Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-17-2010, 09:53
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Egy kérdés, bár lehet ez a "kerekes jószágok" témába kéne, hogy menjen. Az autó javítása, hogy történik most? A biztosító fizet, vagy Stohlra mutogat?
A törvények szerint a biztosítónak fizetnie kell. Ezt viszont behajthatja a Stohl-on.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-17-2010, 10:56
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Olasz View Post
A normális az lenne, ha fizetne a károsultnak (hisz azért fizeti a biztosítást) és majd ő perelné Stohlt a kifizetett összegért, mivel ittasan vezetett.
De sztem nálunk ez nem így működik.:S
Pedig pontosan így müködik autónként ezekután a biztosító visszaperelhet 1,5millió forintott maximum

Reply With Quote
Old 05-17-2010, 13:02
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Pedig pontosan így müködik autónként ezekután a biztosító visszaperelhet 1,5millió forintott maximum
Jó hallani, hogy működik a dolog, sok rémtörténet kering biztosítókról.
Gondolom Buci elbukja a bónuszt...

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 05-17-2010, 13:31
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Gondolom Buci elbukja a bónuszt...
Szerintem nem is volt neki..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 05-17-2010, 14:02
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Most van Kutyu a tévébe, akinek "van" tévéje nézze..

tv2
Itt is megtekinthető.
The Following 7 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
Old 05-18-2010, 07:52
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos.
Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy.

Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm!
Reply With Quote
Old 05-18-2010, 12:54
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos.
Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy.

Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm!
Köszönjük és átadtam.

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 05-18-2010, 21:53
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Nincs mit megköszönnöd, ez a legtermészetesebb dolog a világon (legalábbis számomra). Ha nem Pécsen laknék, megpróbálnék tevékenyen is segíteni, sajnos így nem megy.
Pedig Isten látja lelkem, miután megnéztem a műsort, átvillant az agyamon, hogy kiveszek pár nap szabadságot, és felhúzok Pestre.
Kb 5 balesetem (bukás, csúszás, esés, stb) volt motorral, és volt egy karambolom is. Nem én voltam a hibás, én a saját sávomban mentem a motorral, és szembe jött egy Ford Mondeo a saját sávjában, és nagy ívben balja akart kanyarodni... Csak előbb kezdte el a műveletet, minthogy én kiértem volna a kereszteződésből, így frontális ütközés lett a vége.... Tizen akárhány éves lehettem (kb 16?), de én akkora sokkot kaptam ettől (nem is igazából attól, hogy elrepültem a motorral, és totál telelettem zúzódással, stb, hanem sokkal inkább attól, hogy ilyen kreténeknek jogosítványa van, mint pl a Fordosnak...), hogy majdnem fél évig nem mertem visszaülni a motoromra...
Szóval átvillant az agyamon, hogy ha csak 5 percre is, de elterelném a figyelmét, figyelmeteket róla.
Nekem akkor nem volt senki, aki beszélt volna ezekről, meg pátyolgatott volna, egyedül kellett feldolgoznom, ráadásul a Fordos bíróság elé vitte, be akarta bizonyítani, hogy én voltam a hibás, vicc, de nem sokon múlott neki, hogy sikerül...... Szóval totál átérzem azt, hogy nem elég a sokk, hogy bármelyikőtök meghalhatott volna, még a vétkesnek (és annak élettársának) állt feljebb, és még ők osztottak ki titeket...
Ettől függetlenül 1 hét múlva szabin leszek, amúgy is mennék pestre, amúgy is fontolgattam, hogy összefuthatnánk, ha van kedved, szívesen állok rendelkezésedre.
Ez a legeslegkevesebb, amit megtehetek!

Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-18-2010 at 21:57..
Reply With Quote
Old 05-19-2010, 17:20
Kutyuleee's Avatar
Member

LOL

Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 05-25-2010, 12:00
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%

Neves színészeket ránthat magával Stohl András. A Blikk információi szerint a rendőrség a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos nyomozás során olyan információk birtokába jutott, amely szerint az ominózus, május 8-i balesetet megelőző éjszakán két neves színművésszel szórakozott gyanúsítottjuk.

Egyiküket már meg is hallgatták. A gyanú szerint ők is „pusztították" a bódítószereket abban a belvárosi night clubban, ahonnét Stohl elindult autóval. Igaz, utólag az már nem rekonstruálható, hogy azon az éjszakán ők is fogyasztottak-e kábítószert, de a rendőröknek lehetőségük van eljárás alá vonni őket is, így akár rajtuk is elvégezhetnek drogtesztet.
Rendőrségi információ szerint a rendőrök már jártak abban a belvárosi szórakozóhelyen is, ahol a színész és kollégái, körülbelül hatan, együtt mulattak.
– Nem szeretnék tippeket adni az ügyben érintett dílereknek és fogyasztóknak, de a rendőrség feltett szándéka, hogy felgöngyölíti azt a vonalat, amely ellátta a színészt és környezetét kábítószerrel. Ennek keretében megvizsgáljuk a gyanúsított kapcsolatrendszerét, telefonos hívástörténetét, s ezekből ki fog rajzolódni egy az üggyel összefüggésbe hozható kör – fejtette ki egy illetékes rendőrtiszt, aki szerint nem kizárt, hogy további botrányt kavar majd a médiában, ha kiszivárog más, kábítószerrel összefüggésbe hozható prominens neve.
Úgy tudni, a nyomozók nem pihennek sokat, és kiemelt ügyként kezelik a május 8-án hajnalban történt közlekedési balesetet, amelyben Stohl András ittasan, s kábítószer befolyásoltság alatt két vétlen autóssal karambolozott frontálisan. Felmerült, hogy a szemtanúk elmondása szerint az ominózus éjszakán viselt ruházatát is elküldik egy szakértőnek, hogy kiderüljön, volt-e a zsebeiben kábítószer.
A gyanú szerint ugyanis Stohl azért kockáztatta a cserbenhagyást, vagyis azért hagyta ott a helyszínt és a sérülteket, mert talán egy még súlyosabb bűncselekményt próbált leplezni. Ez pedig lehetett akár engedély nélkül tartott fegyver, nagy mennyiségű kábítószer, vagy a véréből kimutatott kemény drog is.
(Blikk nyomán)

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules