|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
05-25-2007, 21:57
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Témák mellőzése
Sziasztok!
Telepítettem egy új modult a fórumhoz, ami az egyes témák mellőzését teszi lehetővé.
Ez azt jelenti, hogy az általad kiválasztott mellőzött téma nem jelenik meg az új hozzászólások listájában, sem a témalistában. (A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)
Ezzel a számodra nem olyan fontos témákat figyelmen kívül hagyhatod (mellőzheted ).
Téma mellőzése: az adott téma "Téma lehetőségei" (Thread tools) részben: Téma mellőzése (Ignore thread).
Mellőzött témák listájának megjelenítése: Vezérlőpult (User CP) -> Mellőzött témák (Ignored threads).
Téma mellőzésének megszüntetése (hogy újra lásd): ugyanitt katt a "Mellőzés megszüntetése" (Stop ignoring this thread) linkre a kívánt téma címe mellett.
Használjátok egészséggel!
|
05-25-2007, 22:04
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sziasztok!
Telepítettem egy új modult a fórumhoz, ami az egyes témák mellőzését teszi lehetővé.
Ez azt jelenti, hogy az általad kiválasztott mellőzött téma nem jelenik meg az új hozzászólások listájában, sem a témalistában. (A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)
Ezzel a számodra nem olyan fontos témákat figyelmen kívül hagyhatod (mellőzheted ).
Téma mellőzése: az adott téma "Téma lehetőségei" (Thread tools) részben: Téma mellőzése (Ignore thread).
Mellőzött témák listájának megjelenítése: Vezérlőpult (User CP) -> Mellőzött témák (Ignored threads).
Téma mellőzésének megszüntetése (hogy újra lásd): ugyanitt katt a "Mellőzés megszüntetése" (Stop ignoring this thread) linkre a kívánt téma címe mellett.
|
Köszönjük
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
05-25-2007, 22:05
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hasznos dolog
05-25-2007, 22:12
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sziasztok!
|
köszi! ez nagyon tetszik, máris használatba veszem
|
05-26-2007, 09:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)
|
Mellőzött téma
üzenete.
Csak ennyit ír ki a címlapra, király.
|
05-26-2007, 10:12
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mellőzött téma
üzenete.
Csak ennyit ír ki a címlapra, király.
|
Igen, úgy látom ezt továbbfejlesztették, amióta a doksi készült hozzá. (Fordíthattam is egyből magyarra, amint megláttam... )
|
05-26-2007, 19:08
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
ez igen !
|
05-26-2007, 20:15
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Egy nagyon jó ötlet!
|
05-27-2007, 18:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
dijjazom a bövitést, esetleg ki lehetne még egésziteni ugy, hogy koplett témaköröket is letilthassak. pl. ha engem nem érdekel a chat témakör letilthassam ugy ahogy van, és akkor nem fogadna az 3 nap után, hogy 1200 olvasatlan üzenete van
|
05-27-2007, 21:03
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
dijjazom a bövitést, esetleg ki lehetne még egésziteni ugy, hogy koplett témaköröket is letilthassak. pl. ha engem nem érdekel a chat témakör letilthassam ugy ahogy van, és akkor nem fogadna az 3 nap után, hogy 1200 olvasatlan üzenete van
|
nézél be sűrűben és no problem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|