Nekem most ilyen duruzsol a fülembe:
ASUS A7N8X-E Deluxe
AMD 3200+
2 GB RAM (Dual Channel 2*1024 Corsair)
206 GB HDD (160 GB 7200 + 46 GB 16000)
És ami a legfontosabb!
ABIT Siluro GeForce 4 Ti4200 Pro
Tudom, hogy ez egy régi kártya. Mindössze 64 MB DDR RAM van rajta... De hát azért vagyunk mérnök infósok, hogy agyonhúzzuk.

Az első szériából való, ami még kék lapra van integrálva, nem a pirosra.
Ez olyan stabil kártya, hogy én ilyet még nem láttam. 2003-ban 1 teljes évig nem volt rajta hűtés. Semmi baja. Elégett fölötte a tápegység (nem bírta at uningot

) minden elégett a gépben, mert a táp transzformátorai is kiégtek, és ráküldte a 220-at az alaplara. Az meg mindenre ami bele volt dugva...

Ami megmaradt, az a videokártya, és a 46 GB szerver vinyó.
Addig is cVidia mániás voltam, de innentől kezdve fejet is hajtok előttük. (Már csak a 3Dfx miatt is ugyebár...)
Ami még nagyon frankó videókártyából, az a Matrox.
Emlékszem, amikor a 16 MB-os 3Dfx Diamond Monster Voodoo II videokártyák voltak a menők, és a Matrox kidobta a Matrox G400 meg G450 kártyát, és még talán ugyanabban az évben a G800-at (ha jól emlékszem.. De az első kettő biztos) Hát azoknak olyan képi világa volt, hogy majdnem megrendült a Voodoo kártyámba vetett bizalmam.

Aztán megláttam a Half-Life-ot a Voodoo II-esen... És onnantól kezdve az én gépembe nem volt más, csak 3Dfx kártya. És ebből következik ugye, hogy sose lesz ATI kártyám, csak nVidia.
A haverom vett annak idején egy 9500 pro ATI-t, mert azt fel lehet húzni 9700-re. Fel lehet. Le is égett. Aztán vett egy 9600 Pro-t, mert abból meg lehet csinálni (forrasztással) 9800-ast. Megcsinálta. Le is égett 1 év múlva.
Én mindez idő alatt elvoltam a Ti4200-esemmel, a mai napig elvagyok vele...
Mindennel játszottam azóta, ami kijött szinte. HALO, Fable, Sniper Elite, Quake4, Resident Evil4, Oblivion, Call of Cthulhu - The Dark Corners of the Earth-ot, a neten játszottam WoW-ot, és LineAge2-t. Kipróbáltam a Half-Life2-t, és a FEAR-t, de azok nem jöttek be. (Nem a kártya miatt, elfutottak szépen, csak unalmasak voltak szerintem.)
Szóval sokáig éljen az nVidia! És persze az AMD!
Az intel egy valamiben jobb még, és az pedig a szerverpark építés. De már nem a procik miatt. Hanem a körítés meg a perifériák miatt.
De szerintem 2-3 év, és az AMD felzárkózik ott is.
Úgyhogy hajrá nVidia, és AMD!