|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-12-2008, 11:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
Le vagyok szavazva 
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze 
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára 
|
Nekem amikor bejott az mnt- volt olyan csopi ahol a korulottem levo orikkal mind volt mnt-m mi valahol fent voltunk es lefele asszem nagyjabol 100 orival volt mnt-.. nem tudom hany kor volt de ugy emlekszem ilyen 10-12 korre levokkel meg volt elvileg megtehettem volna, hogy nulla semmim van.. megis volt valamim..  az a-ban voltam ugy elffel hogy nem volt bent semmi es a vari se volt fent  1szer kaptam sereget amig ilyen voltam es foldet vitt.. utanna irt levelet, hogy nem tudja bátor vagy botor dolog-e.. hisz az elhullottakbol latta hogy nem volt semmim..
szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok..
szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke  amennyiben nem verikel  vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg..
ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn  ugye Szilveszter?    
|

04-12-2008, 12:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
Hold. én A-t mondtam. lent télleg nem fog sikerülni, 300fölé jutnod 
|
A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem  Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék 
|

04-12-2008, 12:56
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Anarchban megy bármennyi hekin is ha muszáj, máshol csak mnt hegyekkel tudom elképzelni, de rólam szinte mindenki tudja hogy híresen mnt ellenes vagyok :]]
Tehát mnt- hegyek és szerencse...így igen, így mehet ;]] De már ezt is sokszor leirtam, Druida nem értek egyet veled és punktum :]] Nem is fogok :ĐĐ Részemről le is zárom, innentől avas vita :]] Úgyse tudjuk meggyőzni egymást :]]
|

04-12-2008, 13:01
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem  Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék 
|
Így van. Nem az Aról szól a topik. Benji megkérdezhetem hogy saját személyes tapasztalat nélkül hogy tudsz stratégiát felállítani az A-ra? 
Nekem nem menne asszem :O :$
Én nem akarlak megbántani, de néha úgy érzem Benji h kezdesz átesni a ló túloldalára...
Na de nekem aztán 8 :]] Játsz full barakk nélkül, megnézem hogy jutsz majd fel A-ba :]]
Vagy játsz majd Aban barakk nélkül, meglátjuk... ;]]
Én most kipróbálom, sztem nekem sem fog menni Benji ;]]
Last edited by N.a.t.; 04-12-2008 at 13:06..
|

04-25-2008, 12:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Szerintem hadsereg nélkül csak úgy lehet boldogulni ha mindenkivel megnemtámadási
szerződésed vagy szövetséged van.
|

04-25-2008, 23:06
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? 
|

04-25-2008, 23:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? 
|
Hmm... igazad van.De egyezzünk meg abban hogy 2 körig még biztonságban is vagy.De 2 kör után már nem egy életbiztositás   
|

04-26-2008, 14:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Ez igaz.Sereg nélkül unalmas és tényleg nem életbiztosítás.
|

04-27-2008, 11:38
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
elffel sereg meg minden nélkül ?  legkerályosabb  Fantomseregre se kell rúnát pazarolnod  DDDD
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

04-27-2008, 11:41
|
 |
Member
|
|
|
|
varijai és tolijai azért vannak nem? 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|