|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
View Poll Results: Szerinted jó az anarch???
|
igen
|

|
60 |
51.28% |
nem
|

|
27 |
23.08% |
tartózkodok, nem tudom
|

|
33 |
28.21% |

05-10-2006, 21:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én figyellek egy ideje, kb két hete ez a vesszőparipád  Még a végén beállsz a francia idegenlégióba, hogy ne elítsek konkrétumokat 
|

05-10-2006, 21:17
|
Member
|
|
|
|
Igen,ez a vesszőparipám,mert sztem elrontja a játékélményt a "fórumos nem bánt fórumost" dolog.
Persze felfogás kérdése az egész 
Van,aki így gondolkodik,van aki máshogy 
|

05-10-2006, 22:44
|
Member
|
|
|
|
Mondjuk ezzel meg az a bajom hogy szívesen harcolnék én forumossal ha egyenlőek lennének a feltételek. Dehát mondjuk ha veled harcolnék vagy Lopival, esetleg Spokkal akkor max 1hétre elég tartalékom lenne, másoknak meg nincs annyi orija vagy nem akar harcolni vagy nem ott vannak orijai....
Pedig jó lenne már felmérnem vmikor hogy mennyit tudok
ajd nyáron talán többen leszünk addigra leszek lejjebb is 
|

05-10-2006, 22:48
|
Member
|
|
|
|
Nem véletlenül nem harcolok már hónapok óta az Y-ban 
Egyrészt mert baromi lusta vagyok  )
Másrészt meg nem sok értelme lenne,a sok pénzem miatt.
Én már kiöregedtem a harcos korból,bőven megfelel a tamagocsi,a termelőkkel való haladgatás,piaccal való szórakozás 
Amúgy a feltételek sosem egyenlőek 
|

05-10-2006, 22:51
|
Member
|
|
|
|
Jó de azért lehetnek -mondjuk ugy- közel azonosak. Mondjuk gondolkodtam hogy ugy harcolni haverokkal hogy lezsírozunk bizonyos induló pozíciókat aztán durr bele, ha haver talán nem ver át
Jah emléxem mikor harcoltál Yban utoljára... 
|

05-10-2006, 22:53
|
Member
|
|
|
|
ööö én nem emléxem,mesélj csak 
Utoljára akkor harcoltam amúgy komolyabban,mikor még a fenti rész nem volt kialakulva,a határok,ilyesmik,és nem voltak táporijaim.
|

05-10-2006, 22:56
|
Member
|
|
|
|
És az csak honapokkal ezelőtt volt?
Azt hittem rég trónolsz ott fenn de tényleg.
Én arra gondoltam amikor utoljára sürgős volt felvinni orikat a M miatt és akkor énis benne voltam a szórásan mint oly sokan  bár az nem harc volt hanem hentelés / ez nem jó szó csak nem találtam ideillőt.../
Bár abból is tanultam. De pl a legtöbbett akkor tanultam amikor Goni vert szét, azóta sztem kétszer annyit tudok a harcról. 
|

05-10-2006, 22:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arden
na nézzük...
ha anarchos fórumon keres vki normálos szövit,orit,stb,akkor azt általában ugyanígy kitiltják mint ha ezt normálban tette volna.
az áthelyezett orik ütése pedig csak 800 heki fölött van, mert ott már főleg termelők vannak,azt pedig nem engedhetjük hogy egy áthelyezett magas hekijű ori csapdosni kezdjen ott.
én így vélem.
|
 szerintem te már nagyon jól tudod,hogy ki vagyok (mert ezen egyszer már vitatkoztunk),és ez az állításod ugyanúgy nem fedi a valóságot,mint az egyenlő elbírálásra vonatkozó,amit a fórumetikett betartására írtál nekem...A kurva anyádért adtatok fórumosnak 5 kört,a majmokért áthelyezettnek 168-at és mellé írásjogot...  amit idecitáltam,nem az ujjamból szoptam hidd el,valóban fórumon olvastam...ha a türelmemből telik esetleg a következő hasonlót ha elolvasom,bemásolom neked,csak hogy szembesülj vele...de szerintem ha vennéd a fáradtságot,neked lenne lehetőséged visszakeresni(bár lehet,nagy butaságot mondtam,mert gőzöm sincs,meddig nézhető vissza a fórum tartalma)
|

05-10-2006, 23:01
|
Member
|
|
|
|
őő ezért pl innen tiltanálak ki...
De mondjuk gondold azt hog az anarh egy oritemető és a fránya forumosokat kettős mércével mérik 
|

05-10-2006, 23:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
bocsánatot kérek a figyelmetlenségért...a vitám AUUUMODIval volt,nem ARDENnel...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|