|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-22-2007, 17:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
ha többen is mondjuk hátha elhiszi  D
|

08-22-2007, 18:38
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
pls a pirossal jelölt részeket hogyan is gondolod?
a törpe tartson full íjat, sok tolit és sok varit?
az ember is tartson full íjat, sok tolit és sok varit?
és ez mikor homogén egyfajú szövi??????
nah lehet h én vagyok a hülye, vagy csak nem vagyok ehez alég pszichopata, de én nem értem
(amúgy ha pszichapata vagy akkor ne hóddal jáccál, hanme menny a kórházba, hid el ez nem tesz jót neked)
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Kedves Andrew, ne szívd mellre. Ha van kedved 4 varis óriás szövihez csak szólj nekem, szívesen beveszlek.
Csak a rengetés ad erőt.
|
kedves csofika
amit írtam: le se reagálod, h azt hgyan gondoltad?
vagy időközben rájöttél h totális baromság?
vagy csak a rossz idegállapotod miatt nem tudsz mindenre kiterjedő figyelemmel olvasni?
|

08-22-2007, 19:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Mert ahol csofi ott terem, földrengés van végtelen.    Sztem a legjobb felállás a 3 toli 1 vari. V legalábbis nekem ez jön be legjobban.
|

08-22-2007, 19:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Mert ahol csofi ott terem, földrengés van végtelen.    Sztem a legjobb felállás a 3 toli 1 vari. V legalábbis nekem ez jön be legjobban.
|
szerintem meg így lehet a legtöbb haragost szerzni, akik a felépülés után kitömve akarnak látni  
|

08-23-2007, 08:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem normál csoportban egy kezdő szövetségnek teljesen jó a 4 óriás. A szieszta nagyo nerős faji varázslat, sok sok védelmet ad, nem tudnak nagyon levarázsolni titeket, és lopni is baromi nehéz tőletek értékes dolgokat. (Tudománytekercseket.)
A 3 hadi óriás/vándor + 1 óriás/tudós szerintem nagyon jó kezdő szövi.
Ha mindenkiben csak elitek vannak, hihetetlen nagy ütőerőt tudtok összehozni 200 hekin, és azért az elitek igencsak jók védelemnek is. A szövisegítséggel nagyon deffenzív magatartást is tudtok tanusítani.
Ha bevállalósabbak vagytok:
4 óriás/túlélő hadi sem rossz. Ott akkora ütőerőtök van, hogy effektíve nincs szükség gömbre... Mindenkihez bementek 200 hekin. De feljebb is... (Itt is full elitet javaslok)
Ha MÉG bevállalósabbak vagytok, akkor 4 óriás/harcos hadi. Csak lovakkal! Hát azzal lehet csapkodni rendesen, és a faji vari azokat is nagyon bevédi.
Ezek rizikósabbak, de szépen (gyorsan) lehet felfelé haladni a pontlistán.
Szóval szerintem seimán be lehet vállalni 4 óriást.
Sőt, még a 2 óriás/vándor hadi + 2 óriás/tudós hadi-vari is egy müködőképes, elképzelhető felállás.
Sok sikert. 
|

08-23-2007, 09:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
A 3 hadi óriás/vándor + 1 óriás/tudós szerintem nagyon jó kezdő szövi.
Ha mindenkiben csak elitek vannak, hihetetlen nagy ütőerőt tudtok összehozni 200 hekin, és azért az elitek igencsak jók védelemnek is. A szövisegítséggel nagyon deffenzív magatartást is tudtok tanusítani.
|
ha a hadisok vándorok akkor már a varázslónak is hadi/varinak és vándornak kell lennie, úgy a hatásos!
másrészt full elittel csak egy nagyon jól akciózó teljesen összeszokot online szövinek éri meg lennie(általában azért egy kezdő szövi nem ilyen) v 5.szinten, de annak is csak az alján. egy kezdő szövinek sokkal jobb ha tornyosíj/elit(védelemre úgyis otthon hagynának némi elitet, ennek a fele íj lesz és be a toronyba, a védelme nagyobb lesz, a támadóereje nem csökken)
|

08-23-2007, 10:07
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem a vari mindenképp legyen tudós a 45% variteki miatt...
Vándor nem kell neki, gömbölni tud messzebb is.
Viszont igazad van. A varisba ezesetben inkább ONLY íj+torony kell, hogy ne hátráltassa 1 körrel a támadásokat.
(én azért írtam úgy, hgoy full elites a vari is, emrt én ki szoktam kapcsolni az ótiás tudós varival a szövisegítséget, így en mtudják elhúzni az eliteket, és nem hátráltatja a vándorokat, viszont tud önállló, egyéni akcióba kezdeni (ergó egyedül támadni üres vagy kitámadott orikat)
De igazad van, ezzel teljesen kezdők ne kísérletezzenek.
Legyen 3 óriás vándor fullhadi + 1 óriás tudós betoníjas fullvari.

|

08-23-2007, 14:41
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Akkor már legyen inkább négy ember toli, akik piromániás kedvükben addíg gyújtanak, amíg porrá ég minden. Hiába építgetsz, ahogy kinő a fű, azt is felgyújtják.
Szóval, mint már korábban mondottam 4 ori-vari is ari, meg 4 toli-ember ori is ari, egyik gyújt, másik renget.
Ki lehet választani ki-mit szeret.
|

08-23-2007, 14:42
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Akkor már legyen inkább négy ember toli, akik piromániás kedvükben addíg gyújtanak, amíg porrá ég minden. Hiába építgetsz, ahogy kinő a fű, azt is felgyújtják.
Szóval, mint már korábban mondottam 4 ori-vari is ari, meg 4 toli-ember ori is ari, egyik gyújt, másik renget.
|
4 ember toli rendel    4 óriás hadival szembe    mészárlás rulllllllezzzzzzzzzzzz
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-23-2007, 14:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Mi lesz a következő okosságod? 4 törpe kereskedő, akik agyontermelik a csoportot?   
Last edited by Andrew; 08-23-2007 at 14:45..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|