|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-10-2007, 13:41
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Amikor indítottam a topicot, akkor hallottam 2 újonnan alakult 1 személyes klánról, akiket bevertek. Nem porig zúzták, csak símán klántámadással beverték őket védelem alatt.
Úgy gondolom, igazságtalan a frissen fellépő új klánokkal szemben, hogy hátrányba vannak a régi klánokhoz képest. Az a hátrány, hogy nem piacozhatnak. Persze, fel lehet készülni erre a hátrányra, át lehet vészelni ezt az első időszakot, régebben sokkal nagyobb hátrányt is átvészeltünk, de ha a hátrányt meg lehet szüntetni, akkor miért ne szüntetnénk meg.
Ez a hátrány megszüntethető, ha a klán is kap védelmet, ha minden tagja védett. A hátrány úgy is megszüntethető, ha nincs védelem, de az első körváltás után (amikor az el nem férő cuccok elmennek) lehet piacozni.
(a 7 kör védelem és 7 kör után piacozás nem jó, mert klánnal 7 kör alatt is beüthető)
Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg, de nem szeretem, ha könnyen kiküszöbölhető igazságtalanság van a játékban.
|
Talán a piacos megoldás lenne a legjobb. Kevesebb hiéna ugrana mert vissza lehet ütni...
|

06-10-2007, 15:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Talán a piacos megoldás lenne a legjobb. Kevesebb hiéna ugrana mert vissza lehet ütni...
|
Nem nagyon akarok beleszólni, de szerintetek mennyi az esélye, hogy miután nemrég 24körre lett emelve a védelem, ez a javaslat bekerüljön?
|

06-10-2007, 15:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nem nagyon akarok beleszólni, de szerintetek mennyi az esélye, hogy miután nemrég 24körre lett emelve a védelem, ez a javaslat bekerüljön?
|
Részemről nem javaslat volt. zerintem rossz irányba lett tolva, és egyre inkább mindenki a védelem részét erőlteti. a végén 72órás egyéni/klánvédelem lesz és üres orikat fedeznek majd a topba...
Steve`sfield (#324643)
|

06-14-2007, 14:05
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nem arról van szó, hogy védettek vagyunk mi kezdők és a szavaiddal élve bénák, vagy sem, felőlem az első körben is beüthetnek ha van rá esélyem, hogy kivédjem, esetleg visszatámadjak... Sajna erre nincs lehetőség, mert nincs piac, és vagy éhendeglik az orim, vagy simán levernek, mivel nem nagyon van ismerősöm az A-ban...Ezután a hozzá állás után amit Te is művelsz Hóhér, ne csodálkozz, hogy senki nem vágyik A-ba, és a többség csak azért viszi fel oda az orit, hogy másikkal forduljon B-ből.
|

06-15-2007, 00:01
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Nem arról van szó, hogy védettek vagyunk mi kezdők és a szavaiddal élve bénák, vagy sem, felőlem az első körben is beüthetnek ha van rá esélyem, hogy kivédjem, esetleg visszatámadjak... Sajna erre nincs lehetőség, mert nincs piac, és vagy éhendeglik az orim, vagy simán levernek, mivel nem nagyon van ismerősöm az A-ban...Ezután a hozzá állás után amit Te is művelsz Hóhér, ne csodálkozz, hogy senki nem vágyik A-ba, és a többség csak azért viszi fel oda az orit, hogy másikkal forduljon B-ből.
|
vagy sokkal inkább az van mögötte ,hogy A ban nem elég a napi 2 belépés és így nem tud tamagocsizva forogni nem?
mindent belemagyaráztok, hogy ezért nem megyek oda meg azért...
üres fecsegés...
miért nem írta még be senki, hogy ő nem tud csak napi 2x 5 percre belépni, és ezért nem tud haladni A ban?
érdekes...
|

06-15-2007, 06:14
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
vagy sokkal inkább az van mögötte ,hogy A ban nem elég a napi 2 belépés és így nem tud tamagocsizva forogni nem?
|
Én nem értem. Ahogy írod haladni az a-ban... forogni a-ból...
Nem ezen a pár körön múlik a játék. Nem ezen múlik, hogy valaki béna-e, tud-e tamagocsizva fordulni  Hány kör is kell a forduláshoz? Azt mind védelem alatt teszik meg a delikvensek?
Egyszerűen arról van szó, hogy egyenlő esélyek legyenek. Ha a másik tud piacozni amikor támad, én is tudjak piacozni.
De ha mondanál egy értelmes érvet hogy ez miért nem jár az újoncoknak, azt megköszönném.
Számomra vicces hogy mindenki aki nem tart 70-80% barakkot, az béna...
Majd jön a sírás hogy az elf gyujtogat  

