|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi a véleményed a játékbeli(!!!) adóról?
|
Változtatni kellene rajta.
|

|
28 |
43.75% |
Jó ez így.
|

|
21 |
32.81% |
Nekem midegy.
|

|
11 |
17.19% |
Nem is kéne adó! (Tehát változtatni kéne rajta...)
|

|
4 |
6.25% |

01-21-2007, 15:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.
Steve`sfield (#324643)
|

01-21-2007, 16:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.
|
Bizony 
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie
Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt... ha emeled az adót, akkor olyan mintha kiszednéd a zsoldot... ha a zsoldot is vele emeled, akkor ott vagyunk ahol a part szakad, mert a zsold és az adó kb kiütik egymást.
Miért akarsz a semmire pénzt kapni? Éppen elég pénzkereseti lehetőség van a játékban. Emelkedő bevételek miatt pedig úgy járnánk mint anno a kereskedő személyiség bevezetésével. Ezt szerintem senki nem akarhatja. (ha meg elhanyagolható mértékben emelünk, akkor minek ez az egész téma? semmi értelme nem lenne)

01-21-2007, 17:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
értelem
Quote:
Originally Posted by Xeper
Bizony 
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie
Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt...
|
Sajnos az a helyzet, hogy neked, nem sikerült megértdened, hogy én már rég értem, amit te mondasz. De mindegy.
Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra?
Túlkölteni magam?
Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod.
Ja, és már 61M aranyam van. És még mindig nem azért, mert megemeltem az adót...
Legyen nagyobb az adó!!!
|

01-21-2007, 17:34
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Sajnos az a helyzet, hogy neked, nem sikerült megértdened, hogy én már rég értem, amit te mondasz. De mindegy.
Túlkölteni magam?
Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod.
Legyen nagyobb az adó!!!
|
Miért ?  ne az adóból akarj meggazdagodni  Jó az úgy ahogy van
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-21-2007, 17:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Építs sok házat, meg pár piacot, hogy ne legyen nagy a munkanélküliség, és akkor több adót tudsz beszedni. 
|

01-21-2007, 17:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Túlkölteni magam?
Legyen nagyobb az adó!!!
|
61M= 61 milla? Nekem annál több van és az adóm 10% de csak azért mert nemrég sikerült kicsit kiköltekezni és hogy tuti kibirja az esetét emeltem rajta egy kicsit.  Túlköltekezni meg lehet hogy néha szükségszerű pl.: jön a sereg nincs maxon a haditeki mert ellopták de ha így marad beüt a sereg de ha maxon lesz akkor nem és véletlenül nincs elég pénz az oriban --> minden fellelhető pénzed esetleg még a segélyt is tekibe költöd.
Maradjon az adó így. 
|

01-21-2007, 17:37
|
Member
|
|
|
|
anno mikor magas morálnál többen jöttek be éhezéskor mint el, akkor ígyis-úgyis osztottam pénzt és végig 100on volt mind az adó mind a morál 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-21-2007, 17:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Túlkölteni magam?
Legyen nagyobb az adó!!!
|
Taníts mester!
Ha megértetted volna, nem replikáznál.

01-21-2007, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Miért ?  ne az adóból akarj meggazdagodni  Jó az úgy ahogy van
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket 
|
Legyél szíves még egyszer elolvasni az előző 1-2 oldalt, ott kifejtettem, hogy ebből mért nem lehetne meggazdagodni!!!
Miért mindenki ezzel a nyomi meggazdagodás dumával jön?
|

01-21-2007, 18:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
61M= 61 milla? Nekem annál több van és az adóm 10% de csak azért mert nemrég sikerült kicsit kiköltekezni és hogy tuti kibirja az esetét emeltem rajta egy kicsit.  Túlköltekezni meg lehet hogy néha szükségszerű pl.: jön a sereg nincs maxon a haditeki mert ellopták de ha így marad beüt a sereg de ha maxon lesz akkor nem és véletlenül nincs elég pénz az oriban --> minden fellelhető pénzed esetleg még a segélyt is tekibe költöd.
Maradjon az adó így. 
|
Ezzel csak egy baj van: "véletlenül nincs elég pénz az oriban"?
Miért ellottóztad? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|