Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
Eddig lehetett, most már ne lehessen. 4 7.69%
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek. 21 40.38%
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek. 27 51.92%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-11-2007, 14:04
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Azert az kijelenthető hogy aki jól játszik az mondjuk nem 500 hekin lép fel a 3G be.

Leget elsiklottam felette, de ha van minimumheki akkor hogy tundék kevesebben lépni???Még ha akarok is
A minimum a lépés feltétele, de lépés után lehet kevesebbed.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-11-2007, 14:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Azert az kijelenthető hogy aki jól játszik az mondjuk nem 500 hekin lép fel a 3G be.

Leget elsiklottam felette, de ha van minimumheki akkor hogy tundék kevesebben lépni???Még ha akarok is

Minimumhekitől tudsz lépni 1 hekivel is akár. A lépés pillanatában kell meglegyen a földed, azt nem kötelező magaddal vinni következő szintre.
Old 12-11-2007, 14:07
Alba Alba is offline
Member

Akkor viszont nem hiszem hogy hasonló erősségüek közé lépek valahogy ezt kétlem amit Reni mondd.

Nehezen hiszem hogy mondjuk a 2B ben 1000 hekin jobb az játékosok vannak mint 2000 en. Ezzel nem mondom hogy nincsenk ott jók csak biztos sok levert ori is van ott vagy akiknek nincsenek tartalékaik.

De ez csak tipp
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 14:08
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Es olyanok közé kerül akiket lehet hogy levertek. Majd a védelem utan kap a csoprto alja még1 pofont a fellépőktől.
Vagy vki kiszúrja, hogy "némá az a topos ori most lépett, és csak 500hekire, menjünk és csapoljuk le a vagyonát, meg a földjét..."
Próbáljatok meg elvonatkoztatni az 1fullos szövitől. mivan ha egy hasonlóan erős de ép szar helyzetben lévő szövit ütöttek le elötte, aki pár nap múlva simán utánuk mehetne és visszavághatna, ha lenne fölös 1mrdja hogy négyen újraépitsenek. Sztem ez inkább pörgetné a játékot, mintsem hátráltatná. sztem 1-2hónap múlva 30-40%al növekednének a csaták a csoportokban, és a top határ is lejjebb húzodna. Aki nem akar csatázgatni az lép max hekihez közel ahogy eddig is tette.
Az új csoport nem arról szól, hogy akkor minden más, és csakis vadiúj ellenfelek lesznek. Új körülmények, erőviszonyok lesznek, De soha nem jelentette azt,hogy nem kerülhetnél újra ellentétben egy szövivel régebbi sérelemért az elöző szintről. vagy nem üthet le ugyanaz az ori.

Ennyi erővel ha valaki újrázik akkor arra a hekire kerüljön ahol volt, és ne a lépéskorira, mert milyen csúnya dolog az,hogy esetleg ugyanazt az orit üti le akit 1k körrel azelött???
Gyerekek létezik diplomácia is. Én nem hiszem el,hogy egy ilyen ütőgép szövit nem lehet megkérni arra, hogy most éppenséggel ne rajtatok menjen át, mert előzőleg nagyon csúnyán levertek, és még mindig a sebbeiteket nyalogatjátok.
Vagy elmentek szabira amig átveri magát fölöttetek...

Reply With Quote
Old 12-11-2007, 14:09
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:

Nem siklottál el, csak a minimumheki ezt csak annyiban befolyásolja, hogyha nincs meg, nem tudsz lépni
Viszont ha megvan és visszabontasz/visszaépítesz, akkor lépés után az az ori 500hekin fog létezni
Viszont lépés előtt meg megvolt mondjuk 1500hekis

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 14:12
Alba Alba is offline
Member

Ezzel sem értek egyet Kutyulee.

