|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-11-2007, 16:31
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
akkor meg felütöd magad a világ tetejére és lefordulsz.  mást nem tudok mondani. 
|
Totti kit ütsz 2.on mikor 1600heki fölött nincs célpont?
2.azért szerezz 8000hektárt 2.on,hogy lefordulhass 5.re?
ez roppant elmés lenne
|

01-11-2007, 16:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Érdeklődő, nem a valaha mért legnagyobb föld számít, hanem a szint kezdésétől mért legnagyobb föld.
De az előbb is ezt írtam.
|

01-11-2007, 16:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Érdeklődő, nem a valaha mért legnagyobb föld számít, hanem a szint kezdésétől mért legnagyobb föld.
De az előbb is ezt írtam.
|

Kösz a választ.Akkor megnyugodtam,tényleg rendszerhiba volt az a múltkori eset.
|

01-11-2007, 16:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Bőven van 1600 felett célpont. sok ori kihozza a 2400 hekit és úgy lép fel 1-be. és még vannak páran akik jócskán felémennek.
|

01-11-2007, 16:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Bőven van 1600 felett célpont. sok ori kihozza a 2400 hekit és úgy lép fel 1-be. és még vannak páran akik jócskán felémennek.
|
állandó 50szabis van a top100ban,széthúzva.de mint mondtam nekem nem ez volt a gondom.Hanem,hogy az 1.ről 5.re lefordult ori majd 2.ra feljutva az anno 1.ben elért eredményt kéri e majd.
|

01-11-2007, 17:58
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
arra Fegyától megkaptad a választ. mást meg nem tudok mondani. 
|

01-19-2007, 01:54
|
Junior Member
|
|
|
|
köszönöm számomra a hódító humora már túlment egy határon.
Ami most az 1/A-s orimmal történt már azért kész.Már pár napja furcsa dolog történt,eladások után valahogy kevesebb pénz volt a számlán mint kellett volna.
De ugy látszik lemaradtam egy szabálymódosításról.
Mert nemtudtam róla,hogy ha valakinek van 3milliárd pár száz milliója és most eladtam több mint 3milliárdnyi holmit és a számlán 4.2milliárd lejent meg.
Nem vásároltam semmit az égadta világon,a jelszavamat nem adtam ki senkinek,csak otthonról hódítózok akkor elárulná nekem valaki hova tünt el az eladott holmi utáni pénz?
Mert lehet valakinek nagyon vicces kedve van nekem nem annyira.HA esetleg lemaradtam egy luxusadó bevezetéséről akkor elnézést kérek,nem tudtam,hogy a több hónap alatt összegyűjtött egyfolytában a piacon kintszálingózó most eladott tartaléklovakból befolyó összegre különvám lett kivéve?VAgy egy idő után elöregedtek a lovasok?
Ami a túlcsordulást illeti pár napja csak 2és fél 3 milliárd körül volt a számlán amikor nem tette fel minden lóvét eladás után most meg 4milliárdon állok.
Tán csak nem egyszer 3miiliárdnál van stop egyszer meg 4 milliárdnál.
Most akkor el kellene dönteni végre mi a maximum meg mi nem
Last edited by erdeklodo; 01-19-2007 at 02:13..
|

01-19-2007, 01:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by erdeklodo
köszönöm számomra a hódító humora már túlment egy határon.
Egy dolog,hogy szémonkért tőlem olyan területet amit soha nem értem el.mindenkivel megesik.NAde ami most az 1/A-s orimmal történt már azért kész.Már pár napja furcsa dolog történt,eladások után valahogy kevesebb pénz volt a számlán mint kellett volna.
De ugy látszik lemaradtam egy szabálymódosításról.
Mert nemtudtam róla,hogy ha valakinek van 3milliárd pár száz milliója és most eladtam több mint 3milliárdnyi holmit és a számlán 4.2milliárd lejent meg.
Nem vásároltam semmit az égadta világon,a jelszavamat nem adtam ki senkinek,csak otthonról hódítózok akkor elárulná nekem valaki hova tünt el az eladott holmi utáni pénz?
Mert lehet valakinek nagyon vicces kedve van nekem nem annyira.HA esetleg lemaradtam egy luxusadó bevezetéséről akkor elnézést kérek,nem tudtam,hogy a több hónap alatt összegyűjtött egyfolytában a piacon kintszálingózó most eladott tartaléklovakból befolyó összegre küülönvámo lett kivéve?VAgy egy idő után elöregedtek a lovasok?
|
Legfeljebb arról maradtál le, hogy nem fér végtelen pénz az oriba 
Túlcsordultál, és annyi... Nem te vagy az első akivel megtörténik
|

01-19-2007, 02:01
|
Junior Member
|
|
|
|
kösz a tippet,de hogy csordultam volna túl,mikor pár napja kevesebb lóvém volt s akkor se tette fel mindet a számlámra.akkor 3 körül volt a számlán és nem tette fel minden lóvét most meg 4 milliárd felett vagyok.Vagy talán egyik nap 3milliárdnál nem lehet több lóvém másnap meg4milliárd főlé nem enged sokkal?Dönteni kellene,mert igy elég nehéz kalkulálni,hogy hol ennyit tesz oda hol annyit,de mindig más amit megenged.
Last edited by erdeklodo; 01-19-2007 at 02:17..
|

01-19-2007, 02:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Az országba 4.2 mrd fér el. Illetve kcisit több, majd jön valaki, és megmondja a pontos értéket. Azaz ha van 3.2 mrd-d most, meg eladsz lovat még 3 mrd értékben, akkor 2 mrd szépen elszáll, mintha sose lett volna. Az eseményekben kiírja, hogy eladtad a cuccot x összegért, csak az összeg nem jelenik meg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|