak hívják, és bűncselekmény. Igazából bevallom valahol zavar, hogy ennyire nem érdekel, hogy amit csinálsz, az törvényellenes.
|

03-06-2006, 12:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem mindegy, az egyik legális, a másikat pedig lopásnak hívják, és bűncselekmény. Igazából bevallom valahol zavar, hogy ennyire nem érdekel, hogy amit csinálsz, az törvényellenes.
|
figylej...elhiheted, hogy engem is zavar, de nem took mást tenni...alapvetően én is rendes ember lennék (nem nagyképűségből mondom) de hát elég gázul van az is megoldva hogy egy eredeti cd is kb 5 vagy 6ezer forint...sztem egy normális fizu mellett is sok...te ezt nem gondolod így?
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-06-2006, 16:32
|
 |
Member
|
|
|
|
alapvetően nekem legális programok vannak a gépemen: mert amíg egyetemista vagyok ingyen használhatom a legjavát, hála a BME-nek meg a mikrószaft campus projectnek, a windowsomat meg még iskolai pályázaton szerezte be édesanyám a gépemmel együtt.... ettől függetlenül én nem ítélem el azt aki a mikrószaftot meglopja: irreálisan magas árai vannak a programjainak és amennyi dührohamot okoz a leghétpróbásabb felhasználónak még fel is háborít. a legnagyobb baj az egésszel szerintem az, hogy annyira általánios hogy más progit nem is lehet használni oprendszernek mert egyik oprendszer sem kompatibilis a másikhoz való programokkal. és így lehetetlen mindent megszerezni amit használnon kell esetleg nem windows platformra. Arról nem beszélve hogy több millába kerül egy kető program amit a tervezési házijaimhoz használnom KELL... a megoldás még kézenfekvő, de ha viszont már ezeknek az összértékét vesszük, és azt hogy elmegyek az egyetemről és ugyanúgy szükségem lesz ezekre, akkor biztosra lehet venni hogy nem lesz rá pénzem mert egy ferrarira előbb összegyűlne a pénz. és ezekután 1000 foriuntért MINDET megszerezhetem lebukás és szívfájdalom nélkül, akkor igencsak elgondolkodtat hogy jól van-e ez így....
szóval ezt is vedd figyelembe Ati, és ha nem sértődsz meg akkor megkérdezem, hogy neked legális minden progi a gépeden? akár a legutolsó ZIP próbaverzióig, ami szintén tuti hogy nem járt le? Nézd csak át. nem kell válaszolj, csak nézd meg. és add össze ezek összértékét!
Last edited by Senki; 03-06-2006 at 17:34..
|

03-06-2006, 16:44
|
Administrator
|
|
|
|
A zip szerencsére része a windowsnak, így arra külön nem kell költeni.  Egyébként összeadtam, 7 számjegyű, és nem 1-essel kezdődik.
Valószínű, hogy ez az oka annak, hogy jobban kibukom azon, ha valaki lopja a programokat.
Mert sajnos a legális felhasználóknak kerül többe a program azért, mert más ellopja. Ha a magyarok 90%-a nem lopott windows-t használna, akkor esetleg feleannyiba kerülhetne a windows, és még úgy is nyerne rajta a microsoft. De ugye az általános mentalitás az, hogy lopjuk el és még szídjuk is, hogy milyen szart loptam. 
|

03-06-2006, 17:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A zip szerencsére része a windowsnak, így arra külön nem kell költeni. :) Egyébként összeadtam, 7 számjegyű, és nem 1-essel kezdődik.
Valószínű, hogy ez az oka annak, hogy jobban kibukom azon, ha valaki lopja a programokat.
Mert sajnos a legális felhasználóknak kerül többe a program azért, mert más ellopja. Ha a magyarok 90%-a nem lopott windows-t használna, akkor esetleg feleannyiba kerülhetne a windows, és még úgy is nyerne rajta a microsoft. De ugye az általános mentalitás az, hogy lopjuk el és még szídjuk is, hogy milyen szart loptam. :)
|
igen, igen, ez nagyon így van:) azt nagyon bírom, mikor valaki azt ecseteli, hogy az éppen dc-ről leszedett játékok milyen kakik, mert nem talált hozzájuk normális cracket.. hátbazzee... IJ! :))
|

03-06-2006, 17:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
igen, igen, ez nagyon így van  azt nagyon bírom, mikor valaki azt ecseteli, hogy az éppen dc-ről leszedett játékok milyen kakik, mert nem talált hozzájuk normális cracket.. hátbazzee... IJ!  )
|
Nem állítom, hogy a gépemen minden 1000%ig legális(azért a nagy többség az, pl. a fontosabb progik), de a magam részéről átkozom a napot mikor sokezer pénzt kiadtam a Windows xp-re...alapban linuxot kaptam a géphez, de minden kiegészítő(az egértől kezdve, annak a dobozán ez külön fel is volt tüntetve) amit hozzá kaptam Windows alatt működik.Nagyon nem értek hozzá, és tuti, hogy valahogy meg lehetett volna oldani a dolgot, de nekem ez volt az egyszerűbb, hát így jártam, viszont azóta is bosszant.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|