Én vagyok 200 hekin lelépek 500 ra.Sose veszik el a lovem nem tartom magamnál es mf ként nem is lépnék oda. Ezt zömme lszövik hasznánlnák ki.
Az meg hoyg csökken a csoportok hekiszáma szerintem nagyon rossz dolog. Sokan szertnének max on lépni de számos csopit lehetne mutatni ahol utögetéssel alig lehet oda elérni mert sok a sazbis inaktiv ori. Ezzel meg megjobban csökkene a topos orik száma.
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 14:16
Reni Reni is offline
Member

Egy levert orival, aki nem kihívás úgysem fogsz játszani, én legalábbis tuti nem rúgok olyanba akinek amúgy is baja van ... de nem kell jönni folyton ezzel a levert szegény orival, mert ilyenek mindenhol vannak, ahogy 500, úgy 1000 hekin is, őket max végigföldeli a csopi, vagy moráloznak rajta .. teljesen mindegy hány hekin van.
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 14:19
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Ezzel sem értek egyet Kutyulee.

Én vagyok 200 hekin lelépek 500 ra.Sose veszik el a lovem nem tartom magamnál es mf ként nem is lépnék oda. Ezt zömme lszövik hasznánlnák ki.
Az meg hoyg csökken a csoportok hekiszáma szerintem nagyon rossz dolog. Sokan szertnének max on lépni de számos csopit lehetne mutatni ahol utögetéssel alig lehet oda elérni mert sok a sazbis inaktiv ori. Ezzel meg megjobban csökkene a topos orik száma.
a száma miért csökkenne??? a top30 az mindig top 30 lényegtelen hogy 1500hekivel, vagy 500al lépek a csoportba, pontosan ugyanannyi top hely lesz.
vagy ha a magasan lévő topra gondolsz, akkor nem értem hogy jön ide. lépés után ígyse ugyse lesz 3-4k hekin fent, szal onnantól csak egy sima átlagos gazdag ori aki lehet 1100hekin, de lehet 450-en...

Amúgy máshogy látom a dolgot. azzal hogy az ütőgép szövik lentebbre tudnak lépni, pont hogy többet tudnak a top tetejénél lévő orik fedezgetni, mert kevésbé b*gatják őket...

Last edited by Kutyuleee; 12-11-2007 at 14:21..
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 18:37
Alba Alba is offline
Member

A játék lényegét valahoyg máshoyg közelítem én meg. Abban látom hogy csoportról csoprtra haladva egyre magasabban egyre jobb játékkal törjek az első ehly felé. Nem hogy hátrafelé haladjak.

Nem a top száma csökken hanem a magas hekijű országok száma. És itt a normális orikat értem nem azokat akik földetkapva mentek fel. Aki fedezve ment tegye bár nem értem miert mert drága nagyon egy idő után.
Reply With Quote
Old 12-11-2007, 20:58
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Longevity: 90%

Szavaztam es Ati intesere meg is indoklom roviden:

Aki nem akar a max hekivel lepni az ne menjen fel max hekire!
Aki felment max hekire es kevesebb hekin akar lenni a kovetkezo szinten az a meggondolatlansagaert fizessen meg! Vagyis tegye csak szepen epites ala azt a hekiszamot amit vesziteni akar... ha persze a koltseget felszamolta es meg mindig megeri neki... (Eppen a koltsege miatt szerintem nem fog senki az 1/A-ban lepni 1k hekire 2k-rol...)

Az olyan kiscsopikban mint ahol en jatszom (roman verzio) ott egyaltalan nem segit rajtunk az h leadjanak ingyen foldet... akinek kell ez a luxus az fizessen erte!

Most meg a max hekit is nehezebb osszeszedni mint eddig es megtobb JKSZ lesz eppen ezert Ati... erre nem gondoltatok?
Eddig 1 szovi eleg volt h 4 ori szepen fenebb es fenebb keruljon ugy h a legnagyobb hekiszammal rendelkezo ori bontott 4. helyre... most mar ha felersz az elso helyekre akkor a 4 tagu szovi ezt nem tudja megcsinalni...

Most erre meg ha tetozzuk ezt az opciot is h ingyen... akkor meg jobban esni fog a max heki csopikon belul...

Velemenyen elmondtam es nem is roviden ahogy igertem... Bocsi

Igazsag az h egyaltalan nem tamogatom es az 1.-re szavaztam volna de ha mar van olyan aki hasznalni akarja akkor legyen de fizessen erte!

Last edited by ErdelyMagyaria; 12-11-2007 at 21:02..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules