|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-20-2006, 10:35
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
[quote=Kisbér]Ha VIP az illető, akkor csesztetheted a gnómot, ha jól van beállítva a helytartó, mindig lesz rajta könyvtárkulcs
no látod mindenki ezt hiszi  pedig ha megtalálod azt az idöszakot mikor nem tud gépnél lenni akkor nincs nehéz dolgod csak a variait kell leszedni és nem fogja tudni felrakni a lényeg hogy hadi gnom legyen mert annyi varit tart hogy a varikat feltudja rakni nem kell az összeset leszedni elég 10-15%át a varijainak leszedni és már nemfogja tudni felrakni  a könyvtár kulcsott és kb 5kör pontossággal kilehet számolni mikor rakja a helytartó a faji varit de ez már maradjon az én titkom hogy hogy  ))
|

04-20-2006, 10:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
no látod mindenki ezt hiszi  pedig ha megtalálod azt az idöszakot mikor nem tud gépnél lenni akkor nincs nehéz dolgod csak a variait kell leszedni és nem fogja tudni felrakni a lényeg hogy hadi gnom legyen mert annyi varit tart hogy a varikat feltudja rakni nem kell az összeset leszedni elég 10-15%át a varijainak leszedni és már nemfogja tudni felrakni  a könyvtár kulcsott és kb 5kör pontossággal kilehet számolni mikor rakja a helytartó a faji varit de ez már maradjon az én titkom hogy hogy  ))
|
Jó, nem vitatkozom..
Csak 1 dolgot teszek hozzá:
A könyvtárkulcsot 2 körönként teszi a helytartó nálam, ha gnómot játszom 
Ha gépnél vagyok, felteszem én több körre és addig nem fogyasztja a készültséget, amíg online vagyok...
Annyi varit meg nem tudsz legyilkolni, hogy 2-3 körre ne tudja feltenni a helytartó a kulcsot...
Üdv,
Kisbér
|

04-20-2006, 10:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jó, nem vitatkozom..
Csak 1 dolgot teszek hozzá:
A könyvtárkulcsot 2 körönként teszi a helytartó nálam, ha gnómot játszom 
Ha gépnél vagyok, felteszem én több körre és addig nem fogyasztja a készültséget, amíg online vagyok...
Annyi varit meg nem tudsz legyilkolni, hogy 2-3 körre ne tudja feltenni a helytartó a kulcsot...
|
Persze az még hozzátartozik, hogy a "leszedővarik" 90% üzemelhetnek, a kulcs meg elmehet 50%-ig is... (mielőtt azt mondanád, hogy körönként raksz rá szárazat vihart, elhasználva a készültségét)
|

04-20-2006, 11:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért nem az automatikus védelem minél hamarabbi bekapcsolását javasoltam én, mert az szerintem nem oldja meg a dolgot... egy jó tolis ilyen esetben egyszerűen csak azt csinálja, hogy 2x lop, vár 1 kört, és lop megint 2x... és ez egy térkapu 10 köre alatt igencsak ott lesz a 7 lopásnál, amivel gyakorlatilag ugyanúgy kicsinálja az orit, csak nagyon kicsit lassabban...
Amúgy az én teki lopásos táblázatom nem végleges, természetesen ha van valakinek hozzá ötlete, akkor megírhatja!
Amúgy én ha a teki lopás korlátozás be lenne vezetve, akkor 1 dolgot csinálnék még... megváltoztatnám azt a szabályt, hogy ha a tolvaj és a célpont között van 10e pont különbség, akkor nem tudsz semmit lopni és ezt szintenként lebontottra változtatnám... mert 10e pont különbség óriási az 5-en, de szinte semmi a 2-on, vagy az 1/a-ban...
Az óriásnak azért nem piszkálnám amúgy a sziesztáját, mert csak annyi változna, hogy ugyanúgy sokáig tartana szétszedni teki lopással, mint ahogy most is sokáig tart (tehát pont ezért nem igazán befolyásolja a dolgot, hogy most 40 tekit, vagy 20-at lehet csak ellopni tőle)...
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 11:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Azért nem az automatikus védelem minél hamarabbi bekapcsolását javasoltam én, mert az szerintem nem oldja meg a dolgot... egy jó tolis ilyen esetben egyszerűen csak azt csinálja, hogy 2x lop, vár 1 kört, és lop megint 2x... és ez egy térkapu 10 köre alatt igencsak ott lesz a 7 lopásnál, amivel gyakorlatilag ugyanúgy kicsinálja az orit, csak nagyon kicsit lassabban...
|
És mi van akkor, ha csak úgy tudsz bemenni az adott illetőhöz, ha leszeded a készültségét?
Akkor csak 1 dobásod van.
Vagy látod, hogy nem megy rajta a tisztánlátás, és 3mp alatt lehúzod a tekijét, de lehet, hogy fél perccel később felteszi, és máris koppantál...
Szóval ez a 2 lopás 1 pihenő, megint 2 lopás 1 pihenő jó, de csak gnómok ellen, és házgyújtáskor 
|