06-15-2007, 07:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Azért nem írom azt, hogy napi 5 percet tudok rászánni, mert az hülyeség, akár minden körben itt tudok lenni:P. Nem fogok kardoskodni azért, hogy védett legyek, itt elvekről van szó, ami az egyenlőtlenségről szól. Nehogymár eleve hátrányból induljak azért, mert Te meg néhány régóta fent csücsülő emberkének ez így kényelmesebb, és így könyebben hiénáznak...
|

06-15-2007, 12:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
De ha mondanál egy értelmes érvet hogy ez miért nem jár az újoncoknak, azt megköszönném.
|
Sajnos nem tudok még zöldet adni : (
|

06-15-2007, 14:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én nem értem. Ahogy írod haladni az a-ban... forogni a-ból...
Nem ezen a pár körön múlik a játék. Nem ezen múlik, hogy valaki béna-e, tud-e tamagocsizva fordulni  Hány kör is kell a forduláshoz? Azt mind védelem alatt teszik meg a delikvensek?
Egyszerűen arról van szó, hogy egyenlő esélyek legyenek. Ha a másik tud piacozni amikor támad, én is tudjak piacozni.
|
Ne keverjük a két dolgot a gyujtogatós elf tudtammal csak egy embernek okozot problémát. de az nem ide tartozik.
Az A-ban sem tart mindenki 60-80% barakkot, ezt elhihetitek.
Egy saját magát etető B-s ori az A-ban is életképes 2000-2400hekin. Egyáltalán nem kell full tanyafreeben fellépni. Célszerü már a B-ben keresni azt a klánt aki majd fogad. velük egyeztetni hogy mit lesz a klánban a szereped, milyen fajjal és személyiségel játsz. hogy nézzen ki az ép listád.
Hozzánk nem rég jött egy uj tag. Megkértük hogy csak annyi ijjászt tartson bent amennyi a tornyokba fér. Mert a B-ben 35k-ért adta el az egységeket amiket az A-ban később 12k-ért megvásárolt.
Egyéniben senki nem bánthatta. Azt meg bevállalta a klán hogy ha jön egy klántámadás akkor egy 2000hekis ori alig védekezik. Mielőtt jött az uj tag, az elfjeink felhúztak pár tornyot a tanyák rovására, ezzel kompenzáltuk a legkisebb országunk védőerejét 24körig.
Gyulaword (#79796)
|

06-15-2007, 14:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ne keverjük a két dolgot a gyujtogatós elf tudtammal csak egy embernek okozot problémát. de az nem ide tartozik.
Az A-ban sem tart mindenki 60-80% barakkot, ezt elhihetitek.
Egy saját magát etető B-s ori az A-ban is életképes 2000-2400hekin. Egyáltalán nem kell full tanyafreeben fellépni. Célszerü már a B-ben keresni azt a klánt aki majd fogad. velük egyeztetni hogy mit lesz a klánban a szereped, milyen fajjal és személyiségel játsz. hogy nézzen ki az ép listád.
Hozzánk nem rég jött egy uj tag. Megkértük hogy csak annyi ijjászt tartson bent amennyi a tornyokba fér. Mert a B-ben 35k-ért adta el az egységeket amiket az A-ban később 12k-ért megvásárolt.
Egyéniben senki nem bánthatta. Azt meg bevállalta a klán hogy ha jön egy klántámadás akkor egy 2000hekis ori alig védekezik. Mielőtt jött az uj tag, az elfjeink felhúztak pár tornyot a tanyák rovására, ezzel kompenzáltuk a legkisebb országunk védőerejét 24körig.
|
ez így teljesen rendjén van mi tagadás, nem is lehet belekötni
de ha az a valaki történetesen nem hozzátok ment volna, hanem alapított volna egy saját klánt, esetleg a B-s szövijeivel együtt, akkor nekik full beíjazva kellett volna lépnie, a kaját is maguknak kellett volna kitermelnie, ennek ellenére klánban támadhatóak lettek volna, az ellentámadás lehetősége nélkül
szóval nem teljesen kóser ez így szerintem 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|