|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-02-2007, 14:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
Ja és a témát kiegészíteném annyival,hogy nem csak a Q csopiba várjuk a profikat,hanem a 240 fővel rendelkező 4/J csopiba és a kicsit több ,mint 100 fővel rendelkező 3/E csopiba is.
Gyertek bátran.Pár hónapot ne sajnáljatok 
|
az E csopit egy csomó ország vagy megunja, vagy egyszerűen nincs türelme végigcsinálni. pedig csak 1 kis gondolkodás és szervezőképesség kell az egészhez. elég durva az, hogy 1 éve majdnem ugyanezeken az orikon mentünk fel a top30%-ba, mint amiken most is...
szal ha több profi menne oda, még rosszabb lenne a helyzetetek.
bocsi.
az kellene, hogy jöjjenek ki az orik a szabi alól, és játszanak aktívan...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

04-02-2007, 14:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással  Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok 
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! 
|

04-02-2007, 14:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Atiii
***Pax Hungaricum
Most ránk hoztad a frászt rendessen
2-3 év azért kicsit soknak tűnik bár...
|
Reméltem is... Kedvelem a kocogó csontok hangját
Csak várjatok pár évet, amíg felzárkózom! 
|

04-02-2007, 14:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással  Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok 
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! 
|
ahhoz, hogy sikeres legyél, nem árt, ha van 1 icipici pofád is.  a túl nagy pofa már túl nagy ellenszenvet sző, tehát az télleg nem jó.
és olykor meg kell próbálni a diplomáciát is, ha látod, hogy nincs más megoldás...
and conscience
you fool."
|

04-02-2007, 14:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Azért nem kell szerénykedni, annyira sok "nagy mester" nincs a játékban, egyelőre még több a kezdő és közép haladó (vagy csak én vagyok mázlista és sikerül elkerülnöm őket:P), amúgy bántsál minél többet  abból tanulsz sokat, nem abból, ha lopakodva haladsz  közepes méretü pofa az minimum kell azért:P
Amúgy csak hogy ne offoljak, lehet ha lépek 5-ről akkor megyek Q-ba hozzátok... végülis kell oda is egy boxzsák, akit üthettek   

04-02-2007, 14:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned 
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned 
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak 
|

04-02-2007, 14:48
|
Guest
|
|
|
|
Egyébként... Tényleg van abban valami, hogy sok a szabadságon lévő ország... Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S
|

04-02-2007, 14:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S
|
biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. 
and conscience
you fool."
|

04-02-2007, 14:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. 
|
arra lennék kiváncsi mennyivel több értelmesebb kérdés kerülne a belső fórumokra ha az emberek nagyrésze a probálgatás közben a súgó gombot elöbb találná meg... 

04-02-2007, 14:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned 
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned 
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak 
|
eddig nem mondta senki sem azt, hogy nehéz lenne megvalósítani. bár tény, hogy a jelenlegi teki/kaja árarány és a csoportban levő lufik mennyisége mellett egyáltalán nem éri meg.
and conscience
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|