|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-06-2006, 22:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hát ez már kezd egy kicsit offtopic lenni...
Felőlem nyugodtan mehet a szájtépés, de nem lehetne ezt valahol máshol? Eddig egészen érdekes volt a téma 
|
mondtam, hogy bocs. akinek nem szól, az ne reagáljon, és nem úszik el a dolog. vagy kérd meg Atit hogy tegye el innét a két postot...
|

02-07-2006, 07:25
|
Member
|
|
|
|
Bocs Laci, teljes mértékben igazad van.
Ime pár tipp a kezdőknek.
Mindig egy országot gyúrjatok ki, aki legalul van. A többi klán termelje neki a kaját és a nyerset. Az az egy meg induljon meg egyéniben felfelé. Ez kezdőknek, biztosnságosabb mint egy klántámadás.
Keressetek törpét, vagy beszéljétek meg egy 2/B-s orival, hogy törpként jöjjön fel, persze bányákkal. Még a csopi alján is iszonyú pénzt tud csinálni, ha pl etetitek, akkor még le se tudják ütni.
Az elfek termeljék a kaját, s ha figyel a klán a sereget tartsák kint a piacon, a többlet kaja meg mehet a piacra, vagy a raktárba.
Ne legyen szabis köztetek sose. Aki szabira megy, főleg ha gyakran, ki kell dobni!!! feltéve, ha klánszinten 20 körre nincs senki, akkor mehet szabizni 
Legyen egy bankosotok (ajánlott az elf) nála legyen kint annyi pénz, amiből sereget tudtok venni.
Na ennyi, ezzel kezdetnek el lehet indulni, és remélem mondtam pár új dolgot azoknak, akik még nem jártak az A-ban. Ja és figyelni, figyelni, bent lenni folyamatosan, függők előnyben 
|

02-08-2006, 19:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem olyan félelmetes az az A csoport.  Én is paráztam lépés előtt, de simán bevettek egy (nem full milliárdos) klánba és szépen haladunk. Nagy előny ha közel vagytok egymáshoz (2-3 körre).
Ha nincs sok pénzed az sem akkora probléma mert itt is lehet piacozni stb. Ráadásul ha pl elfel lép valaki akkor töbnyire bevédve halad, nem kell folyton sereget cserélgetni. Azt hiszem egy elf olcsón fenntartható (klántársam tudná megmondani) Most úgy is gyakran emlegetjük az olcsó államot.
Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül, de hát ezt mindenki mérlegelje maga. (Én spec kerek 6 milióval léptem fel.  , szóval nem vagyok nagypályás. No oké azóta gyarapodtam egy keveset.  )
Egyszóval gyertek bátran, nem olyan vészes mint a híre.
|

02-08-2006, 23:26
|
Junior Member
|
|
|
|
[quote=Artúr]Nem olyan félelmetes az az A csoport.
Köszi Artúr!
Igyekszem, de honnan tudja az ember, hogy jó klánba kerül, ill hogy jó klán veszi -e fel???

02-09-2006, 01:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nikol
Igyekszem, de honnan tudja az ember, hogy jó klánba kerül, ill hogy jó klán veszi -e fel???
|
Belépés után észre lehet venni... amúgy, nincs garancia... így is sokan vannak már a nagy klánok teljesen tele, és ezek már baráti alapon szerveződnek..... 
Last edited by Senki; 02-09-2006 at 02:00..
|

02-09-2006, 01:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül
|
elég provokatív ork tábornokkal seregcserével leverni akit csak látsz?  
Last edited by Senki; 02-09-2006 at 02:00..
|

02-10-2006, 01:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Nem olyan félelmetes az az A csoport.  Én is paráztam lépés előtt, de simán bevettek egy (nem full milliárdos) klánba és szépen haladunk. Nagy előny ha közel vagytok egymáshoz (2-3 körre).
Ha nincs sok pénzed az sem akkora probléma mert itt is lehet piacozni stb. Ráadásul ha pl elfel lép valaki akkor töbnyire bevédve halad, nem kell folyton sereget cserélgetni. Azt hiszem egy elf olcsón fenntartható (klántársam tudná megmondani) Most úgy is gyakran emlegetjük az olcsó államot.
Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül, de hát ezt mindenki mérlegelje maga. (Én spec kerek 6 milióval léptem fel.  , szóval nem vagyok nagypályás. No oké azóta gyarapodtam egy keveset.  )
Egyszóval gyertek bátran, nem olyan vészes mint a híre.
|
EGy hadisnak sem kell folyton sereget cserélgetnie 

02-10-2006, 12:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
EGy hadisnak sem kell folyton sereget cserélgetnie 
|
nem hat, ures orival kell benn lenni, aztan tamadaskor venni lovasokat meg tekit kivenni, meg minden korben tavolt nezni es ha jon vki akko ijkat venni.... 

02-10-2006, 12:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
nem hat, ures orival kell benn lenni, aztan tamadaskor venni lovasokat meg tekit kivenni, meg minden korben tavolt nezni es ha jon vki akko ijkat venni.... 
|
100% barakk és akkor még valószinü két sereggel is visszaérünk 

03-18-2006, 00:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
100% barakk és akkor még valószinü két sereggel is visszaérünk 
|
Nekem eddig ez tetszik a legjobban   
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|