Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2008, 12:36
Alba Alba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Én értem ezt, gondolom meg is nézte és nem bizonyítható.
De azert furcsa hogy amjd mindkinek szemet szúr már hogy mit csinálnak...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-14-2008, 12:46
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
mert számon kér vmit a pénzéért
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.
Old 01-14-2008, 12:49
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 4%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.
Ez szép írás volt
Ati tényleg csak humorizál
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 12:49
Serg Serg is offline
Member

Activity: 6%

Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 12:54
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.
Old 01-14-2008, 12:55
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 12:57
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza

Reply With Quote
Old 01-14-2008, 12:58
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 4%
Longevity: 93%

nem lehet mit tenni..
Ez olyan,mint a politika.
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 12:58
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!
Az EGY darab gömbözésen kívül pedig más akció nem történt az országod ellen... A jksz bejelentő arra való, hogy bejelentsd, ha az országod ellen szabálytalan összejátszást tapasztaltál. Egy darab gömbözés nem számít az országod elleni szabálytalan összejátszásnak.
Old 01-14-2008, 13:01
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza
Nézd sok mindent láttam már a hódban volt már 168 köröm lezárt téma folytatásáért is,de ezek után akkor is levadászom az X ben azt a pár országot max tapasztalok még néhány furcsaságot az eddigiek mellé
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules