|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fontos események Nagyobb anarchista háborúk, vagy csak kisebb viták lerendezése -- itt nem válik az idő martalékává... |
09-29-2006, 12:00
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Nézzük sorra
Hány személyiséges a legnagyobb aktiv, fordulgatos ori anarchba? S hozzavetolegesen mennyi ido is +1 szemelyiseg ha vki pengen lep? Fel ev ugye kb?
Na marmost, szerintem altalaban a legalabb 2-3 szemelyiseges orik, amik korbejarnak, azok ismert embereke, akik mehetnek a legtobb szinten a hatar fole, mert megbizhatoak...Az 1-2 szemelyiseges orik meg a hatar alatt letudnak fordulni..en azt hiszem.
Az M-s helyzetet vki felvazolna? Vagy H-t.
Y-t ismerem, ott szerintem a 2 szemelyiseges ori is siman le tud majd fordulni hatarsertes nelkul, es szerintem D-ben is, ha ir egy uzit hogy szeretne felmenni nehany hekivel magasabbra, mert lefordul.
|
09-29-2006, 12:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Y-ban azt hiszem,csak a kisnégyesnek kellene határ fölé mennie,de ha nem tömegestől jönnének a kisnégyesek,akkor szó nélkül felmehetnének,ameddig kell nekik Vagy ha vki olyané a kisnégyes,akit nem szívlelek,akkor 1-2 vipért
M-ben 1100 a határ,úgyhogy ott már a kiskettesnek is határfölé kellene mennie,tehát már ott bukik a kékszámos De ha vmiért mégis eljut a H-ba,akkor sztem Zsokéval meg tudja beszélni.A D meg D
|
09-29-2006, 13:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
S akinek 8-10 vagy tobb orszaga van a top30-ban pl. az annyiszor 3 orit tartana lent?
|
igen, ez volt az ötlet, vagyis nem a top30-tól számitana, hanem kicsit fentebbröl, tehát a forgós orikra ez még ne mvonatkozna asszem...
sztem ez járható út és jó ötlet...
|
09-29-2006, 13:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Y-ban azt hiszem,csak a kisnégyesnek kellene határ fölé mennie,de ha nem tömegestől jönnének a kisnégyesek,akkor szó nélkül felmehetnének,ameddig kell nekik Vagy ha vki olyané a kisnégyes,akit nem szívlelek,akkor 1-2 vipért
M-ben 1100 a határ,úgyhogy ott már a kiskettesnek is határfölé kellene mennie,tehát már ott bukik a kékszámos De ha vmiért mégis eljut a H-ba,akkor sztem Zsokéval meg tudja beszélni.A D meg D
|
hát igen, M-ben bajos lesz...
de már tervbe van véve, hogy ha semmi nem jön közbe feljebb lesz tolva az 1100as határ
de ahhoz még kell egy kis idő :P
|
09-29-2006, 20:35
|
|
Member
|
|
|
|
D-ről való lépés
hamarosan nyitok egy szavazást arról h mi legyen D-vel, ki mit szeretne, de erről bővebben majd később ha lement lázam és értelmes gondolataim is támadnak
annyi biztos h több felkészülési idő lessz ha arra kerülne a sor és Atiék segítsége is kéne a sereg piac miatt, mert én hiába tennék be akár 70milla egységet pár óra alatt megvennék és csak az nem venne akinek nincs pénze meg akinek nem fedezésre kéne a katona
de erről bővebben mondom később, elméletileg még a 7végén..
|
09-30-2006, 03:27
|
Banned
|
|
|
|
sztem atinak ki kene irnia 1 szavazast hogy akarunk e ilyen szabaly anarchba vagy nem
sztem meg mindig tok ertelmetlen az egesz
de a vip tagsagomert legalabb kopas nelkul mehetne a karavan a szovimhez akarhany korrol is...
ha mar eccer klanokra nem telik belole....
es meg a tekiket is kezzel kell irnom a penzemert ...
es kovetelem hogy tuvalu szamait osszuk L 2ovel
mi az hogy o kivetelezett ?
amugy ezek az allandoan valtozo szabalyok sztem nem csak engem idegesitenek fol de brutalul
es mint mar mas is probalta korbeirni...
de leirom megeccer hogy ez genyora nem fair hogy a regebbi jatekosok amugy is elonyben vannak mert regiek es meg plusz elonyoket is kovacsolnak nekik az uj szabalyok
amki lehet hogy tevedek de ugyerzem szinte 2 havonta jonnek
Last edited by jack herrer; 09-30-2006 at 04:25..
|
09-30-2006, 03:51
|
Banned
|
|
|
|
es meg azt szeretnem megkerdezni hogy az hozzatartozik a jatek rendeltetesszeru hasznalatahoz hogy aki regota csucsul es tamagocsizik( yban en is ezt csinalom)
az ellen 1 uj (akar kezdo akar profi) jatekos totalisan eselytelen?
mifele dolog ez?
igenis eselyt kene adni nekik hogy 200 hekis termelokbol utalgatva is szet tudjak rugni a seggem ha jobb jatekosok
|
09-30-2006, 21:11
|
Member
|
|
|
|
Jajj,eszembejutott még vmi,ami miatt a D ilyen,amilyen
Konkrétan a sok szabis ori,és ha lehet is majd ütögetni,alig lesz célpont.
Saját példámon látom,hogy sokan úgy csinálják,hogy minél hamarabb felmásznak a D-be,és amint felértek,nyomnak egy szabit,hiszen ott lehet lazsálni,nincs a 90 nap.Aztán majd ha lesz kedv,és idő,akkor esetleg előveszik az orit.1-2 orinként haladgatnak előre talán,de olyat senkitől sem látok,hogy egyszerre 20-30 orit vinne fel a topba,fordulás céljából.
Én legalábbis mostanában így csinálom,talán nem vagyok egyedül
|
09-30-2006, 21:13
|
Member
|
|
|
|
Jack,ugye te sem gondolod komolyan,hogy egy frissen regelt oris játékosnak valaha is ugyanannyi esélye lesz az anarchban,mint annak a vkinek,akinek van mondjuk 4-5 termelője?
Ez így volt mindig,most is így van,és így is lesz.És ez így van rendjén
|
09-30-2006, 21:14
|
Member
|
|
|
|
Hogyha fellép és szabizik azzal a lépni akarókat segíti egy ideig, nem?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|