|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-14-2008, 12:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én értem ezt, gondolom meg is nézte és nem bizonyítható.
De azert furcsa hogy amjd mindkinek szemet szúr már hogy mit csinálnak...
|
01-14-2008, 12:46
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
mert számon kér vmit a pénzéért
|
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.
Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.
|
01-14-2008, 12:49
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.
Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.
|
Ez szép írás volt
Ati tényleg csak humorizál
|
01-14-2008, 12:49
|
Member
|
|
Activity: 6%
|
|
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)
Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.
Büntetés: 5 kör kitiltás
Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm
|
01-14-2008, 12:54
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)
Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.
Büntetés: 5 kör kitiltás
Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm
|
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.
Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.
Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.
Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.
|
01-14-2008, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.
Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.
Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.
Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.
|
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!
|
01-14-2008, 12:57
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...
|
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza
01-14-2008, 12:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
nem lehet mit tenni..
Ez olyan,mint a politika.
|
01-14-2008, 12:58
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!
|
Az EGY darab gömbözésen kívül pedig más akció nem történt az országod ellen... A jksz bejelentő arra való, hogy bejelentsd, ha az országod ellen szabálytalan összejátszást tapasztaltál. Egy darab gömbözés nem számít az országod elleni szabálytalan összejátszásnak.
|
01-14-2008, 13:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza
|
Nézd sok mindent láttam már a hódban volt már 168 köröm lezárt téma folytatásáért is,de ezek után akkor is levadászom az X ben azt a pár országot max tapasztalok még néhány furcsaságot az eddigiek mellé
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|