04-20-2006, 11:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
És mi van akkor, ha csak úgy tudsz bemenni az adott illetőhöz, ha leszeded a készültségét?
Akkor csak 1 dobásod van.
Vagy látod, hogy nem megy rajta a tisztánlátás, és 3mp alatt lehúzod a tekijét, de lehet, hogy fél perccel később felteszi, és máris koppantál...
Szóval ez a 2 lopás 1 pihenő, megint 2 lopás 1 pihenő jó, de csak gnómok ellen, és házgyújtáskor 
|
Pont itt a lényeg...  A módszernek általánosnak kell lennie!
Akihez csak egyszer férsz be, vagy csak akkor ha nincs rajta a tiszta, annak amúgy sem csinálnál maradandót most se a teki lopással, tehát őt ez a dolog nem érinti... míg az, akihez tiszta nélkül beférsz 8x annak az oriját gyakorlatilag gajjra tudod vágni 3mp alatt és onnantól kezdve nem menti meg a tiszta sem, hisz kb pont annyival fogod csökkenteni a toli tekijeinek a számát... és ha nincsenek milliárdjai, akkor bukta is a party-t... de ebbe szerintem felesleges mélyebben belemászni, mert akkor eljutunk oda, hogy ki hogy szeret játszani, mf-ként, vagy szöviként, a szöviben milyen felállással és, hogy ő hú de legyőzhetetlen, vagy meglophatatlan, esetleg mennyire életképtelen és ez nem cél... 
Tehát mint írtam általánosságban kell védeni az orikat, minimálisan véve figyelembe csak a szélsőséges eseteket (hisz azért szélsőségesek, mert ritkán fordul elő, hisz ha mindenki ezt csinálná, máris nem lenne szélsőség, hanem az lenne az átlag).
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 11:35
|
Member
|
|
|
|
"Szerintem a legjobb felállás egy szöviben 2 varis, 2 tolis."
az 5. szinten, ha komoly szövivel harcolunk, már alapból 15% tekivel számolok az orkkal (ott van a +30% és a tábornok bónusz is akár). kérdezem én, mit tud csinálni 2 vari+2 toli 1 vari+3 hadi ellen?
nekem határozottan nem tetszik ez az ötlet, hogy csökkentsük a tekercsek jelentőségét.
|

04-20-2006, 11:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az 5. szinten, ha komoly szövivel harcolunk, már alapból 15% tekivel számolok az orkkal (ott van a +30% és a tábornok bónusz is akár). kérdezem én, mit tud csinálni 2 vari+2 toli 1 vari+3 hadi ellen?
nekem határozottan nem tetszik ez az ötlet, hogy csökkentsük a tekercsek jelentőségét.
|
Itt nem a tekercsek jelentőségének csökkentéséről van szó, hanem azok ellopásáról... ha tényleg jó szöviket nézel, akkor a 2 vari + 2 toli ugyanazt fogja csinálni amit most... lop, varizik, aztán szépen leverik őket hekire, vagy mészárlásra... de mint mondtam, itt most NE a különböző szövi felállásokról beszéljünk, mert akkor fel lehet tenni a kérdést, hogy a 2 vari + 2 toli mit csinál egy másik ugyanilyen szövi ellen, vagy mit csinál egy 1 óriás + 3 gnóm felállás ellen, akik hadis tolis orik és még sorolhatnánk a különböző változatokat...
És születnek emberek.
|

04-20-2006, 11:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Természetesen ne extrém dolgokat említs  Mert az 5. szinten nem túl hatékony az égetés pl 
Megaztán A-ban sem túl jó a 2 varis 2 tolis szövi 
Szóval ezt általánosságban írtam, és hogy én így szeretem a szövimet összerakni
Nem a tekercsek jelentőségét kell csökkenteni, hanem arra is kitalálni valamilyen autóvédelmet, ami aktiválódna ha sok tekit viszel...
Pl szar dolog az is, baromi sokat loptál tőle tekercset, és %-ra pontosan ki tudod számolni, hogy mennyi tekercsbónusza van az adott ellenfélnek!
|

04-20-2006, 11:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem pedig nagyon jó ötlet ....na persze csak egy kis mértékéű csökkentéssel értek egyet. Így megmaradna a tolisnak is a lopás élménye és az áldozat sem kerül rögtön a padlóra.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|