Súgóhoz semmi, de nem akartam sem keresgélni, sem új topikot nyitni. Itt legalább tuti elolvasod, ennyi... Tudhatod, hogy sosem érdekeltek a keretek... Csak a cél számit, az eszköz nem mindig...
Amúgy meg az új dizájn jó csak szinek picit báncsák a pupilláimat...
Sztem a barna nem a legjobb szin...
A súgó pedig tele van ékezethibákkal

jó lenne javitani...
Csak egy példa a sok közül:
2, A piacrol informaciot kozolni tilos. Ide tartozik, hogy hu de jo uzletet csinaltam, tok olcson vettem a piacon katonat, valamint a most menjetek piacra, es a most tettem ki a piacra xy-t. Tovabba barmi olyan utalas, melybol apiacon eppen kaphato arukra, illetve azok arara lehet kovetkeztetni.
3, A forumon mas jatekost meg a legkisebb mertekben is tilos megbantani!
4, Ha valakinek a jatekkal, az adminisztratorokkal, illetve a moderatorokkal van barmilyen jelleguproblemaja, az NEM forumtema. Az ilyen eseteket a
support@hodito.hu cimre irjak meg. Elso raszolas utan kitiltando, aki tovabb folytatja, illetve aki a moderatori temabefejezest kovetoen a temat tovabb viszi, meg ha nem is o kezdte.
5, A javaslatok, otletek, kritikak szinten nem a forumra tartoznak, hanem a
support@hodito.hu cimre. Ha az elso raszolas utan is folytatja, akkor kitiltando, a tobbiekkel egyutt, akik a moderatori temabefejezest kovetoen folytatjak.
6, Minden durva, kozizlest serto megnyilvanulas mellozendo a forumon. A jatekban 7 evesek is jatszanak, barmi, amit nekik nem szivesen mondanank, vagy toluk nem szivesen hallanank, zarolt a forumon, es kitiltast von maga utan.
7, Minden olyan nev hasznalata, mely valami miatt ugyan atcsuszott az elso szuron, de megis bent maradt, es a fenti ponttal egyezoen durva, kozizlest sert, az elso forumon valo megszolalasa utan kitiltando. Ez esetben egy magyarazo levelet keretik megereszteni felenk is, hogy az illetot tenyleg toroljuk, ne csak a kitiltasa legyen.
8, Barmilyen szintu jatekon kivuli szovetseg megemlitese kizarast von maga utan. Ide ertendok elsosorban a tamadjuk mar meg xy-t jellegu irasok.
9, Ha valaki orszagat felajanlja masnak, azonnal kitiltando, es jelzendo felenk, hogy az orszagot torolhessuk.
10, A forumon tilos minden jellegu reklamkampany folytatasa. Ez alol kivetel az altalunk jovahagyott reklamtevekenyseg, mint peldaul a Hodito bulira valo szervezkedes. Barati osszejovetelek, stb szervezese nem tiltott, egyeb weblapok reklamozasa igen.
11, Floodolni a forumon tilos. Ez azt jelenti, hogy egymas utan rovid uzeneteket irni, csak azert, hogy vele legyen tele a forum, vagy barmilyen mas okbol, tilos.
12, Ha ket vagy tobb orszag olyan privat beszelgetest folytat a forumon, mely a tobbieket lathatoan zavarja, akkor elso korben meg kell probalni oket az uzenetekre terelni, amennyiben ez hatastalan, ugy a tobbseget zavaro, nyilvanos helyen folytatott privat beszelgetesekert figyelmeztetes utan az illeto orszagokat ki kell zarni.
13, Mastol kapott privat uzenetet senki nemasolhat ki a forumra, az eredeti felado beleegyezese nelkul. Amennyiben ez megis megtortenik, ugy azt az orszagot, amely bemasolta az uzenetet, fuggetlenul annak tartalmatol, ki kell tiltani.
14, Ervenyesuljon tovabba a normalis etikai ertekrend, valamint az Interneten altalanosan elfogadott netikett.
15, Mindezek folott allnak a Magyar Koztarsasag hatalyban levo torvenyei, melynek megszegeseert azonnali kitiltas jar. Ide tartozik elsosorban a ragalmazas, panikkeltes, hitelrontas.