|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 23:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
őőő speciel mi köszönjük szépen jól érezzük magunkat a 3óriás 1elf szövinkben. a tk-t eddig is mi nyitottuk neki, mert ő a legkevésbé aktivabb... mint a felállás is mutatja elsősorban nem igazán tolizni akarjuk a környéket  az elfünk mindig annyi tolit tart, amennyit a környék megkövetel... a lényeg hogy 1félelf se férjen be hozzá, amelyik mégis befér az nem hosszú életü, de ilyen még nem volt... infókat éplisteket folyamatosan nyomja, emellett variban is védettebb mint egy fél-elf, általában a hadi-varisok ártozni nem, csak gömbözni tudják, sőt, hadilag se nagyon toszogatták, toliban nem igazán tudunk senkit se bántani, de minket se nagyon tudnak... erre pl sokkal jobb egy fél-elfnél az elf...
|
a példa nem rossz, úgy télleg életképes
de akkor egyáltalán minek oda elf?
csak az éplistákért biztos nem, mert a 3 óriással csak meg tudtok gömbözni bárkit, nem? meg az óriásokkal télleg átvesztek mindent az elftől (szerintem egy szöviben az elf legalább segítse tolikészültség lehúzásában a varist, de nálatok 3 óriás is van, ezért nem kell segítenii)
de szerintem ennek ellenére egy elf-et már nem nagyon vesznek így be szövibe..
|

05-07-2007, 23:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
...de szerintem ennek ellenére egy elf-et már nem nagyon vesznek így be szövibe..
|
Valaki már idézett olyan hirdetést, ahol szövetségest keresnek, kivéve elfet és élőhalottat...
|

05-07-2007, 23:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
a példa nem rossz, úgy télleg életképes
de akkor egyáltalán minek oda elf?
csak az éplistákért biztos nem, mert a 3 óriással csak meg tudtok gömbözni bárkit, nem? meg az óriásokkal télleg átvesztek mindent az elftől (szerintem egy szöviben az elf legalább segítse tolikészültség lehúzásában a varist, de nálatok 3 óriás is van, ezért nem kell segítenii)
de szerintem ennek ellenére egy elf-et már nem nagyon vesznek így be szövibe..
|
amig vannak olyan orik akik pofátlanul kevés tornyot tartanak az ijjak számához képest, vagy törpöknél sem mind1 hogy mennyi a bánya és mennyi a torony, kell azaz éplista, nekem is volt K-ban 2k ijjam 18k elit mellé mert szövim hivhassa segitségnek, viszont 1 szem tornyom sem hozzá... kell az éplista, hogy betud-e vásárolni ha figyel, vagy fullon van minden...
az elf sokkal stabilabb egy szöviben mint egy fél-elf, egy erős hadis szövi, pár kör alatt lepusztit egy fél-elfet hogy megmukkani sem tud, egy elfnél ez neccesebb, hosszadalmasabb...

05-07-2007, 23:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Szerintem akkor is erősen Madách-féle Isteni színjáték lett...
"..mondom Elf, tűrve tűrj és bízva bízzál..."
.. mást úgyse tehetsz 
Satovári Klán (#327287)
|

05-07-2007, 23:25
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
az elf sokkal stabilabb egy szöviben mint egy fél-elf, egy erős hadis szövi, pár kör alatt lepusztit egy fél-elfet hogy megmukkani sem tud, egy elfnél ez neccesebb, hosszadalmasabb...
|
eddig talán igy volt, de ez most meg fog változni, azt is megmondom miért. szöviháború esetén eddig a varis készültség legalább részben arra ment el, hogy lent legyen tartva a tolis készültsége. mostantól azonban fölös ezzel vacakolni, hiszen ártani nem tud, legfeljebb elvisz pár darabot a sziesztás óriástól, ami ugye annyit is ér.
vagyis a teljes készültség elhasználható bármelyik célpont jó alapos lerengetéséhez, vagy bármi egyébhez
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|