|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
05-15-2008, 11:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Nekem két dolog nem világos ebben az egészben:
1. Ha 3 orimban ugyanúgy távolozok, mitől más a megítélésük?
2. Miért kell az egyikben az első pillanattól kezdve a kóddal vacakolni? Mit követhettem el a Hód7 élesítése és az első távolozás között, amitől gyanús lettem a gépnek?
A második témával kapcsolatban: mi lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna, és csak mostantól figyelne a Nagy Testvér árgus szemekkel?
|
05-15-2008, 11:13
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nem hiszem,hogy ilyen bizonyiték lenne estleg perdöntö bizonyiték max az lenne,ha elküldöd a supportra,hogy "ezt a programot használom..." minden egyéb esetben csak a gyanú áll fent. Így nem lesz kimondva hogy csalsz, csak ha gyanús vagy akkor ellehetetleniti azt a rendszer.
|
Nincs szó arról, hogy bárki gyanús lenne. Nem célja ennek a modulnak, hogy gyanús körülményeket kutasson. Egyetlen célja, hogy visszaszorítsa a scriptes távolbanézéseket.
|
05-15-2008, 11:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
1. Ha 3 orimban ugyanúgy távolozok, mitől más a megítélésük?
2. Miért kell az egyikben az első pillanattól kezdve a kóddal vacakolni? Mit követhettem el a Hód7 élesítése és az első távolozás között, amitől gyanús lettem a gépnek?
|
Értelemszerűen ezekre a kérdésekre nem fogsz választ kapni.
|
05-15-2008, 11:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 93%
|
|
Eddig ezekben az időpontokban távolozott a mi kis gépecskénk
2008-05-15 10:04:43
2008-05-15 09:09:00
2008-05-15 08:23:06
2008-05-15 07:05:17
A 11 órásit elvettem tőle
Persze ez nem vicc,de most mást nem tudunk tenni sajna
|
05-15-2008, 11:16
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Soha nem gondolja azt, hogy gép vagy. Ha megnézed az Internetet, akkor ma már szinte mindehol ilyen beírásokkal találkozol. Annyi különbséggel, hogy nem csak 1%-ot érint, hanem mindenkit. Ilyen arány mellett úgy érzem, hogy nagyon baráti megoldás született a Hódítóban.
Nem tudsz egy komoly blogba úgy írni, hogy ne kelljen begépelned egy ennél sokkal bonyolultabb számsort. Nem tudsz úgy valakinek üzenetet hagyni egy oldalon, hogy ne kelljen beírni egy betűsort. Nem tudsz úgy regisztrálni, hogy ne kelljen ugyanezt tenned.
Ez a 21. század. Mindenkinek ki kell vennie a részét belőle.
Ha én képes vagyok minden egyes új fórumbeírást megnézni, hogy ne spammel legyen tele a fórum, és kultúrált környezetben fórumozhassatok, akkor azt gondolom, hogy másnak sem okoz hatalmas problémát óránként egyszer begépelni egy számot.
|
Szőrszálhasogatás:
20 percenkét kéri a számot :P De úgye csak körönkét távolozok.
Nekem ez egy játék, játszom is, szeretem is. Az én munkám más és én azt csinálom hétköznaponként.
Most mit csináljak, akkor pöttyögök tovább és tovább.
05-15-2008, 11:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Értelemszerűen ezekre a kérdésekre nem fogsz választ kapni.
|
Ezt gondoltam
De mi a véleményed a végéről?
|
05-15-2008, 11:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
Szőrszálhasogatás:
20 percenkét kéri a számot :P De úgye csak körönkét távolozok.
|
Ez esetben nem kell 20 percenként begépelned, csak körönként. Ilyenkor javaslom, hogy ne is menj a távolbalátás oldalra, ha úgyse akarsz távolbanézni, és akkor nem fogja kérni. Így máris körönéknt csak egyszer kéri.
|
05-15-2008, 11:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Mikor kéri a kódot?
A távolbanézés ablak megnyitásakor vagy a gomb megnyomásakor?
|
05-15-2008, 11:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
De mi a véleményed a végéről?
|
A modul működési elvéből adódóan ez a kérdés nem értelmezhető. Mindenki "tiszta lappal" indult a 7-es verzió bevezetésekor. De természetesen nem egy darab távolbanézés dönti el, hogy be kell-e írnod, mert túl gyorsan, vagy túl nagy erővel kattintottál a gombra.
|
05-15-2008, 11:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
én azt tudom hogy kegyetlenül zavaró ez a számbeirás és nem érzem igazságosnak hogy azért kapom mert aktiv voltam és a másik aki néz naponta két távolt az meg nyugodtan megteheti azt mindenféle számbeirás nélkül. Biztos hogy ezt is meglehet szokni mint az elf maluszait ,de nekem igy egyre kevésbé van kedvem játszani hogy minden ujitásnál van valami számomra hátráltató is.
Már 6 éve játszom folyamatosan és soha nem irtam idág külső forumra mert még tényleg nem zavart ennyire semmi a játékban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|