|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

05-17-2010, 09:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Egy kérdés, bár lehet ez a "kerekes jószágok" témába kéne, hogy menjen. Az autó javítása, hogy történik most? A biztosító fizet, vagy Stohlra mutogat?
|
A törvények szerint a biztosítónak fizetnie kell. Ezt viszont behajthatja a Stohl-on.
|

05-17-2010, 10:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Olasz
A normális az lenne, ha fizetne a károsultnak (hisz azért fizeti a biztosítást) és majd ő perelné Stohlt a kifizetett összegért, mivel ittasan vezetett.
De sztem nálunk ez nem így működik.:S
|
Pedig pontosan így müködik  autónként ezekután a biztosító visszaperelhet 1,5millió forintott maximum

05-17-2010, 13:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Pedig pontosan így müködik  autónként ezekután a biztosító visszaperelhet 1,5millió forintott maximum
|
Jó hallani, hogy működik a dolog, sok rémtörténet kering biztosítókról.
Gondolom Buci elbukja a bónuszt...
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-17-2010, 13:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Gondolom Buci elbukja a bónuszt...
|
Szerintem nem is volt neki.. 
|

05-17-2010, 14:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Most van Kutyu a tévébe, akinek "van" tévéje nézze..
tv2
|
Itt is megtekinthető.
The Following 7 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

05-18-2010, 07:52
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos.
Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy.
Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm!
|

05-18-2010, 12:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos.
Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy.
Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm!
|
Köszönjük és átadtam.
|
|

05-18-2010, 21:53
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Nincs mit megköszönnöd, ez a legtermészetesebb dolog a világon (legalábbis számomra). Ha nem Pécsen laknék, megpróbálnék tevékenyen is segíteni, sajnos így nem megy. 
Pedig Isten látja lelkem, miután megnéztem a műsort, átvillant az agyamon, hogy kiveszek pár nap szabadságot, és felhúzok Pestre.
Kb 5 balesetem (bukás, csúszás, esés, stb) volt motorral, és volt egy karambolom is. Nem én voltam a hibás, én a saját sávomban mentem a motorral, és szembe jött egy Ford Mondeo a saját sávjában, és nagy ívben balja akart kanyarodni... Csak előbb kezdte el a műveletet, minthogy én kiértem volna a kereszteződésből, így frontális ütközés lett a vége.... Tizen akárhány éves lehettem (kb 16?), de én akkora sokkot kaptam ettől (nem is igazából attól, hogy elrepültem a motorral, és totál telelettem zúzódással, stb, hanem sokkal inkább attól, hogy ilyen kreténeknek jogosítványa van, mint pl a Fordosnak...), hogy majdnem fél évig nem mertem visszaülni a motoromra...
Szóval átvillant az agyamon, hogy ha csak 5 percre is, de elterelném a figyelmét, figyelmeteket róla.
Nekem akkor nem volt senki, aki beszélt volna ezekről, meg pátyolgatott volna, egyedül kellett feldolgoznom, ráadásul a Fordos bíróság elé vitte, be akarta bizonyítani, hogy én voltam a hibás, vicc, de nem sokon múlott neki, hogy sikerül...... Szóval totál átérzem azt, hogy nem elég a sokk, hogy bármelyikőtök meghalhatott volna, még a vétkesnek (és annak élettársának) állt feljebb, és még ők osztottak ki titeket...
Ettől függetlenül 1 hét múlva szabin leszek, amúgy is mennék pestre, amúgy is fontolgattam, hogy összefuthatnánk, ha van kedved, szívesen állok rendelkezésedre.
Ez a legeslegkevesebb, amit megtehetek!
Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-18-2010 at 21:57..
|

05-19-2010, 17:20
|
 |
Member
|
|
|
|
|
csabi, Debilke, Dus, J.Ati, Olasz, Pepa, Redback, RRRrrr, Rynok, Tsobi, vityu, Xeper |

05-25-2010, 12:00
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
|
|
Neves színészeket ránthat magával Stohl András. A Blikk információi szerint a rendőrség a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos nyomozás során olyan információk birtokába jutott, amely szerint az ominózus, május 8-i balesetet megelőző éjszakán két neves színművésszel szórakozott gyanúsítottjuk.
Egyiküket már meg is hallgatták. A gyanú szerint ők is „pusztították" a bódítószereket abban a belvárosi night clubban, ahonnét Stohl elindult autóval. Igaz, utólag az már nem rekonstruálható, hogy azon az éjszakán ők is fogyasztottak-e kábítószert, de a rendőröknek lehetőségük van eljárás alá vonni őket is, így akár rajtuk is elvégezhetnek drogtesztet.
Rendőrségi információ szerint a rendőrök már jártak abban a belvárosi szórakozóhelyen is, ahol a színész és kollégái, körülbelül hatan, együtt mulattak.
– Nem szeretnék tippeket adni az ügyben érintett dílereknek és fogyasztóknak, de a rendőrség feltett szándéka, hogy felgöngyölíti azt a vonalat, amely ellátta a színészt és környezetét kábítószerrel. Ennek keretében megvizsgáljuk a gyanúsított kapcsolatrendszerét, telefonos hívástörténetét, s ezekből ki fog rajzolódni egy az üggyel összefüggésbe hozható kör – fejtette ki egy illetékes rendőrtiszt, aki szerint nem kizárt, hogy további botrányt kavar majd a médiában, ha kiszivárog más, kábítószerrel összefüggésbe hozható prominens neve.
Úgy tudni, a nyomozók nem pihennek sokat, és kiemelt ügyként kezelik a május 8-án hajnalban történt közlekedési balesetet, amelyben Stohl András ittasan, s kábítószer befolyásoltság alatt két vétlen autóssal karambolozott frontálisan. Felmerült, hogy a szemtanúk elmondása szerint az ominózus éjszakán viselt ruházatát is elküldik egy szakértőnek, hogy kiderüljön, volt-e a zsebeiben kábítószer.
A gyanú szerint ugyanis Stohl azért kockáztatta a cserbenhagyást, vagyis azért hagyta ott a helyszínt és a sérülteket, mert talán egy még súlyosabb bűncselekményt próbált leplezni. Ez pedig lehetett akár engedély nélkül tartott fegyver, nagy mennyiségű kábítószer, vagy a véréből kimutatott kemény drog is.
(Blikk nyomán)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|